EDA
U mnie nadal czuje lato, pogoda cudna, ale w Jeleniej G., byłam wczoraj, juz czuć jesień, taka nostalgia od razu wisi w powietrzu

Ja już werwę dostałam, odblokowałam się

malinki pyszne
JANA
nie przemarzają, od 3 lat nie mam zim i śniegu.
EPODLAS
Trawki są boskie, po 3 latach wystawiam doskonałą laurkę Miłce, niziutka i cudna różowa mgiełka

u mnie już popadało, powoli odbija trawnik i reszta.
KASYA
Kasiu, tu 3 letnie limki stoją na baczność, nawet ostatnia straszna wichura ich nie uszkodziła; część ścięłam do wazonów i bez wody stoją, cudnie w domu wyglądają

zaczynają powoli różowieć.Ale roczne patyki mi się pokładają, muszę pomyśleć, jak ciąć wiosną.
KASIK
Kasiu, już dostałam werwę, na ogrodzie fajnie, winogron pachnie jak szalony, jest juz podlane, powoli roboty do przodu, tyle że nie ogrodowe, ale jeszcze zdążę z nimi, bo zimy nie będzie, więc będę sadzić i przesadzać, bo zamówiłam 10 traw Miłki, 8 molinii Variegata i 10 zawilców, białe i ciemny róż i 2 Phanton. Dzięki za wsparcie, buziaki
AGATA
dziś rano córcia oglądała, jak już jej się podoba, to znaczy nie jest źle

powoli dojdą dodatki, zmiana koloru mebli, fotel bujany przywiozłam, teraz go przemaluję, dojdzie poducha taka, jak na fotelach, w wazonach juz dekoracje, klimacik zaraz będzie, bo i kominek-koza wolnostojąca będzie grzać

dobrze, że praca w ogrodzie w super nastrój cię wprawia

ja na razie z pędzlem na drabinach lub nie
JULA
już jest lepiej, padało sporo, a w tym miejscu akurat stale zielono
ROZARK
Reniu minął
AGA_PE
no to obie z pędzlem byłyśmy za pan brat
ta kompozycja mi się sprawdziła, kwitnie non stop, jeden głogownik padł, ale jeden uratowany, za to rośnie siewka wielkiego drzewa, które będę miniaturyzować i na pniu wyprowadzać
nawet bez nawozu kwitną
werbena się tu nasiała, bez podlania leży, ale jak cieszy kwitnąć