Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:10, 18 maj 2015

Kasiek napisał(a)
10 Rubensow?

Tak na początek, i tos ty winnaale warte sa tego
Milka 12:35, 18 maj 2015

Margarete napisał(a)
Dotarłam do domu, dziewczyny też, szczęśliwe i pełne wrażeń, choć pewnie trochę zmęczone jak i ja po pokonaniu tego 1000 km w ciągu dwóch i pól dnia.
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie i Tobie i Zygmuntowi, twój ogród zachwyca, jest piękny, klimatyczny, pełen ślicznych miejsc, cudnych roślin i niepowtarzalnych ozdób. Bardzo dziekuję za zaproszenie, za gościnę i raz jeszcze pozdrawiam. Reszta wrażeń jutro

Wspaniale, że szczęśliwie, martwiłam się o to koło...
Jesteś niesamowita Małgosiu, tyle kilometrów trzasnęłaś, ta cała akcja zbierania się, no szalone, ale w takiej grupie podróżować, to czysta przyjemność
mam nadzieję, ze to nie ostatni raz, w końcu drogę znasz, synka i tak odwiedzać musiszbuziaki
bdan 12:37, 18 maj 2015

Irenko nadrobiłam u Ciebie, bo ostatnio czasowo niezbyt u mnie. Piękne zdjęcia ogrodu, uśmiechnięte dziewczyny, sama radość emanuje, miło popatrzeć.
No i kolejne roślinki zmieścisz, nic tylko podziwiać i się inspirować.
Bogdzia 12:40, 18 maj 2015

Irenko widzę ze my to jeszcze nie był koniec gosci mimo że późno wyjechałysmy ale bardzo mnie cieszy ze Ewa mogła zabrac swoje zakupy bo będzie mogła napatrzec sie na kwiaty swoich rh. Dzieki serdeczne jeszcze raz za Twój uśmiech , serdeczne przyjecie jakie nas u Was spotkało , pyszne jedzonko i w końcu pomoc Twojego M . Zostawiam Ci trzy najpiekniejsze kwiaty z Twojego wczorajszego ogrodu, buziaki.

Milka 13:31, 18 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Irenko i Waligóro dzieki za wyjątkową gościne , pyszna zupę gulaszowa (ostra była niesamowicie ale pycha), ciasto i wszystko inne . Było nam bardzo miło z Wami sie spotkac i choc Irenko piszesz ze sie z nami nie nagadałas to my czujemy to samo ale byłysmy u Was tyle samo czasu co w Wojsławicach co świadczy o tym że Wasz piękny ogród wart był naszej uwagi i zachwytów, co zreszta widac na zdjeciach.Ja dopiero dotarłam do domu , dzis zdjęc juz nie wstawie ale by Wam podziękowac musiałam na chwilkę wejsc. Buziaki.

No ta zupa, to jak brzytwa, nauka taka, nie eksperymentować z nowymi przyprawami, ale żyjecie czyli nie tak źle
no nie nagadałam się, tyle pytań miałam, ale to chyba normalne przy spotkaniach, nie nagada się człowiek
cieszę się ogromnie, ze byłyścieteraz już znacie mój ogród, będzie nieustanie się zmieniać, przez wzrost roślin, czyli przesadzanie na okrągło
I powiem ci, że Waligóra już do tego koła kupił 2 magnolie, wybrał Yellow River, bo mu się spodobały teraz szukam azalii pontyjskich no i już się martwiłam tym przesadzaniem, ale co tam, za 3 lata chyba dopierobuziaki, podziwiam cię, taki maraton!

orliki tu cieszą

Robertop 13:51, 18 maj 2015

Irenko, rewelacyjne spotkanie. Teraz wiesz jak mam fajnie w tej Łodzi z tak rewelacyjną ekipą. Szkoda, ze nie mogłem przyjechać Twój ogrod w komplecie z Twoim uśmiechem, to duża dawka pozytywnej energii. Aż chce sie tam do Ciebie wskoczyć
Kasiek 13:53, 18 maj 2015

A ja wiem i nie powiem...co nasza Irenko znowu w ogrodzie kombinuje
Milka 14:13, 18 maj 2015

Pszczółko....miło było cię choć na chwilkę widzieć i dzięki a rh masz cudne, zaczynają pokazszkoda, że tylko nie było czasu na twoja opowieść
2 magnolie już do koła kupione, teraz dumam nad pontyjskimi, ależ wybór!

Agatko...pozdrawiam

Mala_Mi...gdyby nie rady Bogdzi, a to Aniu wiesz,żaden rh by u nas nie rósł, jednak inspiracją była jej ogrodem i rodkami z innych ogrodów co innego i tak stworzyło się ogród na własną miarę

z tylu czosnków w tym miejscu zostało kilka, jedna hosta przepadłą i podżarte hakone; a wczoraj jak leciałyśmy z Pszczółką po ogrodzie, to zdążyłam ubić ślizgacza
ale buczki cieszą, widac je już
malkul 14:16, 18 maj 2015

Irenko twój usmiech jest na cała buzię
a orliki niezwykłej urody, bardzo mi sie podobają
Milka 15:05, 18 maj 2015

bdan napisał(a)
Irenko nadrobiłam u Ciebie, bo ostatnio czasowo niezbyt u mnie. Piękne zdjęcia ogrodu, uśmiechnięte dziewczyny, sama radość emanuje, miło popatrzeć.
No i kolejne roślinki zmieścisz, nic tylko podziwiać i się inspirować.

Z ogrodniczkami zawsze fajnie tylko za krótko
Danusiu dziękuje i pozdrawiam no znowu chciejstwa, końca temu nie ma, ale tyle pięknych ogrodów, stale jakieś inspiracje z nich, a tyle mi opowiadały o zapachu pontyjskich, że...chcę

w lesie też rodki kwitną, mniejsze, ale rosną...i chyba za rok moje limki z patyków muszę przesadzić....ale wymyśliłam, tak blisko, dobrze, że Bożenka czujna