Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 10:49, 12 mar 2014

agata19762 napisał(a)
od razu widać, że Irenka wróciła,
szybciutko zaległości nadrobiła........

jakoś tak smutno było bez Ciebie.....

Agatko, jakie to miłe, że komuś mnie brakuje
Postaram się więcej obrazków wstawić i merytorycznie się do nich odnosić
Milka 10:50, 12 mar 2014

ewa004 napisał(a)
A wiesz Irenko że ja ani jednego ciemiernika nie mam

Ewa, no wprost niemożliwe, przecież 29 maja minie Tobie 2 lata na forum, oj musisz zakupić i na swojej rabacie posadzić, pięknie wiosną będzie ją rozjaśniał
Milka 10:51, 12 mar 2014

zawitka napisał(a)
Ale u Ciebie wiosna strzeliła Pozdrawiam i lecę dalej

Halinko, strzela, ale tak dziwnie, bo bez deszczu wolno wszystko się rozwija, no i w nocy nadal mrozik jest, mały ale jednak
Milka 10:53, 12 mar 2014

Kasik napisał(a)
U nas ciemierników brak. W LM były ostatnio, ale nie dość, że prawie "nic" z doniczki wychodziło to kosztowało prawie 30 zł. Ja się w nich zakochałam jak zobaczyłam u Was jakiś czas temu. W piątek jadę do Iłowy po rh to może tam dostanę.

U ciebie wszystko pięknie się budzi. - wiosna to fajna pora roku. Kiedyś ją postrzegałam w relacji błota i chłodu- dziś jest już dla mnie zupełnie czymś innym. A to wszystko za sprawa małego skrawka ziemi.

Fajnie, że już jesteś Irenko.

Kasiu, życzę udanych łowów ciekawa jestem, jakie rh wybrałaś i czym się kierowałaś przy wyborze?
Z reguły była błotna wiosna, ta jest inna i oczywiście własny kawałek ziemi zmienia nastawienie
Też się cieszę, ze was mam
Milka 10:54, 12 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Tez sie ciesze ze juz jestes, brakowalo tu Twojego usmiechu Zapraszam do mnie, zobacz ile kawy wysypalam w ogrodzie

Kasiu, jak miło zaraz biegnę i patrzę, bo coś o fusach czytałam, ale moja skleroza! tak działa, że zamiast zbierać te fusy, myję kubki i wywalam, a to takie dobro
Kondzio 10:59, 12 mar 2014

No proszę jakie porządki
Eve 11:05, 12 mar 2014

Irenko, wczoraj zaglądałam rano, cisza była i w ciągu jednego dnia 8 stron! szok

Zdjęcia oglądnęłam, głogowniki cudne, mam nadzieję że Ci zakwitną bo pięknie wtedy wyglądają.
Prezenty od chłopaków super,donice świetne!
Ciemierniki podziwiam, gdzie takie piękne okazy kupiłaś? Rzeczywiście w donicach rewelacyjnie wyglądają Cy będziesz je przesadzać do gruntu czy na stałe tam zostaną?

Czerwone donice z buksikami wyglądają dalej świątecznie, ale bardzo energetycznie

Czytam o tych piwoniach i czytam, zachęciłaś, a zdjęć nie znalazłam ... Poproszę o zdjęcia

Mnie się marzą pachnące piwonie, wiesz, że ja lubię wszystko co pachnie
Milka 11:05, 12 mar 2014

ana_art napisał(a)
Ireno jak miło, że jesteś
fotkami lawendy dałaś mi nadzieję, bo swoją też tak ciachnęłam okrutnie

Aniu, mile mnie zaskoczyłaś
Dobrze zrobiłaś, bo lawenda z wiekiem ma tendencję do tworzenia łysego dołu i wygląda to niezbyt fajnie, chyba że dołem coś puścisz i tego nie widać, tylko twoje chyba jeszcze młode, więc na razie nie musisz się martwić..

tu pokażę, że moja już puszcza nowe listki, a opitolona strasznie...ale jak pisałam, ona jest nastoletnia

u mnie łyse gałęzie zasłania firletka, znowu jej mnóstwo się nasiało i kolejne miejsce w pobliżu róż, szałwii i lawend w innym miejscu

monteverde 11:06, 12 mar 2014

Irenko moja biała lawenda też w opłakanym stanie wczoraj ciachnęłam do ziemi, może coś jeszcze z niej będzie głogowniki śliczne wszystko przeczytałam, czas na ogród, pozdrówka
anna_g 11:30, 12 mar 2014

Właśnie poczytałam sobie o głogownikach - ależ one są fajne i te młode czerwone przyrosty... fajnie byłoby mieć taki żywopłocik ale ja już się nie nakręcam bo ostatnio mi "odbiło" na róże Miłego dnia Irenko