Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 21:23, 09 sty 2013

KasiaWB napisał(a)
Irenko, piękna ta Twoja magnolia, też kiedyś taką sobie kupię narazie mam jakiegoś małego, darowanego badylka, bez kwiatów ) nawet nie wiem jaka to odmiana, ale dbam, to może kiedyś zobaczę chociaż jednego kwiatka )
Życzę niezapomnianych wrażeń sama bym się wybrała, ale niestety nie czas mi teraz na wyjazdy ;( Buziaki!

Kasiu, bez magnolii ani rusz w ogrodzie...dbaj o mizerotkę, a odwdzięczy się i dokupisz już wybrane modele i będzie magnoliowo
szkoda, że nie mogłaś dołączyć...ale widziałam, balowałaś i to w jakiej kreacji
Milka 21:27, 09 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Irenko przyszłam się zamedować do Ciebie jeeeee, jaką Ty przestrzeń masz !!!! piękną dużą...zazdroszczę , na okoliczność mojego " znaczka pocztowego". ... I psiurek jasny świetny ma takie mądre oczęta ... Czy Tobie ten jasny bluszcz nie przemarza ? I jak rośnie ? Szybko czy wolno ??? Pozdrowionka

Gierczusiu...fakt, przestrzeni mam, ale jak to przełożę na chwasty...to już na samą myśl stękam

psiurek jako szczenię wzięłam ze schroniska, zakwalifikowany do eutanazji, mądra i oddana sunia

bluszcze generalnie wolno dośc rosną, ale zauważyłam z lat praktyki, że jak przycina się pędy, rozgałęziaja się i rosną szybciej....póki co nie przemarza i super wyglada, bo dostał takiego lekko, fioletowego kolorku
nawet te domowe bluszcze siedzą w ziemi i nie przemarzły...jutro podrzucę foto
Milka 21:28, 09 sty 2013

marzena napisał(a)
witaj, ta gwiaździsta jest u Ciebie przepiękna, już wiosną ją podziwiałam

Marzenko, ciesze się, że cię zachwyca....a czemu ty z nami na narty sie nie wybrałaś, mogłysmy się spotkać!!
Milka 21:29, 09 sty 2013

mirka napisał(a)
Irenko ja już jeden ogród zakładalam wstawiłam fotki,a teraz zaczynam od nowa na 3 razy większej działce.

to już zazdraszczam...nie popełnisz błędów...ale będzie, co podziwiać!!
jutro kuknę...w tle Waligóra woła, odejdź od kompa kobieto!!
Milka 21:37, 09 sty 2013

krisec napisał(a)
Pozdrowionka Irenko, hmm i ta magnolia.

hym Krzysiu...jak nie masz, sadź..bo u ciebie tyle cudowności widziałam, ale jakoś magnolii nie kojarzę
będziemy machać wam ze stoku, jest zmonitorowany, opis dziewczyny dały w wątku narciarskim

te gwiaździste uwielbiam, wolę je od Susan
anna_studio 21:38, 09 sty 2013

Wszyscy się Gwiaździstą zachwycają....zachwycam i ja
Irenko, skąd wyczasnęłaś takie inspiration dla Madżenki ???
Pozdrawiam cieplutko...
alinak 21:42, 09 sty 2013

Irenka ćwiczysz nogi na sobotę ?
aneta230972 21:53, 09 sty 2013

alinak napisał(a)
Irenka ćwiczysz nogi na sobotę ?

Ha ha ha . Nogi jak nogi ale uda i pośladki napewno Trzymam kciuki.
A magnolia cudna.
My również w obecnym miejscu mamy duże drzewo magnolii, która "zagląda " do pokoju moich dzieci. Będzie mi jej bardzo brakowało po przeprowadzce. Mam do niej o tyle większy sentyment, że sadziła ją moja babcia
krisec 21:53, 09 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Pozdrowionka Irenko, hmm i ta magnolia.

hym Krzysiu...jak nie masz, sadź..bo u ciebie tyle cudowności widziałam, ale jakoś magnolii nie kojarzę
będziemy machać wam ze stoku, jest zmonitorowany, opis dziewczyny dały w wątku narciarskim

te gwiaździste uwielbiam, wolę je od Susan

Irenko będę kibicował a magnolii nie mam i zapisuję Twoją na moją listę chciejstw.
Życzę wspaniałych narciarskich wrażeń, pozdrawiam.
Tess 22:41, 09 sty 2013

Heloł, Miła

Nie daję rady być w Twoim wątku na bieżąco. Nawet nie będę udawać, że jest inaczej.
Ale strój wypadowo-nartowy widziałam - elegantko
Cieszę się, że sporo Ogrodowiczan jedzie w tę Kotlinę, to wątki będą wolniej przyrastały - może dam radę nadrobić zaległości

Udanego wypadu i buziam oczywiście