Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

eda 17:14, 09 wrz 2015

Milka napisał(a)

No
a ja jakoś tak jak żółw się zabieram do czegokolwiek, lubię tak od rana zacząć, ale stale od wyjazdów, zanim wrócę, nie wiem od czego zacząć i w efekcie nic nie robię, straszne
o jeszcze Misia wszystkie astry z donic ogryzła i wyszarpała, ale się wkurzyłam, tylko upolwanie nornicy ją uchroniło od batów

nie dość, że liście lecą, to

Jeju te nasze pociechy szkoda ale co zrobić taka ich natura jest
robi się jesiennie u mnie dopiero teraz słońce wyszło i zebrałam malinek trochę i musiałam podwiązać bo się obaliły koleżanka jest u Lenci to maliny poszły z makaronem ze smakiem misiowaty nastrój przyszedł na człowieka wiemy że coś trza działać ale werwy nie ma słońca jeszcze trzeba
Jana 19:31, 09 wrz 2015

Wszystko piękne czy Twój klon przemarza?
EPODLAS 20:00, 09 wrz 2015

Trawa wygląda u ciebie dobrze, ja jak wyjeżdżałam było suche klepisko. Ciekawe jak wygląda teraz.Trawy urosły, coraz bardziej lubię trawy, zwłaszcza że tak dzielnie przeżyły suszę. Pozdrawiam Irenko.
Kasya 20:01, 09 wrz 2015

Milka napisał(a)

Fajny kotekpasuje do ptaków

patrz, jak tu mam z trawą, tam gdzie ratowane rabaty i trawy ciut, widok się nie zmienił
ale bukiet limek uratowany

fajnie ten bukiecik wygląda i podporki niepotrzebne
Kasik 20:47, 09 wrz 2015

Irenko- każdy po tak męczącym sezonie ma dość. Tym bardziej, że nie jest to u Ciebie początek ogrodu i takich sezonów już trochę było. Można się naprawdę ciut znudzić. Zapęd człowiek ma jak ogród dopiero powstaje, bo cały czas trzeba się ścigać z czasem,

Dorosły ogród się obroni i przed suszą i przed mokrym. W rezultacie wiosną znów pokaże swoje możliwości i żadne wagary tego nie zmienią.
A robota na siłę nie przynosi oczekiwanych efektów. Głowa do góry siły przyjdą same i znów będziesz cieszyła się pracą i będziesz mogła się sponiewierać przerabiając swoje rabatki.

Przyjdzie wiosna- wyjdzie wszystko od nowa i będziesz z zapałem biegała i oglądała budzące się życie, bo Twój ogród jest niesamowity, czarowny i zawsze zaskakujący. I nic tego nie zmieni.

Ściskam serdecznie

agata19762 21:14, 09 wrz 2015

Irenko Twój ganek uwielbiaaaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!
szkoda, tylko,że tak zimno
mam nadzieję, że jeszcze uda się na nim posiedzieć...

wiklinowy kotek śliczniutki

ja od trzech dni odreagowuję w ogrodzie
od rana do wieczora ...

pozdrawiam
JulkAd 21:22, 09 wrz 2015

Ta fotka jest przeciwieństwem suszy, z którą Twój ogród się zmaga...a tak ponadto...u każdego z nas bywają gorsze i lepsze dni...czasami mamy zamiar skopać cały ogród i tworzyć od nowa, bo coś nas denerwuje....ale myślę, że chyba każdego z nas tak czasami dopada i oby Kasik miała rację...poczekajmy do następnego sezonu...musi być przecież lepiej
rozark 10:59, 10 wrz 2015

cudny masz ogród, a dołek mija, życzę aby szybko
aga_pe 11:43, 10 wrz 2015

Iruś, będziesz pod Iglicą? Dziś wieczorem lub jutro rano się okaże, czy dojadę w sobotę
aga_pe 11:43, 10 wrz 2015

pierwszy raz zaliczyłam dubelek