Milka
16:04, 06 lip 2015
Margarete
Małgosiu...no wypożyczyłabym ci tego moejego eMa, ale bidny by padł, tyle ja stale chcę
jak się zaplączemy w twoje progi, może coś pomożemy
...ojej, tyle ci mogłam dac tej firletki i autem byłaś, czemu nic nie mówiłaś, zatem nie wyrywam siewki, będą dla ciebie
no ostatnio miałam ciężki okres, ale już powoli wychodzę na prostą
buziaki
paniprzyroda
Mariola, cieszę się, ze tak ci fajnie wzeszła, pamiętaj tylko, że to ogromna trawa i naprawdę trzeba nad miejscem pomyśleć...u mnie juz moje zaczęły zarastac wszystko; lila Lankan jako olbrzymia, jest nad nimi na razie widoczna, potem i ona ginie
i wszystko inne lilie i cokolwiek jest na tej rabacie; ostatnio siewki zbierałam, alez ona się pleni, też kosmitka
tu mam je 3, wiek 3 lata i 2 miskanty ML
to dopiero początek
wg mnie połączenie traw z liliowcami i liliami jest idealne
lucyferek w tym roku jest czerwony, a rok temu był pomarańczowy...ciekaw i jest olbrzymi i pełno kwiecia
Małgosiu...no wypożyczyłabym ci tego moejego eMa, ale bidny by padł, tyle ja stale chcę

paniprzyroda
Mariola, cieszę się, ze tak ci fajnie wzeszła, pamiętaj tylko, że to ogromna trawa i naprawdę trzeba nad miejscem pomyśleć...u mnie juz moje zaczęły zarastac wszystko; lila Lankan jako olbrzymia, jest nad nimi na razie widoczna, potem i ona ginie
i wszystko inne lilie i cokolwiek jest na tej rabacie; ostatnio siewki zbierałam, alez ona się pleni, też kosmitka

tu mam je 3, wiek 3 lata i 2 miskanty ML
to dopiero początek
wg mnie połączenie traw z liliowcami i liliami jest idealne

lucyferek w tym roku jest czerwony, a rok temu był pomarańczowy...ciekaw i jest olbrzymi i pełno kwiecia