Ewa, a wiesz, że musze powąchać, ale chyba rok temu wąchałam i byłam zdziwiona, że pachnie cudnie kilka siewek mam z nasion, będę znowu siać też należy do grupy moich ulubionych roślin
w tle dalej Leonardo kwitnie, non stop, zdrowa i fajna róża
Aguś, pamiętasz, że te niebieskie i różowe kupowałam z wami, tam gdzie zabrałyście mnie do szkółki, szczerze powiem, ze jeszcze bym tam zajrzała i tych dokupiła, pamiętasz gdzie to? i derenia tam ciekawego kupiłam, babka miała rację, doskonałe hortensje
Koniecznie kup, namawiam cię, z wiekiem sa mocniejsze i piękniejsze a te na młodziaki są wręcz doskonałe, bo za rok nabrały sił
mały wycinek, bo wiesz, że więcej, leci wzdłuz muru, muszę sfocic córy aparatem
Ewa cieszę się bardzo, zwłaszcza, że skończyłaś cykl i łapiesz siły dziś chyba w końcu u siebie nadrobiłam, teraz będę latac na kominkach
ostatnio jestem zarżnięta, zaraz po pracy dalej orka, a upał dziś nie do wytrzymania
czyli kostrzewa u większości na cenzurowanym
namawiam cię na tawułki, jeśli nie masz, fajna roslinka
W Selgrosie, są bardzo ciężkie, szlifowany beton, ale sprawdzają się super docelowo będą stac na schodach do domku letniego, bo mam plan, jak tam klimacik zrobic
margeritki i białe firletki
A kiedy w selgrosie kupowałaś w tym roku??
Horti zaszczepiłam mam piękną hortenskę mojej babci i już z niej 18 sadzonek zrobiłam.....a teraz plan na annabele dla mojej przyjaciółki.