Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Agania 15:21, 06 maj 2014

Imieninkowe całuski zasyłam

Ja też podglądam, podziwiam nowe rh i azalie całe w kwiatach, moje dwie już kwitną, reszta się zabiera, muszę sprawdzić moje werbenki, czy przezimowały................lubię twoją dojrzałą część ogrodu, ach te sosny, dają niesamowite refleksy przepuszczając światło, chce się przysiaść na tej ławeczce

żurawki mają piękny kolor, czy to odmiana marmelade..........a, orliki faktycznie bujnęły

adresik napisałam ci na pw, pozdrawiam, Irenko
Milka 15:26, 06 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Irenko, lekko spóźnione życzonka,
aby Ci się dobrze wiodło
aby każdy dzień był pełen uśmiechu i słońca

Ula, dzięki ci wielkie śliczny kwiatek, czy to twoja begonia, pięknisia?
a co tam, jeszcze wisteria
Milka 15:36, 06 maj 2014

Agania napisał(a)
Imieninkowe całuski zasyłam

Ja też podglądam, podziwiam nowe rh i azalie całe w kwiatach, moje dwie już kwitną, reszta się zabiera, muszę sprawdzić moje werbenki, czy przezimowały................lubię twoją dojrzałą część ogrodu, ach te sosny, dają niesamowite refleksy przepuszczając światło, chce się przysiaść na tej ławeczce

żurawki mają piękny kolor, czy to odmiana marmelade..........a, orliki faktycznie bujnęły

adresik napisałam ci na pw, pozdrawiam, Irenko

Agatko dziękuję zapakuję i wyślę, ona dość szybko się rozrasta, a potem będziesz dzielić i stworzysz nowe duety...tak, to ta żurawka, jest świetna
ja najczęściej tu siedzę i pod kaliną, nie mogę się napatrzeć i nawąchać

i tu siedzę, albo na ławce, albo na tronie

a ostatnio i tu, w końcu jest ładnie, a tak unikałam tego miejsca jak ognia, teraz malowanie domku, oby nici nie zniszczyć..
mira 16:19, 06 maj 2014

irena_milek napisał(a)
zaczyna się gra światła
[img size=640x480]http://ass

a raz jeszcze zobacz jak piękne to zdjęcie i to ujęcie - ale gigantyczne zmiany u Ciebie - parkowy charakter ogród zaczyna przybierać super - jak dużą masz dzialkę ?

i co Ty masz za czosnki że liście Ci nie żółkną ja się troche wkurzam na te suche liście ale obserwyję i widzę że Krzysztofa mają ładne liście - będę teraz szukać czosnków dla siebie - u mnie dopiero ledwo się otwierają - a deszczu nie było dawno u Was padało u mnie nie.

pozdrawiam majowo bajkowo hehe

hanka_andrus 16:30, 06 maj 2014

Moje czosnki też podeschnięte, ale jeszcze nie obcinam liści. Kwiaty dopiero się rozwijają.

Mirka 17:00, 06 maj 2014

Irenko ja spóźnione życzenia zostawiam a fotek brak bo od świąt na działce nie byłam tak nieczasowa jestem
Kondzio 19:41, 06 maj 2014

Slicznie hi hi hi
Kasik 20:19, 06 maj 2014

Irenko- ależ u Ciebie soczyście, już chyba bardziej być nie może. Ogród zachwyca coraz bardziej.
Dla mnie to pierwsza wiosna u Ciebie, po prostu bajecznie. Można się skryć i uciec od świata. Tak z kaweczką , książeczką, tak by nikt nie przeszkadzał.

Super. Buziak
gierczusia 21:31, 06 maj 2014

Irenko .. Ja się też dołączam do spóżnionych życzeń imieńionowych ... Tylko dobrych dni , uśmiechu , radości i samych miłych ludzi wkoło życzę

Przy okazji do fotek powzdychałam ... Te kolory są niesamowite
Madzenka 22:53, 06 maj 2014

Gdybyś miała nadmiar werbeny to chętnie zamienię na runiankę. Bo werbena posiana mi nie wzeszła, wot i ogrodnik ze mnie...