Cykor na cykorze cykorem pogania. Najgorsze te kamery i paparazzi bo ja taką pozycję jak Konstancja trzymam. Najgorsze, że w tym roku jeszcze nie jeździłam, a w zeszłym tylko 3 razy, więc będzie prawie jak od zera, no zera i pół. Po co ja się w to pcham, chyba naprawdę muszę Was lubić, bo jak to inaczej wytłumaczyć?
Uuuuuuuuuuuuuu.... Jak zwykle Irenka szykowna, czy w dresiku czy w stroju narciarskim. Widzę, że przygotowania pełną gębą.
musiałam kupić, bo mi poprzednie wcięło przy przeprowadzkach...ale kupione z przeceny, ceny boskie
jak tam Aga, masz cykora...ja trochę tak
Cykor na cykorze cykorem pogania. Najgorsze te kamery i paparazzi bo ja taką pozycję jak Konstancja trzymam. Najgorsze, że w tym roku jeszcze nie jeździłam, a w zeszłym tylko 3 razy, więc będzie prawie jak od zera, no zera i pół. Po co ja się w to pcham, chyba naprawdę muszę Was lubić, bo jak to inaczej wytłumaczyć?
o rany, właśnie te kamery i paparazzi!!!....ale czego się nie robi, jak człowiek wpadnie w takie towarzystwo, musimy lubić, jak nic!!
a ja w takim razie zero do kwadratu, naście lat minęło!!..czyli nic tylko z Izą będziemy cię naśladować, do przodu jesteś
Uuuuuuuuuuuuuu.... Jak zwykle Irenka szykowna, czy w dresiku czy w stroju narciarskim. Widzę, że przygotowania pełną gębą.
musiałam kupić, bo mi poprzednie wcięło przy przeprowadzkach...ale kupione z przeceny, ceny boskie
Irenko jest dobrze......co byś powiedziała jakbym ja pojechała i stanęła na stoku po 14 latach??.....to tylko ośla łączka mnie by ratowała
Właśnie to jest fajne że się spotkacie.
a teraz pokażę, jak wyglądają bluszcze domowe wsadzone w grunt w kwietniu 2012...i to w styczniu! szok!
chyba przeżyją i w tym sezonie mam z głowy kupowanie
ten w doniczce...i posiała się sosna czarna, ledwo ale widać..niech rośnie, jak ktoś będzie chętny, oddam w dobre ręce
A bluszczyki rzeczywiście niezłe....i zima łagodna więc nie przemarzły.....moje teraz pod śniegiem.....ciekawe jakie przyrosty będą miały wiosną.....a ze 20 gałązek chyba posadziłam.
o rany, właśnie te kamery i paparazzi!!!....ale czego się nie robi, jak człowiek wpadnie w takie towarzystwo, musimy lubić, jak nic!!
a ja w takim razie zero do kwadratu, naście lat minęło!!..czyli nic tylko z Izą będziemy cię naśladować, do przodu jesteś
Irenko, jak Iza zacznie od piątku, to my w sobotę od niej się będziemy uczyć. Poza tym ja nie jeżdżę, ja się zsuwam więc lepiej inny przykład brać.