Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Urszulla 13:04, 02 lis 2012

To dobrze się wszystko z włosami zakończyło.....teraz możesz spokojnie do ogrodu ruszać.......a ja mam głowę pełną przemyśleń.....aż ogród Danusi śnił mi się dwie noce temu: byłam u niej ......ale ogród był jakiś inny
Milka 13:32, 02 lis 2012

ja też mam 100 myśli na minutę!! zmiany w ogrodzie, malowanie domu, zmiana sypialni, podróże, no ale jak i kiedy?
a ty co planujesz? czyżby sen o Danusi ogrodzie wyznaczał kierunek twojego ogrodu?

uciekam do ogrodu, potem zajrzę
Milka 16:16, 02 lis 2012

Wskoczyłam na chwilę aby powiedzieć, że jest cieplutko, słonecznie i pięknie
tylko jakoś nie idzie mi praca ogrodfowa, chyba za dużo tego i nie wiem, za co się chwycić!...mus plan opracować!
Sebek 16:23, 02 lis 2012

Wytnij na początku to co gnije...czyli liliowce, hosty, liście rozchodników okazałych złapały też grzyba - no i wyciąłem ostróżki, bo też chore były - ale przez cały rok...
eliza3 16:58, 02 lis 2012

Witam, nie było mnie tylko kilka dni, a tu się działo... Widzę, że ogródek ciągle się zmienia i ogrodniczka też zapragnęła zmian... Jestem pewna, że obu wyjdzie to na korzyść, bo zmiany są potrzebne, a nam ogrodniczkom szczególnie, zwłaszcza w okresie jesienno- zimowym kiedy słoneczka coraz mniej i humorek trzeba sobie poprawić
Mala_Mi 17:08, 02 lis 2012

Irenka... dziś dzień lenia...... Przynajmniej u mnie
Milka 18:31, 02 lis 2012

Sebek napisał(a)
Wytnij na początku to co gnije...czyli liliowce, hosty, liście rozchodników okazałych złapały też grzyba - no i wyciąłem ostróżki, bo też chore były - ale przez cały rok...

Sebek...dzięki, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś!!
Milka 18:32, 02 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Witam, nie było mnie tylko kilka dni, a tu się działo... Widzę, że ogródek ciągle się zmienia i ogrodniczka też zapragnęła zmian... Jestem pewna, że obu wyjdzie to na korzyść, bo zmiany są potrzebne, a nam ogrodniczkom szczególnie, zwłaszcza w okresie jesienno- zimowym kiedy słoneczka coraz mniej i humorek trzeba sobie poprawić

ogrodniczka jakoś roztrzepana, zgubiłam widły, szukałam i nie znalazłam! no po prostu złośliwość rzeczy martwych!!
pozdrawiam Eliza
Milka 18:34, 02 lis 2012

asc napisał(a)
Irenka... dziś dzień lenia...... Przynajmniej u mnie

u mnie dom zrobiony i obejście i pranie, ciut na ogrodzie, ale generalnie...czyzby uciekła mi miłość do ogrodu?
skubię te rycynusy!!

ale pogoda boska, zatem niedziela będzie pracowita, a jutro wyjazd do rodziców i na groby
Tess 18:45, 02 lis 2012

Miła, nadążyć za Tobą nie można!

Cieszę się, że farbowanie włosów dobrze się skończyło
Ja już od wieków nie robię koloru samodzielnie.
Właśnie dlatego, że zdarzały się różne niespodzianki

No i dlatego, że idąc za modą, potrafiłam dodać sobie mnóstwo lat (na przykład miałam kiedyś kasztanowe rudości na głowie, w których wyglądałam starzej od własnej matki, brrr...).
Teraz oddaję się w fachowe ręce profesjonalistki i to ona decyduje, co będę nosić (kolor, długość).
Jestem zawsze zadowolona.
Ostatnio oświadczyła: "Pani Tereso, zapuszczamy!"
Nawet nie pytałam, dlaczego, jak długo i po co
Zapuszczamy!

Irenko, buziam