Irena to Ty twarda kobita jesteś chyba że oglądasz program nie o ojczulku Denke
koło tego domu często przechodziłem idąc z kumplami na ryby (ul Stawowa)
sprawa wyszła jak już wyjechałem najpierw do Wrocławia a później jeszcze bardziej na północ
starsi ludzie którzy mieli kontakt z autochtonami coś przebąkiwali ale był zakaz
Ela mam w zanadrzu opowieść mniej frywolno-ufologiczną ale to zbyt drastyczne, związana jest z miejscem gdzie się urodziłem i domem obok którego często przechodziłem oraz oczywiście z Wrocławiem
kto się nie boi może znaleźć to w sieci - jeden z programów TV -"Miejsca przeklęte"
Irena wpisz "Trawińscy szkółka" Henryków na wlocie od Wrocławia
wcześniej bliżej Wrocławia w Galowicach ( k. Żurawiny) jest nowa szkółka z pełnym wypasem -pełen asortyment cudów i perełek ale i ceny też współczesne - jednak 4 sztuki wybrałem pokusa była silniejsza
dzięki już sobie odszukałam, przejrzałam i dodałam do ulubionych
mam do nich bardzo blisko
Irenko! Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?
Pozdrawiam serdecznie
; Anitko, bardzo się cieszę, będę miała okazję poznać cię osobiście, jednak co się odwlecze, to nie uciecze
nie ustaliłyśmy godziny wyjazdu, ale jak już to zrobimy, damy znać; Monika na 15.30 zrobiła rezerwację w restauracji, będzie okazja usiąść i pogadać, bo na Gardenii będziemy biegać i podziwiać; myślę, że na otwarcie będziemy
buziam