Irenko cudnie i kolorowo Może jakieś tymczasowe zasieki na pieski. Moje mniejsze.ale też muszę tymczasowe płotki stawiać, żeby nie polamaly młodych roślin.
Danusiu, czekam na ciebie, mam tyle roślin w nadmiarze, wybierzesz prawie, co chcesz, wiem, że miała być firletka, naparstnica i chyba trawki? co jeszcze, pamiętasz?
Bardzo chciałabym się spotkać, czekam na ciebie....zwłaszcza, że w mojej gminie mieszkają ci najważniejsi dla ciebie:
tak mnie drażniły gazony, was też
a powoli zaczyna mi się podobać, za 3 lata nie będzie ich widać, tylko rośliny, a swoja rolę spełniły doskonale gruz trzymają
a u mnie tego gruzu przybywa....i cegły, będę z niej robić obrzeża aby łatwiej kanty utrzymać
ciachnięty jaśminowiec, zdołowany i odbija, zaczęłam cięcie
Oj Irenko jak pięknie teraz u ciebie A te kolory aż rażą po oczach Moje latorośle do dzisiaj mi wypominają że wolałam z krzaczorami jeździć zamiast ich na wycieczkę zabrać do Wrocławia
Łukasz, bambusy ułożone w formie piramidy super zdają egzamin
tu trwała wczoraj walka, tu sie boję, że będzie im miękko i sie położą!
na efekt końcowy....hym, tak 5 lat
a po drodze malowanie tej ściany z tyłu
z szerszej perspektywy na całośc, w realu o wiele lepiej wygląda, marny ze mnie fotograf, w ojca sie nie wdałam
bo one ja cyce, zwłaszcza uwolnione
fajnie z tych donic woda wypływa, do przodu, jak fontanna
skojarzenie z inna czynnością
Robert wzajemnie i dzięki humoru nigdy dość
O, Gosiu, powiem ci, że gdyby miejsca miałabyś więcej, warto byłoby, zwłaszcza, ze chciały ale kiedy luz od dzieci
czekam na te liliokształtne, one różowieją i bieleją równocześnie z tamaryszkiem, a ten puszcza odnóża i mnóstwo cięcia..
Fiołki wszędzie się sieją, wykopuję i układam w strategiczne miejsca
zaraz zakwitnie dywan białych goździków
rabata pod wiązem, dość trudna, ale musi się udać, co rok, wiem co zmienić, aż dojdę do tego nie zmieniania
jasnota zarosła cisy, barwinek i bluszcz
czyli hosty out, niech będzie jasnota tylko
tam sa 2 wisterie, puszczone na ponad 100 letni wiąz, jeszcze nie kwitły, pytanie czy zakwitną?
ten bez dostałam, ma taki plus, ze nie idzie w liście i pachnie mocno
rabata wiązowa, inne ujęcie
Susan jeszcze kwitnie, w tym roku magnolie bardzo długo u mnie kwitły
te liliokształtne acz nie białe, też ładne