Anetka, dobrze mówisz...chyba poduchę na tyłek doczepię!!
ojej...wyobrażam sobie, jak ci żal tej magnolii, szkoda, że takiej wielkiej nie da się przenieść...wklej u siebie jej zdjęcia...z przyjemnością popatrzę
hym Krzysiu...jak nie masz, sadź..bo u ciebie tyle cudowności widziałam, ale jakoś magnolii nie kojarzę
będziemy machać wam ze stoku, jest zmonitorowany, opis dziewczyny dały w wątku narciarskim
te gwiaździste uwielbiam, wolę je od Susan
Irenko będę kibicował a magnolii nie mam i zapisuję Twoją na moją listę chciejstw.
Życzę wspaniałych narciarskich wrażeń, pozdrawiam.
kibicuj o 12 w południe tańczymy dla was przed kamerą
ta gwiaździsta idealnie pasuje do twojego ogrodu...jeszcze może podpowiem, i też tak zrobisz, jeśli zechcesz, że ja do jednego wielkiego dołka wsadziłam 2 gwiaździste i uzyskałam dzięki temu gęstą i pełną kwiatów roślinę..nic im nie jest, nie odczuwają ciasnoty
Nie daję rady być w Twoim wątku na bieżąco. Nawet nie będę udawać, że jest inaczej.
Ale strój wypadowo-nartowy widziałam - elegantko
Cieszę się, że sporo Ogrodowiczan jedzie w tę Kotlinę, to wątki będą wolniej przyrastały - może dam radę nadrobić zaległości
Udanego wypadu i buziam oczywiście
Tereniu, zgubo, gdzieś nam przepadłaś, więc super że już jesteś!....tu jeszcze na nartach nie jeździłam, będzie to również dla mnie odkrycie innej części pięknej Kotliny Kłodzkiej
ciekawa jestem, jak moje portki będą wyglądać po tych nartach, ale Ania asc mówi, ze strój zobowiązuje, tzn, że nie mam lądować na siedzeniu, ha, ha