Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

gierczusia 21:50, 12 wrz 2013

Jasnota bossska .. O całej rabacie już nie wspomnę
gierczusia 21:53, 12 wrz 2013

Urszulla napisał(a)
Irenko ja też uwielbiam Twoje rozplenice
Cudnie masz i już zabukowuję bilet na przyszły rok do Twojego ogrodu

Ulka ... Czy ja siem tam wcisnem może gdziesik do bagażnika ??.... Jak mnie Irenka przyjmie.... of kors
Milka 11:19, 13 wrz 2013

jolusia, a wiesz, że mi chodzi po głowie aby jak najwięcej ich mieć będzie preriowo pozdrawiam

Krysiu, dzięki, rozszyfrowane, mam nadzieję, ze już zapamiętam nazwę w jednym miejscu z malutkiej tak się rozrosłą, że mam dywan i zero plewienia, więc bardzo lubię tę roślinę

Kindzia, Kasiu dąbrówkę mam w różnych miejscach i tez ją bardzo lubię, zwłaszcza jak kwitnie, zjawiskowo wtedy wygląda a Dżaga uwzięła się i teraz drapie w okno salonu, gaszę światło i udaję, ze mnie nie ma

ka1sia. Kasiu zaraz biegnę zerknąć, co u ciebie, dawno nie byłam, za pochwały dziękuję

GorAna, Aniu, pisałam kiedyś u ciebie, ze będę zgapiać pomysły z kamieniami i zgapiłam jeszcze nadwyżki są, mus je sensownie zagospodarować; część pójdzie do ogniska, a część na wędzarnię
rano biegałam i toczyłam walkę ze ślimakami i ....krecik znowu ruszył, na razie 1 mini kopiec! pozdrawiam

małgorzata_s, Gocha, muszę czyśćce posadzić po zewnętrznej stronie koła, bo zarasta trawki, a w środku rośnie miłorząb Mariken od Izy i Adama

Bogdziu, nic dodać i nic ująć do tego co napisałaś dzięki

Polinko, rośliny rosną szybko, sama zobaczysz, jak tylko po roku porównasz zdjęcia ani się obejrzysz, a wyrośnie aż będziesz się głowić ile cięcia cię czeka psiaki rozrabiają, ale i tak je kochamy

makkasia, Kasiu ale się cieszę, dzięki

Sebuś, dzięki już teraz wiem ciekawa jestem tej rabaty za rok

agata19762, Agatko, ależ cudny psiak, ja o takim marzę, ale to wersja pokojowa, a moje psiaki zahartowane i mieszkają na terenie w ciepłych budkach
tak myślałam o tych doniczkach i chyba dam je w okolicy białej ławki a trawki koniecznie sadź, rozplenica szybko rośnie

Justynko, pamiętam, muszę już ustalić z tobą termin, póki ogród w pełnej krasie napiszę na PW

Marzenko, masz jeszcze czas na wnuki, ale jak będą, oj pokochasz zupełnie inaczej

Gierczusia, na pewno taka drobna osóbka w bagażnik się zmieści zapraszam

Urszulla 13:23, 13 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Ulka ... Czy ja siem tam wcisnem może gdziesik do bagażnika ??.... Jak mnie Irenka przyjmie.... of kors

Jasne, to już dwie jesteśmy
z miłą chęcią do przodu zapraszam.
Urszulla 13:24, 13 wrz 2013

Irenko, jakie to odmiany późne tulipanów...kwitnienie kwiecień/maj?
Milka 13:57, 13 wrz 2013

Ula, tak, to te co końcem maja i początkiem czerwca
te kwitły do końca maja i tak z 5 dni czerwca

te też aż do czerwca i takich szukam, już część wybrałam, teraz wyszukuję czosnki, ale ciemnofioletowe i wielkie
Kindzia 14:02, 13 wrz 2013

Ale piękne te bladoróżowe....
Teraz iryski niskie zamówiłam właśnie z krokusikami. Iryskami zachwycałam się wiosną w rzeszowskim ogrodzie i też chcę

U nas już słoneczko coraz odważniejsze
Milka 14:19, 13 wrz 2013

i co nieco
limki zmieniają kolor

ogrodowe nadal w kwieciu

ale mają różne kwiaty, a tu paproc, śliczna, odratowałam ją, a kupowałą, jak byłam z dziewczynami na kiermaszu

Milka 14:26, 13 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Ale piękne te bladoróżowe....
Teraz iryski niskie zamówiłam właśnie z krokusikami. Iryskami zachwycałam się wiosną w rzeszowskim ogrodzie i też chcę

U nas już słoneczko coraz odważniejsze

piękną kompozycję stworzysz, szalejesz Kasieńko!
moje niskie irysy są takie
malgorzata_s... 14:30, 13 wrz 2013

I niech kwiecie zostanie jeszcze długo. Nie zauważyłam miłorząbka, teraz widzę. Pozdrawiam