Milka
18:14, 05 sie 2013
Dziewczyny, na razie króciutko napiszę, no ja mam pecha!
wczoraj użarł mnie pająk, nauczona ostatnim doświadczeniem, obserwowałam i dziś nie poszłam do pracy, chciałam nadrobić w ogrodzie i kicha! ręka od dłoni do łokcia bania, boli, gorączka, spuchnięte jak cholera i źle się czuję, ależ pech! i dostałam zastrzyk, antybiotyki i jak się je zażywa nie wolno na słońce!
a irysy wykopane czekają na wsadzenie w nowym miejscu, o reszcie nie wspomnę..
ale powoli mój chaos ogarniam, jak dojdę do końca będzie całkiem, całkiem..
...a jasne bukszpany tnę w kostkę, wczoraj pocięłam..i przyfilowałam, że te ślimaki bez skorupki zżerają na nich i tych zielonych liście......dam im ja papu
!
no i powiem, ze z kancikami u mnie, jakoś nie teges, zobaczycie jak zjeżdżam..
jak lepiej sie poczuję, zajrzę do wszystkich po kolei
i życzę wam wspaniałego dnia, u nas lało wczoraj i rano, a teraz parówa niemiłosierna, pewnie kolejna burza, ale teraz już takie spokojne
Bogda i Mirka, wyślę wam irysy, miniatury fiolet i inne, ale teraz za ciepło!
wczoraj użarł mnie pająk, nauczona ostatnim doświadczeniem, obserwowałam i dziś nie poszłam do pracy, chciałam nadrobić w ogrodzie i kicha! ręka od dłoni do łokcia bania, boli, gorączka, spuchnięte jak cholera i źle się czuję, ależ pech! i dostałam zastrzyk, antybiotyki i jak się je zażywa nie wolno na słońce!
a irysy wykopane czekają na wsadzenie w nowym miejscu, o reszcie nie wspomnę..
ale powoli mój chaos ogarniam, jak dojdę do końca będzie całkiem, całkiem..
...a jasne bukszpany tnę w kostkę, wczoraj pocięłam..i przyfilowałam, że te ślimaki bez skorupki zżerają na nich i tych zielonych liście......dam im ja papu

no i powiem, ze z kancikami u mnie, jakoś nie teges, zobaczycie jak zjeżdżam..
jak lepiej sie poczuję, zajrzę do wszystkich po kolei
i życzę wam wspaniałego dnia, u nas lało wczoraj i rano, a teraz parówa niemiłosierna, pewnie kolejna burza, ale teraz już takie spokojne
Bogda i Mirka, wyślę wam irysy, miniatury fiolet i inne, ale teraz za ciepło!