Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:29, 26 lis 2012

Kondzio napisał(a)
Ale ci zazdroszczę tego spotkania ale mam nadzieje że wszystkie sprawy pozamykam i sam pojadę do Danusi

Jestem tego pewna Kondzio i dostaniesz takiego powera, niedługo u ciebie będzie się działo!! i wszyscy będziemy śledzić twoje poczynania
pozdrawiam, mamy piękny poniedziałek
popcorn 11:30, 26 lis 2012

Ale fajny wyjazd! Śledziłam u Danusi

pozdrawiam
Milka 11:31, 26 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Irenko, energię teraz dobrze wykorzystaj, bo widzę, że naładowana pozytywnie wróciłaś z podróży. Relację Danusi śledziłam w miarę na bieżąco, teraz u Ciebie nadrobiłam. Pewnie całe forum Was śledziło

Pewnie tak ale dzięki temu, całe forum naładowane
mam już konkretne plany, teraz mus czasowo i finansowo się zorganizować, będzie dobrze

chyba wybiorę się do Grabi...Andrzej ogórkami kusił!
pozdrawiam Aga, piękne widoki u siebie pokazałaś
Milka 11:33, 26 lis 2012

jotka napisał(a)
Wszystko wiem, widziałam Mnie takie spotkania zawsze pozytywnie ładują Ty zawsze "naładowana", więc boję się żebyś nie eksplodowała Ale przy ładnej pogodzie w ogrodzie dasz pewnie upust energii
pięknego storczyka dostaliście od DiW

Cieszę się Jolu, że nie będąc osobiście, wszyscy mieli możliwość niejako uczestniczyć w spotkaniu
Jak eksploduję na ogrodzie, to tylko z korzyścią dla niego
są pomysły, energia i radość, to niby nie wiele, a jednak tak dużo
buziam w słoneczny poniedziałek
Milka 11:34, 26 lis 2012

popcarol napisał(a)
Ale fajny wyjazd! Śledziłam u Danusi

pozdrawiam

Karola, weekend wspaniały! mam nadzieję, że koncert też
buziaki
popcorn 11:37, 26 lis 2012

Pewnie! aLE MASZ ENERGII! pozdrawiam!!
Martek 11:58, 26 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Marta, ja w pełni wyspana i gotowa do działania a tobie aniołki kibicują i pewnie jest podobnie

Ja zaliczyłam 6 godzin snu Jest dobrze w tej kwestii.
Idę ugotuję ogórkowej dawni nie było,drugie już mam
Martek 11:59, 26 lis 2012

Miałaś mieć 20 na plusie... Nic nie przybyło
Mala_Mi 12:05, 26 lis 2012

Staram się śledzić na bieżąco... storczyk cudniasty... nie mam już miejsca na te patyczaki, ale chyba by wyszła z tego sklepu płacząć... albo kazałą zrobić dodatkowe okno z parapetami

Hmm zawsze jakiś gorszy można wyrzucić lub komuś oddać.. hmmmmm
Milka 12:30, 26 lis 2012

Bożenko, dziękuję za życzenia bezpiecznej podróży, turbulencji nie było

Vita, bardzo dziękuję za pochwałę konstrukcji no bo my z Pszczółką ciągle deliberujemy w tym temacie, ale z tego zawsze i pomysły nowe się rodzą

Eliza, dziękuję i już jestem z powrotem, a weekend wspaniały

Zbysiu, były...dzięki i twoje teksty też nas ubawiły

akanta/Aniu, ....bardzo dziękuję i cenię sobie wszelkie rady i sugestie, bo dzięki temu sporo zmieniam i jak widać po waszych opiniach, na plus..raczej
ta róża tylko jak w pąkach jest, wygląda jak różowa, a to czysto biała róża Madame Plantier; masz przepiękny i ciekawy avatarek!

Aniu asc, zdaje się, że u mnie to będzie twoje ulubione miejsce, jak moja alejka u ciebie, no dzielę ją z Konstancją, chitra nie jestem...a z Dżagą trafiłaś, pewnie dlatego zwija wszystkie narzędzia!!

dorkowO/ Dorotko, dzięki zapraszam do spacerów, miło słyszeć, ze można tam relaks znaleźć

Justyna, było wspaniale, ale to było do przewidzenia hortensja najpierw nie chciała rosnąć, miałam ją wywalić i wtedy ruszyła pozdrawiam

annawu/ Aniu, też jestem ciekawa, bo jak za wysoko pójdzie, pewnie energetyka będzie interweniować, my już sami nawet na drabinie nie sięgniemy, a wysięgnika nie mamy!
pozdrawiam

Grabie, witam cię Andrzeju, nic tylko po te smakołyki jadę!! omówimy na PW, jak się spotkać...już czuję ich smak, och..doczekałam się

Danusia, a nie wiedziałam, że masz takie ogórasy!!!

Bożenko, coś musimy wymyślić z tymi ogórkami, abyś skosztowała

Rench/ Reniu, dzięki

Marta, konstrukcja ma lat 12-10 lat, a że rok się kończy, to prawie 13, pewne rośliny mają więcej, bo 14

Krzysiu, pewnie już widziałeś relację przed nami nowy tydzień i wyprawa po ogórki!

Halinko, witam cię u siebie i od razu widać, żeś dziewczyna z humorem

agniecha973/ Aga, dalej to już chyba tylko lepiej, coraz mniej błędów będzie..dzięki!

Ewa, no proszę, ale nam Andrzej chęci na ogórki narobił!! pozdrawiam

Madżenko, dzięki!! pogoda ciągle nam sprzyja

Lena, aż się rumienię, tyle pochwał!! dzięki wielkie i bardzo się cieszę i jeszcze bardziej dostaję powera pozdrawiam serdecznie

Grupa, Agnieszko pozdrawiam i zobacz jak Andrzej biznes ogórkowy rozkręcił...a ogród ci dziękuje

Jula, wróciliśmy w niedzielę koło 21 ale już relację widziałaś pewnie, pozdrawiam

Krys/ Krysiu, będę wciąż powtarzać, że gdyby nie forum i nasza Danusia, zmiany nie byłyby tak udane, ale też wymagają pracy, czasami ciężkiej, ale jak potem radość i satysfakcja pozdrawiam, u ciebie też jest wspaniale, a będzie jeszcze piękniej, jak zamieszkasz w wymarzonym, pięknym domu

Anula, jaka na fotkach, tak i na żywo ba co gadam, na żywo jeszcze lepiej!