Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:08, 04 lis 2012

wiunia napisał(a)
Dziewczyny mają rację - jesteś Irenko bardzo fotogeniczna i ładnie Ci w każdej odsłonie , którą nam zaprezentowałaś, ale oczywiście tylko Ty wiesz w jakiej fryzurce czujesz się najlepiej, taką wybierz

Wiunia, dzięki w kręconych nawet czesac sie nie trzeba, więc zawsze ułożone!
Milka 11:09, 04 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Stary pryk też się tu musi wypowiedzieć. Irenko bomba a oczywiście fota w kriokomorze najfajniejsza .

jaki tam stary; duchem jesteśmy wszyscy młodzi
a kriokomora super sprawa dla zdrowia, tylko trzeba uważać, można sie poparzyć!
pozdrawiam Zbysiu
Milka 11:10, 04 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Irenko, obejrzałam twoje zdjęcia. Wszędzie wyglądasz super. Duży piesek wygląda bardzo groźnie, ale chyba już pisałaś, że jest łagodny jak baranek. Ja się cieszę, że Misia zdrowa, oby tak dalej.

Bożenko dzięki i cieszę się że Misia zdrowa; mój Pucek też ostatnio był biedny, bo suki w pędzie go poturbowały i taki biedny był, ale juz ok; on malutki, a one jak szaleją to nie raz juz tak po nim przeleciały!
pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Milka 11:11, 04 lis 2012

justi napisał(a)
Irenko, zaglądam, a tu takie foteczki - cudne. W każdej fryzurce Ci do twarzy oprócz blondu. Proste , długie ciemne - super!!!! I Zbyszek ma rację, w kriokomorze fotka fajna. Gratuluję odwagi, brrr aż mi się zimno zrobiło

Justi, bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 11:13, 04 lis 2012

Witaj Miła.. ja w rozterkach.... i teraz rozumiem w jakich rozterkach musiałaś być po wizycie Danusi....

Milka 11:13, 04 lis 2012

beta napisał(a)
Irenko jestem pod wrażeniem Twoich sesji jak dla mnie to pięknie na każdym zdjęciu i w każdej fryzurze ot, to Ci pomogłam
masz rację pisząc że prostowanie niszczy włosy, ale pięknie Ci było w prostych też

powiem że takich włosów jak Ty masz to nie jedna kobieta mogłaby Ci pozazdrości, naturalnie kręcone, to niesamowity atut ja Cie Irenko widzę w burzy loków na głowie Ula dobrze poradziła, żebyś troszkę je podcięła

dziękuję za słoneczko

a masz już pomysł na sypialnie?

Beatko, dziękuję i fajnie, ze sie rozpisałaś; z sypialnią jeszcze nie do końca mam pomysł, chyba zaproszę koleżankę, która zajmuje sie tym tematem zawodowo i może ona coś mi podpowie
po tylu latach dom juz wymaga renowacji i odnowy
u mnie słońca brak, ale jest ciepło
miłego dzionka
Milka 11:16, 04 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Tak, ja mam krótkie bo wtedy najlepiej się układają. I swoje ciemny brąz, dotąd nie farbowałam. Ale niestety tak dużo mam pojedynczych siwych że ostatnio zrobiłam sobie pasemka jasne, tak aby nie trzeba było gonić co miesiąc farbować.Chcę trochę do ramion zapuścić....ale zobaczymy....może fryz trochę zmienię bez wielkiego zapuszczania?.....szkoda że mieszkasz tak daleko....wzięłabym Cię do mojej koleżanki.....ona fajnie doradza. Była u niej ostatnio kobietka, która po kilku farbowaniach miała misz-masz na głowie. Tak ją fajnie wyprowadziła z kolorem i fryzurką taką do ramion właśnie...naprawdę super.
A Ty masz swoje włosy kręcone?....a ja myślałam że to trwała?

No tak, ty jeszcze młoda jesteś bez farby byłabym siwa, więc ...mus sie farbować

tak mnie kusisz tą fryzjerką, że kto wie, może się wybiorę?

bardzo łądnie wyglądasz w swojej fryzurce i kolorze, ale zmiany kazda z nas lubi
słoneczka życzę, u mnie póki co brak
Milka 11:17, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko czy w kręconych, czy w prostych włosach mega znakomicie wyglądasz A pozowanie masz rzeczywiście w genach

Marzenko dzięki...i masz rację, to mizdrzenie to w genach
Jaka u ciebie pogoda? miało byc słonecznie, ale póki co kapie, ale ciepło
miłego dzionka w ogrodzie
Milka 11:19, 04 lis 2012

Martek napisał(a)
O kurcze dopiero trafiłam na foty ,wcześniej ich nie widziałam chociaż po komentarzach wychodziło,że jakieś zdjęcie w blond jest .I szukałam i nic .
Ale ucztę mi zrobiłaś dla oczu i ducha .I jeszcze podróż sentymentalna kocham czarno-białe sesje ...
Nie wiem czy chciałabym mieć 20-cia ,ale zaraz rusza machina ze wspomnieniami .
No niezła .... jesteś o koniec .
Co tu komentować
Dobrze było ci i w tych prostych włosach
Ale ja lubię też loczki więc co byś na głowie nie nosiła będzie pięknie.
Do tego masz talent do mizdrzenia ja absolutnie nie ))))))))))))))))))))
Pozdrawiam i lecę

no mam, taki typ ale i tacy potrzebni
w skrócie swoje życie pokazałam, i tez mnie naszły refleksje o przemijaniu, więc lepiej idę do ogrodu, przyroda wieczna i ponadczasowa
Milka 11:20, 04 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Irenko... Ciekawa sesja... Ty jesteś piękna kobieta... I to nie komplement, żebyś nie myślała... No, mojemu M, szczęka z deka opadła... Czy mogę Cię wirtualnie uściskać...??? Szacun wielki, jak mówi mój, dorosły już, nastolatek...

Jakie miłe i ciepłe uściski, choć wirtualne
Dorotko pozdrawiam i cudnego i pięknego dnia życzę
pozdrów M.