Fantastycznie ogląda się fotki spotkaniowe i przy okazji Twój ogród napisz jak będziesz prowadzić te cisy z żółtymi przyrostami przy tych betonowych pustakach pod tawułkami- czy w równo cięty szpalerek czy inaczej, mam podobny układ do rozwiązania i myślałam o cisach zielonych, ale te z żółtymi końcówkami są piękne i rzucają się w oczy
nadrabiam zaległości na forum ... zastanawiam się czy mieszkamy w tej samej strefie klimatycznej u was jednak ciepło wczesniej i rosliny startują dużo szybciej ... ochhh ten tamaryszek i ta energia spotkań ... pozdrawiam
chyba po obejrzeniu tych zdjęć polubię mój tamaryszek... ale czekać 20 lat na taki efekt???
mnie wzięło teraz na azalie pokaż jakie masz.
Dotarłam do domu, dziewczyny też, szczęśliwe i pełne wrażeń, choć pewnie trochę zmęczone jak i ja po pokonaniu tego 1000 km w ciągu dwóch i pól dnia.
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie i Tobie i Zygmuntowi, twój ogród zachwyca, jest piękny, klimatyczny, pełen ślicznych miejsc, cudnych roślin i niepowtarzalnych ozdób. Bardzo dziekuję za zaproszenie, za gościnę i raz jeszcze pozdrawiam. Reszta wrażeń jutro
Irenko i Waligóro dzieki za wyjątkową gościne , pyszna zupę gulaszowa (ostra była niesamowicie ale pycha), ciasto i wszystko inne . Było nam bardzo miło z Wami sie spotkac i choc Irenko piszesz ze sie z nami nie nagadałas to my czujemy to samo ale byłysmy u Was tyle samo czasu co w Wojsławicach co świadczy o tym że Wasz piękny ogród wart był naszej uwagi i zachwytów, co zreszta widac na zdjeciach.Ja dopiero dotarłam do domu , dzis zdjęc juz nie wstawie ale by Wam podziękowac musiałam na chwilkę wejsc. Buziaki.