jolusia, a wiesz, że mi chodzi po głowie aby jak najwięcej ich mieć

będzie preriowo

pozdrawiam
Krysiu, dzięki, rozszyfrowane, mam nadzieję, ze już zapamiętam nazwę

w jednym miejscu z malutkiej tak się rozrosłą, że mam dywan i zero plewienia, więc bardzo lubię tę roślinę
Kindzia, Kasiu dąbrówkę mam w różnych miejscach i tez ją bardzo lubię, zwłaszcza jak kwitnie, zjawiskowo wtedy wygląda

a Dżaga uwzięła się i teraz drapie w okno salonu, gaszę światło i udaję, ze mnie nie ma
ka1sia. Kasiu zaraz biegnę zerknąć, co u ciebie, dawno nie byłam, za pochwały dziękuję
GorAna, Aniu, pisałam kiedyś u ciebie, ze będę zgapiać pomysły z kamieniami i zgapiłam

jeszcze nadwyżki są, mus je sensownie zagospodarować; część pójdzie do ogniska, a część na wędzarnię

rano biegałam i toczyłam walkę ze ślimakami i ....krecik znowu ruszył, na razie 1 mini kopiec! pozdrawiam
małgorzata_s, Gocha, muszę czyśćce posadzić po zewnętrznej stronie koła, bo zarasta trawki, a w środku rośnie miłorząb Mariken od Izy i Adama
Bogdziu, nic dodać i nic ująć do tego co napisałaś

dzięki
Polinko, rośliny rosną szybko, sama zobaczysz, jak tylko po roku porównasz zdjęcia

ani się obejrzysz, a wyrośnie aż będziesz się głowić ile cięcia cię czeka

psiaki rozrabiają, ale i tak je kochamy
makkasia, Kasiu ale się cieszę, dzięki
Sebuś, dzięki

już teraz wiem

ciekawa jestem tej rabaty za rok
agata19762, Agatko, ależ cudny psiak, ja o takim marzę, ale to wersja pokojowa, a moje psiaki zahartowane i mieszkają na terenie w ciepłych budkach

tak myślałam o tych doniczkach i chyba dam je w okolicy białej ławki

a trawki koniecznie sadź, rozplenica szybko rośnie
Justynko, pamiętam, muszę już ustalić z tobą termin, póki ogród w pełnej krasie

napiszę na PW
Marzenko, masz jeszcze czas na wnuki, ale jak będą, oj pokochasz zupełnie inaczej
Gierczusia, na pewno taka drobna osóbka w bagażnik się zmieści

zapraszam