Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:08, 18 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Irenko widzę ze my to jeszcze nie był koniec gosci mimo że późno wyjechałysmy ale bardzo mnie cieszy ze Ewa mogła zabrac swoje zakupy bo będzie mogła napatrzec sie na kwiaty swoich rh. Dzieki serdeczne jeszcze raz za Twój uśmiech , serdeczne przyjecie jakie nas u Was spotkało , pyszne jedzonko i w końcu pomoc Twojego M . Zostawiam Ci trzy najpiekniejsze kwiaty z Twojego wczorajszego ogrodu, buziaki.

I ja się cieszę, naprawdę, nie wiesz chyba jak
Pszczółka chyba też miała niezły maraton, ale dała radę, w biegu, jak to pszczółki
piękne fotki i nawet ja wyglądam normalnie, choć jak zwykle zęby suszębuziaki
to ten NN, może Ty rozszyfrujesz, co to jest

Milka 15:11, 18 maj 2015

Robertop napisał(a)
Irenko, rewelacyjne spotkanie. Teraz wiesz jak mam fajnie w tej Łodzi z tak rewelacyjną ekipą. Szkoda, ze nie mogłem przyjechać Twój ogrod w komplecie z Twoim uśmiechem, to duża dawka pozytywnej energii. Aż chce sie tam do Ciebie wskoczyć

Oj masz cudną grupę! fajne pomysły macie, tyle wypraw, jak będę luźniejsza i ja się ruszę
Też żałuję, że nie poznałam Cię osobiście, ale jeszcze chyba okazje będą
Zapraszam, wskakuj, jak będzie po drodze
Milka 15:13, 18 maj 2015

Kasiek napisał(a)
A ja wiem i nie powiem...co nasza Irenko znowu w ogrodzie kombinuje

No zatonęłam w nich i co mam wybrać, najchętniej wszystkiejak to posadzę, jak to urośnie...oj, padnę chyba
Mala_Mi 15:14, 18 maj 2015

Milka 15:17, 18 maj 2015

malkul napisał(a)
Irenko twój usmiech jest na cała buzię
a orliki niezwykłej urody, bardzo mi sie podobają

Oj potrafię ci ja suszyć zęby bez uśmiechu wyglądam ponuro, ale trudno cały czas się śmiać
mnie tez te orliki zachwycają, to miałam nasiona z Kanady

fajnie wyglądają w tej fazie

a teraz drogie koleżanki i koledzy mam prośbę, jest nowa forumowiczka, potrzebuje pomocy i porady, zaglądnijcie, to Marta z niedużym ogrodem, tu jej wątek

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5717-drugie-podejscie
Robertop 15:26, 18 maj 2015

Milka napisał(a)

Oj masz cudną grupę! fajne pomysły macie, tyle wypraw, jak będę luźniejsza i ja się ruszę
Też żałuję, że nie poznałam Cię osobiście, ale jeszcze chyba okazje będą
Zapraszam, wskakuj, jak będzie po drodze]

Irenko, na pewno będzie okazja
Milka 16:00, 18 maj 2015

To się cieszę bardzo dla odmiany mój chłop spotka drugiego chłopa ogrodnika
Robertop 16:02, 18 maj 2015

Milka napisał(a)
To się cieszę bardzo dla odmiany mój chłop spotka drugiego chłopa ogrodnika

Margarete 16:08, 18 maj 2015

I dziekujemy za to że pomys,łąas o nas kupując te carrexy elata aurea .... jutro je na pewno podziele i posadze, dzis padam z nóg, bede odpoczywac po pracy i porównywac swój ogród do twojego ... na tarasie... ale chyba w polarze i czapce...zimniej u nas niz u was....fajnie bo tulipany i stokrotki długo kwitną przy takiej cchłodnej piogodzie ale z kolei opóxniaja sie rh i inne bardziej ciepłolubne rosliny. Zawsze jak obejrzę jakiś ładny ogród ( tak jak wczoraj -twój) to mam w głowie jeden plan - wywalic u siebie wszystko, zaorac i zrobic od nowa.....
Buziaki !
Pozdrowienia dla męża, i pieszczoty dla psiaków (jak wróciłam do domu byłam brdzo obwąchiwana przez moją Lune bo przecież trzymałam na kolanach waszą Misię.... jest tak słodka i tyle ma zycia w sobie....moja Luna to już "pani w średnim wieku".....jak ja)
Milka 16:36, 18 maj 2015

Cieszę się, że macie te trawki, trudno je kupić, a ja chyba wszystko wykupiłam, szybko po podzieleniu nabiorą masy, widziałąs starsze okazy u mnie. Jakoś tak zimne wiatry wieją, ale jak się opatulisz, wytrzymasz, a odpocząc musisz, no ja cię Małgosiu podziwiam, a że jestem starsza, to nie wiem czy ja dałabym radę taki maraton, jako kierowca zrobić, chyba nie
Z ogrodem nie wymyślaj, cały czas zmieniasz, jest uroczy, sliczny, nie za duży, można się delektować
No tak, psi nos to niezły niuch, a Misi z wami było dobrze, chyba z dobrze mąż dostał dzięki wam też powera, poleciał i kupił magnolie i chyba posadził, bo dzis dopiero koło 21 wrócę, wtedy popatrzę, co wymodził
buziaki i odsapnij