Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:44, 03 lis 2012

c.d. ciągle byłam w takich krótkich, wiek 20; fot. wiek 45 i opcja czarna i opalona

brązy i opalenizna i moja Saga w.38, zmieniła moje życie; fot. dzieło stylistów i do tego dążę w.45

Milka 12:48, 03 lis 2012

a tu zmieniano mi kolor, siedziałam tak 6 godzin, masakra, a ja zrobiłam w 20 minut

i dowód, że na nartach jednak coś umiem, choć przerwa duża była
z córcią

Milka 12:51, 03 lis 2012

i sprawczyni zmiany wszystkiego...Saga po przeczytaniu całej serii książek M, Sandermo
,, Saga o ludziach lodu"

i jak miałam wiek Pszczółki i Marzenki, żadne ekstrema nie były mi obce, byłam pierwsza...krio komora -120
Milka 12:52, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko odwiedziłam swoje rodzinne strony i spędziłam miłę dwa dni a mamą, siostrą i teściami. Tylko w JG zimno było brrrrrr
Ja szaleję jutro w ogrodzie

Na pewno, bo ja z kolei była w kłodzkiej i było tak samo, a dziś jadę w nasze strony ale cieplej
Milka 12:54, 03 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
zdjęć nowej aranżacji czupryny to siem nie doczekałam ... muszę bazować zatem na wyobraźni a to Irenko niebezpieczne )) ... pogubiłam się w tym czy będziemy szusować razem czy nie ... bo Ty wody siem boisz ... Iruśka ja też !!! ja jak woda mi szyi dotknie to jestem utopiona ... no ... absolutnie ... pogubiłam się bo o jakiejś podróży zamarzasz ... zmiany szykujesz w tylu miejscach ... no i eksperymenty botaniczne podejmujesz ... Irenko czyli wszystko jak nalezy ... dynamicznie ... uśmiecham się i buziam

nie ma kto zrobić, mus poszukac chętnego do sfotografowania, czyli w gości do syna na kawę mrożoną się wyprawić
szusować będziemy mniej,,więcej, woda do pasa obleci, saunę uwielbiam, podróże w listopadzie musze zaliczyć, bo mi nastrój opadnie, sypialnia mi się znudziła...jeszcze pomysł nie wyklarowany, ale jak...to pójdę jak burza
już nie łuskam, palec mnie boli, sypnę w grunt ten eksperyment
buziam
Milka 12:58, 03 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Irenko, włos nie nos. Odrośnie. Eksperymentuj i pokazuj fotki. Przy
zmianie koloru włosów, troszeczkę trzeba zmienić makijaż, albo odczekać aż się wszyscy przyzwyczają łącznie z Tobą.
Ja szatynka, zmieniałam kolor na kasztan, rudy, blond, czerwień owocu granatu, a teraz stosowny..."srebrzysty" i praktyczny, bez odrostów.
Co do grobów, uważam, że dbać wypada, odwiedzać wg potrzeb i możliwości, nie koniecznie "dla ludzi" i tylko w to święto. A najlepiej dbać o żyjących, bo potem nic już nie można.
A wspominać...ja często myślę o mojej mamie, jak fajnie by było pobyć razem w moim ogrodzie, chyba czułaby się tu dobrze. Miała swoją działeczkę z dorodnymi malinami, różami, warzywami i owocami...
Nie krytykuję, jeżeli ktoś myśli i czuje inaczej. To jak z ogrodami, każdy ma prawo być inny.

Weronko, przepiękne zdjęcie, rzadko się trafia okazja do jego zrobienia; taka sorbetowa róża, aż kusi żeby ją schrupać
ja też nikogo nie krytykuję, zwłaszcza, że mam ugruntowane poglądy i chyba nie konwencjonalne raczej; pamięć o bliskich jest najważniejsza; żal, że odeszli, bo jak wspominam jakieś zdanie, gest, to mam pragnienie aby ta bliska osoba była ze mną w ogrodzie, zwłaszcza latem..
pozdrawiam Weroniko, w tych srebrach jest ci pięknie, ale też i włosy masz wspaniałe
Milka 13:00, 03 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Irenko odwiedzam żeby kolor włosów zobaczyć no i co nowego słychać. Butelki wykopane pokaż koniecznie, może być niezła ekspozycja

Zacznij od zagrabiania trawnika i wycinania zgniłych badyli na rabatach. głównie host, potem reszta.

Widzisz Danusiu, jakbyś tak przez przypadek do mnie znowu trafiła, to na bank bym miała super zdjęcia
dokładnie tak będę robić, grabienie, badyle, palenie i może jak uda się, to te trawy przesadzę
dziękuję i pozdrawiam
Milka 13:01, 03 lis 2012

Martek napisał(a)
Miła moja
ja dziś włożyłam 5 odmian tulipanów ,deszcz je skropił ,ale za nim spadł pogoda była niemal letnia i pracowałam w samej flanelci
Żyję jeszcze,zaglądam,ale nie piszę bo nie mam kiedy.
Jestem w szoku,że Asc leniuchowała
Pozdrawiam Irenko

A jednak coś z cebulowych posadziłaś, super też się dziwię, że lenia miała
a co robisz, że taka zajęta jesteś?

monteverde napisał(a)
Irenko pokaż nową fryzurkę

Aniu, tylko kolor nowy pokażę...

ewalm napisał(a)
Właśnie, ja też czekam ; )

I ja też, jak mnie sfocą