Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Tusiala 11:25, 16 kwi 2014

To mój pierwszy raz z hortkami wszystkie mają listka, jedne większe, drugie mniejsze. Siedzą w diniczce na pięterku żeby mi Synek ich nie powyciągał
Mirka 11:36, 16 kwi 2014

irena_milek napisał(a)

W końcu zaczyna mieć powiem, ze ja też w tym roku jestem ciekawa, jak to będzie, gdy wszystko bujnie, dopiero zobaczę, co skąd i dokąd przenieść
muszę wrócić na tę wyspę i do końca ogołocić gałęzie, aby był przewiew i przyciąć wkoło jałowce, bo na samej wyspie posadziłam dla ochrony przed chwastami bluszcze, jasnotę i coś jeszcze, ale co?
na rabacie za ławką ruszają hosty, liliowce i hortensje, powciskałam na jesień trawy i teraz dołożyłam brunnery
Głowa,da jej się włoski zaszczepić było by fajnie Jak pokazujesz ogród w takich ujęciach to ja co mogę napisać że mię się podoba i chcę tak u siebie.A tak ogólnie to ogród angielski tworzysz taki nie w kancik i to mi się baardzo podoba
Tusiala 12:33, 16 kwi 2014

Masz Irenko zdjęcia cisów z bliska? Po ciachnięciu?
Milka 12:38, 16 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
To mój pierwszy raz z hortkami wszystkie mają listka, jedne większe, drugie mniejsze. Siedzą w diniczce na pięterku żeby mi Synek ich nie powyciągał

Lepiej wsadź do gruntu, w takie miejsce, zeby nie miał dostępu, wtedy masz na 100% szansę
Milka 12:45, 16 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Głowa,da jej się włoski zaszczepić było by fajnie Jak pokazujesz ogród w takich ujęciach to ja co mogę napisać że mię się podoba i chcę tak u siebie.A tak ogólnie to ogród angielski tworzysz taki nie w kancik i to mi się baardzo podoba

Mira, umiesz człowieka podbudować
Głowa dostanie trawę, miskanta cukrowy, ale na razie pogoda nie sprzyja, albo jakąś inną
Milka 12:45, 16 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Masz Irenko zdjęcia cisów z bliska? Po ciachnięciu?

Nie mam, ale zrobię i pokażę u ciebie
boguslawa_ma... 12:47, 16 kwi 2014

Irenko zaglądałam do ciebie ale wpisów nie zostawiałam,pozdrawiam
Tusiala 13:06, 16 kwi 2014

ok bo nie chciałabym swoich przyciąć ani za mocno, ani za słabo. Ale żeby były równiusie
Milka 13:36, 16 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Irenko zaglądałam do ciebie ale wpisów nie zostawiałam,pozdrawiam

Cieszę się Bogusiu

ok bo nie chciałabym swoich przyciąć ani za mocno, ani za słabo. Ale żeby były równiusie

Musi być sznurek Martuś

a ja się cieszę bardzo, bo rok temu dostałam od Magnolii liriope i mimo, że 2 razy zmieniałam miejsce, żyją i idą
tulipanowiec pokazał listki
Maria667 14:04, 16 kwi 2014

Irenko!
Berberysy piękne, ale strasznie niewdzięczne do cięcia. Wiem coś o tym. Mimo zabezpieczonych rąk przez wiele dni po cięciu wyciągam resztki powbijanych kolców
Takie życie...

Na wisterii masz już pąki? Muszę lecieć popatrzeć na swoją. Jakoś nigdy mnie kwitnieniem nie rozpieszcza.
Pozdrawiam.