ten pewniak najważniejszy!! widziałaś jakie żurawki u Finki kupiłam? wszystkie cudne i wielkie, wszystkie się pięknie przyjęły! i nie odmówiłam sobie limki i pierwiosnków i traw....ach, będziemy u niej szaleć z zakupami...ma piękne cynie, na nie też poluję!
Aniu, reakcje spontaniczne, zawsze najlepsze...gadałam z waligórą, przesuwał nas do góry dla lepszej widoczności...w mojej pamięci to też będzie niezapomniana chwila
maraton, faktycznie zaliczyłyśmy, ale to też fajne wspomnienie:
i fajny utworek na tę pogodę
......................
absolutnie nie zaśmiecasz...i powiem, ze u Finki dużo pięknych roślin! i, że na stoku przy obiedzie powiedziała,, spokojnie, będzie sklep internetowy a jak Finka mówi, tak jest
No to cudownie!!!!!!
Będzie pewniak do kupowania roślinek!!!!
Już się nie mogę doczekać!!
ten pewniak najważniejszy!! widziałaś jakie żurawki u Finki kupiłam? wszystkie cudne i wielkie, wszystkie się pięknie przyjęły! i nie odmówiłam sobie limki i pierwiosnków i traw....ach, będziemy u niej szaleć z zakupami...ma piękne cynie, na nie też poluję!
Irenko super że sie Finka zdecydowała na sklep internetowy, bo wiadomo ogrodowisko to całaPolska, i chcemy mieć najpiękniejsze roslinki czyli takie jak u Finki,
Ja poluje na szałwie, kocimiętkę (od wczoraj) żurawy oczywiści i trawy!!!! i sama nie wiem na co jeszcze aha i borówki też chcę kupic w tym roku.
Aniu, reakcje spontaniczne, zawsze najlepsze...gadałam z waligórą, przesuwał nas do góry dla lepszej widoczności...w mojej pamięci to też będzie niezapomniana chwila
maraton, faktycznie zaliczyłyśmy, ale to też fajne wspomnienie:
i fajny utworek na tę pogodę