Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

weronika77 15:03, 21 cze 2013

Irenko, w takie upały podróżować, pewnie jest ciężko. My dzisiaj nosa z domu nie wychylamy i marzymy o niższej temperaturze, (Kajtek też). Ale relacje chętnie pooglądamy. Zdjęcia, okraszone Twoim uśmiechem, ładne i ciekawe. Przyjemności życzymy i pozdrawiamy.
danuta_szwajcer 15:13, 21 cze 2013

Angielskie klimaty to cos czego sie nigdy nie zapomina a dla mnie ten kraj to jeden piękny ogród Zdjecie z pelargoniami cudne Mam kilka odmian i w te upały to szaleją z kwiatami NIe dziwie Ci sie, ze jestes zachwycona ta wycieczka i ogrodami bo to chyba tez i Twoje klimaty patrzac na Twoj ogrod Teraz zapewne udoskonalisz go jeszcze bardziej Mnie sie u nich jeszcze podoba to, ze umia dosłownie wszystko wykorzystac i zagospodarowac Pozdrawiam i udanego kolejnego spotkania
Milka 15:15, 21 cze 2013

Aniu, ja też jak tylko będą u nas...chyba za rok, zrobię sobie kompozycję z nich
zdjęcia głównie w wątku spotkaniowym, tu tylko parę

Anitko, no właśnie, ogród leży odłogiem, a ja się plątam, ale warto
widziałam takie hosty, jakie ty masz i takiej wielkości, czyli wielkie masz
takiej, jak moja gigantka nie widziałam w żadnym ogrodzie

Kondziu, hi, hi...to samo pomyślałam, jak wstawiłam zdjęcie

tę rożę będę szukać, pachnie bosko i ten kolor, kwiaty olbrzymie

to chyba fajny pomysł na skrzynie i ewentualnie mały ogród

było co podziwiać, oj było
ewa004 15:21, 21 cze 2013

Irenko a z Ciebie jaki rasowy kffiatuszek jak zawsze zresztą radosna i uśmiechnięta
Milka 15:25, 21 cze 2013

jotka napisał(a)

Ten wyjazd, to już chyba marzenie ściętej głowy

Do Danusi ode mnie daleko a tylu wirtualnych znajomych tam będzie ...
Już pozdrawiam

Na szczęście jest jeszcze net i ludzie którzy takimi radościami chcą się dzielić

a ja myślę, ze jednak się uda życie jest przekorne
do Danusi daleko, ale gdzie nie jest, ale nie martw się, wszystko obejrzysz ale całusa na żywo ci nie dam

i dla ciebie, jakie proste i piękne połączenie..rozchodnik i trawki i dalie

Milka 15:42, 21 cze 2013

weronika77 napisał(a)
Irenko, w takie upały podróżować, pewnie jest ciężko. My dzisiaj nosa z domu nie wychylamy i marzymy o niższej temperaturze, (Kajtek też). Ale relacje chętnie pooglądamy. Zdjęcia, okraszone Twoim uśmiechem, ładne i ciekawe. Przyjemności życzymy i pozdrawiamy.

ze mną jest odwrotnie, ja w takim upale czuję się doskonale: ale nie powiem, pot mi oczy wczoraj zalewał buźkam i wstawiam fotki
tę hortensję będę szukać, nowość nagrodzona złotym medalem
jest niesamowita! bardzo ciemne liście i te zwiewne kwiaty

AgnieszkaW 15:57, 21 cze 2013

Irenko, litości, znów będziemy reorganizować swoje ogrody, skoro pokazałaś tyle inspiracji (wiem, wiem, Danusia pisała, że ma kilka tysięcy zdjęć - to dopiero inspiracje!). A tak na serio, to chyba zostańmy przy swoich ogrodach i tylko je troszkę możemy upiększać, tak ze smakiem i w normie - prawda? Łatwo mi się mówi "troszkę upiększać" bo nie byłam i nie widziałam "na żywo", hi, hi. Pozdrawiam

Ps
Ogród dał radę podczas Waszej nieobecnośći?
Milka 16:00, 21 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Angielskie klimaty to cos czego sie nigdy nie zapomina a dla mnie ten kraj to jeden piękny ogród Zdjecie z pelargoniami cudne Mam kilka odmian i w te upały to szaleją z kwiatami NIe dziwie Ci sie, ze jestes zachwycona ta wycieczka i ogrodami bo to chyba tez i Twoje klimaty patrzac na Twoj ogrod Teraz zapewne udoskonalisz go jeszcze bardziej Mnie sie u nich jeszcze podoba to, ze umia dosłownie wszystko wykorzystac i zagospodarowac Pozdrawiam i udanego kolejnego spotkania

Jest dokładnie, tak jak piszesz Danusiu...i cieszę się, że po tych ostatnich rozróbach pogodowych jesteś już w formie i usmiechnięta
oglądając te ogrody, stwierdzam, że zmierzam ku angielskim ogrodom, jeszcze sporo przede mną, ale będzie u mnie angielsko

mój ogród dziś;..wszędzie beczka, ale po powrocie było podlewanie

AgnieszkaW 16:03, 21 cze 2013

Irenko, co to za zjawiskowa fioletowa róża u ciebie w ogrodzie? Firletkę kwiecistą masz śliczną i dużo, ale...ja mam chyba więcej, hi, hi.
Milka 16:18, 21 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Irenko a z Ciebie jaki rasowy kffiatuszek jak zawsze zresztą radosna i uśmiechnięta

wpasowałam się kolorystycznie oj było z czego się cieszyć, super towarzystwo i ogrody
mój