c.d. ciągle byłam w takich krótkich, wiek 20; fot. wiek 45 i opcja czarna i opalona
brązy i opalenizna i moja Saga w.38, zmieniła moje życie; fot. dzieło stylistów i do tego dążę w.45
i sprawczyni zmiany wszystkiego...Saga po przeczytaniu całej serii książek M, Sandermo
,, Saga o ludziach lodu"
i jak miałam wiek Pszczółki i Marzenki, żadne ekstrema nie były mi obce, byłam pierwsza...krio komora -120
nie ma kto zrobić, mus poszukac chętnego do sfotografowania, czyli w gości do syna na kawę mrożoną się wyprawić
szusować będziemy mniej,,więcej, woda do pasa obleci, saunę uwielbiam, podróże w listopadzie musze zaliczyć, bo mi nastrój opadnie, sypialnia mi się znudziła...jeszcze pomysł nie wyklarowany, ale jak...to pójdę jak burza
już nie łuskam, palec mnie boli, sypnę w grunt ten eksperyment
buziam
Weronko, przepiękne zdjęcie, rzadko się trafia okazja do jego zrobienia; taka sorbetowa róża, aż kusi żeby ją schrupać
ja też nikogo nie krytykuję, zwłaszcza, że mam ugruntowane poglądy i chyba nie konwencjonalne raczej; pamięć o bliskich jest najważniejsza; żal, że odeszli, bo jak wspominam jakieś zdanie, gest, to mam pragnienie aby ta bliska osoba była ze mną w ogrodzie, zwłaszcza latem..
pozdrawiam Weroniko, w tych srebrach jest ci pięknie, ale też i włosy masz wspaniałe
Widzisz Danusiu, jakbyś tak przez przypadek do mnie znowu trafiła, to na bank bym miała super zdjęcia
dokładnie tak będę robić, grabienie, badyle, palenie i może jak uda się, to te trawy przesadzę
dziękuję i pozdrawiam