Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 15:46, 15 wrz 2015

MADZENKO
cieszyłam się pogoda i malowałam, ale było fajnie, z przerwami na łakocie i przyjemności

AGA_PE
murka kawałek, bo zabrałam się za kamień, ależ był brudny, pierwszy raz był malowany od położenia, różnica widoczna na fotach, niedługo koniec i potem murki, po 17 latach już się prosił
drzwi nowe wstawione, jeszcze raz malowanie i szklany daszek, od ulicy juz jest

a tu po i ustawione już donice, te na rynnie zabiorę, albo przemaluję i dam w nie bluszcz

AgnieszkaW 15:50, 15 wrz 2015

Irenko, pięknie już porobiliście, aż chce się zobaczyć wszystko na własne oczy...kiedyś. Miłka to chyba trawa dla mnie, lubi sucho? Jest śliczna
Milka 15:53, 15 wrz 2015

Sebek napisał(a)
Ta trawa jest boska Pełnia lata u Ciebie, u mnie czuć juz jesień...

Wierzę, że tak jest, bo wczoraj byłam u mamy i tam też jesień, u mnie lato, o 8 jest 18 stopni
w ciągu dnia 27-29, a trawka cudna

rozplenice Hameln tez cudne, po deszczach wypiękniały
ich kłosy takie czarne, bo u Moudry ciut inne

tu super idą też Amazon Mist i Red Baron
Anda 16:03, 15 wrz 2015

Ależ Ty masz pięknie... I robote odwalasz że hej. Piękne kompozycje w donicach. Murek biały śliczny, uwielbiam takie murki i żałuję, że sama nie mam.

Chyba nie doczytałam, co to za trawa Miłka?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 16:04, 15 wrz 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Irenko, pięknie już porobiliście, aż chce się zobaczyć wszystko na własne oczy...kiedyś. Miłka to chyba trawa dla mnie, lubi sucho? Jest śliczna

Aguś, jak fajnie cię widzieć Testowałam ją 3 lata,mało pokazywałam, aby wyrobić sobie opinie, bo pewne trawy robią się brzydkie, albo brzydko kwitną, albo się rozłażą
a ta trawa jest idealna, do ciebie pasuje, od razu o tym pomyślałam, wytrzymuje doskonale suszę, jest niska, a kwiatostan tak jak mgiełka, cudo, zamówiłam jeszcze 10, bo żal mi dzielic te wielkie kępy. Miałam wysoką Miłkę, ale wywaliłam, okropna, pokłada się, rzadka i nie ma tego kwiecia, polecam bardzo
Mam nadzieję, ze uda się i wpadniesz

na rodkowej byłoby nudno, gdyby nie werbeny, z wielu miejsc ją po prostu wyrywam, tu sobie szaleje, potem nie wiem czy wyrwę, pewnie tak, bo znowu się nasieje, jak teraz
Milka 16:11, 15 wrz 2015

Anda napisał(a)
Ależ Ty masz pięknie... I robote odwalasz że hej. Piękne kompozycje w donicach. Murek biały śliczny, uwielbiam takie murki i żałuję, że sama nie mam.

Chyba nie doczytałam, co to za trawa Miłka?

Dzięki Ewo powiem ci, że ja lubię takie konkretne prace, zmiany wystroju, rok temu w domu szalałam, całe wnętrze zmieniałam...chcę jakby spiąć kolorystykę wewnątrz, na zewnątrz i powiązać domek letni z domem, chyba się udało
To trawa Miłka, niska odmiana
Wysokiej absolutnie nie kupuj.

róże kwitną mi na potęgęto jednak wytrzymałe rośliny na suszę
Fairy z carex Elatą pod cedrem libańskim

Angela

Chopen w limkach
Ensata 16:15, 15 wrz 2015

Ale masz superowe doniczki na rynnie. Moje limki już sa rozowe. Zdjęcia piekne
Milka 16:20, 15 wrz 2015

Tak szybko? Moje białe, tylko jakieś drobne plamki różu, dużo ścięłam do wazonu, stoją bez wody i cały rok będą pięknewieczorkiem, jak nie padnę po malowaniu bujanego fotela i wieszaniu dekoracji, zajrzę, jak się potoczyły twoje rewolucje Gosiu
Milka 16:21, 15 wrz 2015

zamówiłam dodatkowo milinię variegata, same pozytywy o tej trawie, a teraz jej kwiatostan robi się czarny i wygląda bajecznie na tle liści

i zakwitła magnolia

i rodek
Milka 16:29, 15 wrz 2015

do róży Bonica idealna Miłka

i uciekam, ta godzina, a ja grandzę