Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Kindzia 09:31, 23 lut 2016

A dlaczego nas z ogrodu zawróciłaś, kwitnących hiacyntów na żywo nie pokazałaś?

Wróciliśmy szybko, mówiłam że Gosie miały z nami jechać???!!! Potem dentysta, cierpiałam do nocy po tej wizycie. Dzisiaj dziób mam spuchnięty z jednej strony...jakieś znieczulenie by potrzebne było...czy co?

W Zabrzu paskudnie, ale w maju będzie pięknie w Pszczynie
malgorzata_s... 09:34, 23 lut 2016

Irenko kochana baaaardzo dziękujemy za cudowne chwile których nigdy nie zapomniany Było rodzinnie i obficie Masz wspaniałe dzieci i wnuki a miłość od Was promieniuje na innych Będąc a Wami nie da się nie uśmiechać.
Nawet jak myślę to się uśmiecham Buziaki wielkie
Milka 09:54, 23 lut 2016

hanka_andrus napisał(a)
Poczytałam o imprezce, zdjęcia obejrzałam, kilkoro znajomych z O dojrzałam. Aż żal, że z Wami być nie mogłam, ale jeszcze lato przed nami i kto wie? kto wie? Niech tylko komputerek spłacę, i z sezonem pociągów więcej w rozkładzie zobaczę.
Uściski dla Was, bo uśmiechy swoje własne macie piękne, a te małe uśmiechnięte "szczerbolki", najpiękniejsze!

Haniu, wiesz źe zaproszenie stale aktualne, jak tylko czas i sily pozwola, czekamy i zadbamy o ciebie
Masz racje, tylko w tym wieku szczerbolki najfajniejsze
Milka 10:05, 23 lut 2016

marzena napisał(a)
no, to impreza niesamowicie wielka widzę, że było super !

ale i w ogrodzie nie próżnujesz, fotki zrobione, prace wykonane...ja dzisiaj podobnie jak Ty, patyki hortensji umiesciłam w ziemi, ciekawa jestem co z tego będzie...

Miala byc wieksza, tylko mysle ze nawet w lokalu bysmy sie nie zmiescili
Na mojej to chyba 100 bedzie
Całe szczescie to jeszcze odlegly czas
Marzenko, pewnie nie wszystkie patyki rusza, ale mimo to warto, mnie akurat to dzialanie ogrodowe przypadło do gustu
Milka 10:07, 23 lut 2016

Kasik napisał(a)
Przepięknie dziękujemy za gościnę. Czujemy się zaszczyceni, że znaleźliśmy się w gronie Waszych najbliższych.

Niezapomniane chwile, które będziemy wspominać z uśmiechami i z rozrzewnieniem.

Ucałowania dla Ciebie i Zygmunta.

Kasiu, to nam bylo najlepiej, tacy fajni jestescie zajadam ogorasy, jakie pysznebuziolki i do nastepnego razu
Milka 10:10, 23 lut 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko kochana baaaardzo dziękujemy za cudowne chwile których nigdy nie zapomniany Było rodzinnie i obficie Masz wspaniałe dzieci i wnuki a miłość od Was promieniuje na innych Będąc a Wami nie da się nie uśmiechać.
Nawet jak myślę to się uśmiecham Buziaki wielkie

No nie zapomnimy, 2 slowa beda mocno impreze przypominać
Dziekuje w imieniu dzieci, cmokam i bardzo dziekujemy. Niebawem, jak mina deszcze, test sprzetu
danuta_szwajcer 10:10, 23 lut 2016

To i ja spożnione trochę ale składam najserdeczniejsze życzenia dla jubilata, zdrówka i dalszych sukcesów, super impreza no i zdolną masz córke takie piękne i zapewne pyszne torty zrobiła. Dwa miesiące wstecz też świętowaliśmy to samo Byle zdrowie było i do przodu. Dużo pracy już wykonałas w ogrodzie a ja nic bo miło czas z wnusią spędzałam a ostatni śnieg połamał trochę. Z deszczu się cieszę bo bardzo potrzebnyBuziaki dla Was
Milka 10:13, 23 lut 2016

Kindzia napisał(a)
A dlaczego nas z ogrodu zawróciłaś, kwitnących hiacyntów na żywo nie pokazałaś?

Wróciliśmy szybko, mówiłam że Gosie miały z nami jechać???!!! Potem dentysta, cierpiałam do nocy po tej wizycie. Dzisiaj dziób mam spuchnięty z jednej strony...jakieś znieczulenie by potrzebne było...czy co?

W Zabrzu paskudnie, ale w maju będzie pięknie w Pszczynie

Bo nie chcialam was zmoczyc w deszczu
Nie mowilas, ale juz wszystko wiem.
Ale ten dentysta na total mnie zaskoczyl, nic wczesniej nie pisnelas, ze cie boli, oj wy bidule teraz oboje. Ja zawsze biore znieczulenie, inaczej do dentysty nie pójdę.
U nas tez nadal mokro, maj juz planujemy, z nami Krzys i Ewa
Milka 10:16, 23 lut 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
To i ja spożnione trochę ale składam najserdeczniejsze życzenia dla jubilata, zdrówka i dalszych sukcesów, super impreza no i zdolną masz córke takie piękne i zapewne pyszne torty zrobiła. Dwa miesiące wstecz też świętowaliśmy to samo Byle zdrowie było i do przodu. Dużo pracy już wykonałas w ogrodzie a ja nic bo miło czas z wnusią spędzałam a ostatni śnieg połamał trochę. Z deszczu się cieszę bo bardzo potrzebnyBuziaki dla Was

O, to tez imprezowo bylo, te okragle rocznice warto celebrowac
Danusiu, wspominalismy cię z dziewczynami, mowilam, ze ciagle mamy sie spotkac i ciagle cos, ale wiem, ze sie uda.
Czas z wnusia wspaniale spedzasz, widzialam na fejsiku, extra
Same pozytywne fluidy tobie wysylalysmy, wiec mimo szkod, wiosna i tak ruszy, buziak
Milka 10:18, 23 lut 2016

eda napisał(a)
Irenka ale szał !!! Serdeczne życzenia dla męża wiosna na całego podziwiam

Edytko dziekiwiosna mokra, slonca sie chce. Ide na nowo posadzic jezówke, Misia ogrodniczka wyszarpala z korzeniami