absolutnie nie zaśmiecasz...i powiem, ze u Finki dużo pięknych roślin! i, że na stoku przy obiedzie powiedziała,, spokojnie, będzie sklep internetowy a jak Finka mówi, tak jest
Irenko ja u ciebie strasznie opóźniona ale relację górsko-nartowo-cytrynówkową oglądałam i widziałam jak pięknie machacie na stoku
Irenko pojeździłaś na Czarnej Górze?
Potem jak widzę, wątek opanowała kocimiętka, ja nie mam u mnie tylko lawenda, więc tym bardziej będę się przyglądać
Irenko ja u ciebie strasznie opóźniona ale relację górsko-nartowo-cytrynówkową oglądałam i widziałam jak pięknie machacie na stoku
Irenko pojeździłaś na Czarnej Górze?
Potem jak widzę, wątek opanowała kocimiętka, ja nie mam u mnie tylko lawenda, więc tym bardziej będę się przyglądać
Kasiu, mimo zaliczania w poziomie stoku, pojeździłam i już ciągnę eM do Rzeczki, super warunki i bliżej, tak na jeden dzień!
zmylił mnie nowy avatarek, dawaj ten z kręconymi włosami
Haniu, póki co w dobrej kondycji i jak mi rano podśpiewuje....
ale darń uwielbiam zrywać...skończy się na tym, że oboje będziemy to robić, bo ogród on kocha
Haniu, póki co w dobrej kondycji i jak mi rano podśpiewuje....
ale darń uwielbiam zrywać...skończy się na tym, że oboje będziemy to robić, bo ogród on kocha
Irenko,tfu,tfu,odwołuję i przepraszam,ale gdzieś wyczytałam, chyba nie o tego Ema chodziło.....
Dużo zdrowia!