Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:31, 26 lis 2012

popcarol napisał(a)
Pewnie! aLE MASZ ENERGII! pozdrawiam!!

mam, to prawda, mimo małej ilości snu, ale tak mam zawsze po locie, nie mogę usnąć
lecę dalej z przesadzaniem, wybieram się po ogórasy i do Ewy
Milka 12:33, 26 lis 2012

Martek napisał(a)

Marta, ja w pełni wyspana i gotowa do działania a tobie aniołki kibicują i pewnie jest podobnie

Ja zaliczyłam 6 godzin snu Jest dobrze w tej kwestii.
Idę ugotuję ogórkowej dawni nie było,drugie już mam

ja tu o ogórkach ze studni Grabi, a ty ogórkową gotujesz!!
co przybyło na plus, szybko zejdzie na minus
Milka 12:35, 26 lis 2012

asc napisał(a)
Staram się śledzić na bieżąco... storczyk cudniasty... nie mam już miejsca na te patyczaki, ale chyba by wyszła z tego sklepu płacząć... albo kazałą zrobić dodatkowe okno z parapetami

Hmm zawsze jakiś gorszy można wyrzucić lub komuś oddać.. hmmmmm

na twoim parapecie i pod nim, to prawie jak w tej storczykowni! wyrzucić..nigdy, obdarować..tak

mam frajdę, że go puścili na odprawie, bo wielki jest niesamowicie i piękny
zbigniew_gazda 12:38, 26 lis 2012

Irenko wszystko zwyoglądałem i storczyka i kogucika i relację. Gorąco pozdrawiam.
Rench 12:44, 26 lis 2012

Tryskasz niesamowitą radością,ta energia i radość życia udziela sie przez monitor nawet

Od dzisiaj będę do Ciebie zaglądała częściej żeby naładować akumulatory

Pozdrawiam
Gardenarium 12:48, 26 lis 2012

Irenko, miło Cię oglądać po powrocie w dobrym humorze, ale żeś taka wytrwała i do nocy siedziałąś, to bym nie pomyślała, nigdy chyba Cię nie widziałam tak późno

A teraz o ogórasach - Witek je ma w studni u mamy czyli mojej teściowej i jak ma chętkę to ciągnie za sznurek i butlę przywozi. Twarde ale na mój gust za dużo przypraw, czegoś za dużo. Witek mówi, że idealnie

A ja właśnie wróciłam ze spotkania i porobiłam trochę słonecznyc fotek - ogród po Irence i Waligurze tęskni i ja też Pozdrawiam Was i wszystkich , których ta wizyta i relacja wprawiła w dobry nastrój. Jakbyście mieli niedosyt fotek to pełna relacja znajduje się u mnie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=913

Instagram Ogrodowiska
Milka 12:56, 26 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Irenko wszystko zwyoglądałem i storczyka i kogucika i relację. Gorąco pozdrawiam.

To się cieszę już nie mogę się doczekać, jak kogucik zawiśnie, ale bałam się ryzykować na lotnisku i Danusia nam go wyśle; poszukamy dobrego miejsca i będę dzwonić, że hej
Milka 13:12, 26 lis 2012

Rench napisał(a)
Tryskasz niesamowitą radością,ta energia i radość życia udziela sie przez monitor nawet

Od dzisiaj będę do Ciebie zaglądała częściej żeby naładować akumulatory

Pozdrawiam

Reniu, proszę uprzejmie Danusia wyjątkowo dobrze nam mnie działa, jestem zrelaksowana i energiczna i pomysły przychodzą czasami trzeba zerwać się z uwięzi i poszaleć na żywo
Pszczelarnia 13:14, 26 lis 2012

irena_milek napisał(a)
A te fotki dedykuję Pszczółce, tyle się nagadałyśmy o stałej konstrukcji ogrodu, oto ona;

Irenko, obejrzałam Ogląd przestrzeni mam.
Milka 13:15, 26 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Irenko, miło Cię oglądać po powrocie w dobrym humorze, ale żeś taka wytrwała i do nocy siedziałąś, to bym nie pomyślała, nigdy chyba Cię nie widziałam tak późno

A teraz o ogórasach - Witek je ma w studni u mamy czyli mojej teściowej i jak ma chętkę to ciągnie za sznurek i butlę przywozi. Twarde ale na mój gust za dużo przypraw, czegoś za dużo. Witek mówi, że idealnie

A ja właśnie wróciłam ze spotkania i porobiłam trochę słonecznyc fotek - ogród po Irence i Waligurze tęskni i ja też Pozdrawiam Was i wszystkich , których ta wizyta i relacja wprawiła w dobry nastrój. Jakbyście mieli niedosyt fotek to pełna relacja znajduje się u mnie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=913

Bolała mnie głowa, synuś znalazł miejsca na samym śmigle, warczało i drżało i nie mogłam usnąć, bo Waligóra padł zaraz!

To masz super z ogórasami nigdy takich nie jadłam, a właśnie takie twarde bardzo lubię
czyli i u ciebie dziś słoneczko, super! zaraz obejrzę fotki
było wspaniale