Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:11, 11 lut 2013

Kurczę blade powinnyśmy zrobić giełdę wymianową donic ... Bo przecież nieraz koncepcja się nam zmienia a donice jeszcze całkiem całkiem aaachhh

no właśnie! w ubiegłym roku zmieniałam i w tym znowu, nawet się nie zniszczyły, no bo jak!
chcę zmienić podłogi na białe i donice już mi nie pasują

Cóż za rażący brak sprawiedliwości .. U mnie śnieg horti siedzi sobie okryta seksi szmatą ... Nawet mój ciemiernik z ogrodu leniuch jeszcze nie zakwitł

oj ciekawa jestem, tej seksi szmaty
Milka 12:14, 11 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Bratek w zimie zakwitł, no coś niesamowitego, muszę u siebie na różach poszukać i powojniku czy też tak szaleją, tylko u mnie za oknem właśnie śnieg zaczął padać. Kurczę to oczekiwanie na wiosnę mnie wykończy...hihi

jak nas wszystkich Gosiu, trzeba plany robić, jakoś przetrwamy, a potem jak ruszymy, to po pierwszym razie z sił opadniemy

czekam na takie widoki
mazurka 12:48, 11 lut 2013

to po pierwszym razie z sił opadniemy

hmmmm--nie sadzę--pierwszy raz jest taki ekscytujący
mazurka 13:01, 11 lut 2013

Ireno z moimi lobeliami byłotak:wysiałam w połowie lutego wzeszły nawet ładnie ale po dwóch tygodniach wszystko na parapetach padło więc dałam se na spokuj z myslą ze na wiosne kupie sadzonki -ale jak zaczełam uruchamiac tunel foliowy to wysiałam reszte nasion i siupryza--pieknie wzeszła ładnie rosła pozniej popikowałam do małych doniczek i poszła jak burza mimo że noce ciągle były dosyc chłodne zaskoczyła mnie zupełnie .W tym roku mam zamiar tak zrobić ponownie tylko już kupiłam inny kolor ma byc biała--jak wyjdze -pożywiom uwidim---rozpisalam sie .Pozdrawiam--poszalałyście w tym karnawale.
kwiatholandii 13:08, 11 lut 2013

Jak zobaczyłam Twoje oznaki wiosny, poleciałam szybko na ogród. Powiedzmy, że się zaczyna i u mnie. Cieszy mnie widok równie pięknych żurawek co u Ciebie. Ulga.
Milka 13:16, 11 lut 2013

to po pierwszym razie z sił opadniemy

hmmmm--nie sadzę--pierwszy raz jest taki ekscytujący

oj będzie, ale kondycja po zimie słabsza

Ireno z moimi lobeliami byłotak:wysiałam w połowie lutego wzeszły nawet ładnie ale po dwóch tygodniach wszystko na parapetach padło więc dałam se na spokuj z myslą ze na wiosne kupie sadzonki -ale jak zaczełam uruchamiac tunel foliowy to wysiałam reszte nasion i siupryza--pieknie wzeszła ładnie rosła pozniej popikowałam do małych doniczek i poszła jak burza mimo że noce ciągle były dosyc chłodne zaskoczyła mnie zupełnie .W tym roku mam zamiar tak zrobić ponownie tylko już kupiłam inny kolor ma byc biała--jak wyjdze -pożywiom uwidim---rozpisalam sie .Pozdrawiam--poszalałyście w tym karnawale.

czyli muszę i ja może w takie małe doniczki na palecie wysypać, bo w domu też mi wzeszła a potem chyba jakis grzyb ja dopadł; palety mam, hym zobaczę, dziękuję Małgosiu

Jak zobaczyłam Twoje oznaki wiosny, poleciałam szybko na ogród. Powiedzmy, że się zaczyna i u mnie. Cieszy mnie widok równie pięknych żurawek co u Ciebie. Ulga.

byłam u ciebie i widziałam, mimo śniegu, są oznaki wiosny
Edi00 13:24, 11 lut 2013

Irenko, lamion superaśny- pozostałe zakupy też
U mnie w tamtym tygodniu widziałam wychodzące z z ziemi zielone czubeczki hiacyntów, ale znowu spadł snieg i je zakrył mam nadzieję, że im nie zaszkodzi...
Dzisiaj u mnie od rana piękne słoneczko!!!!
Milka 13:25, 11 lut 2013

agniecha973 napisał(a)
Irenko, wiosnę widać u Ciebie.

bezsprzecznie, ale jeszcze podrygi zimy są
Milka 13:26, 11 lut 2013

Gabrysia_ napisał(a)

Nie no...przecież nie mieszkamy tak daleko od siebie,u mnie zima

Gabrysiu, teraz z tą aurą same niewiadome, widziałas co się dzieje w USA, dziękować, że u nas tak nie ma
byłam u ciebie, za to masz piękne słońce, a jak świeci, to już inaczej...wiosennie

..no..niby tak!

Milka 13:29, 11 lut 2013

Edi00 napisał(a)
Irenko, lamion superaśny- pozostałe zakupy też
U mnie w tamtym tygodniu widziałam wychodzące z z ziemi zielone czubeczki hiacyntów, ale znowu spadł snieg i je zakrył mam nadzieję, że im nie zaszkodzi...
Dzisiaj u mnie od rana piękne słoneczko!!!!

Edytko, podobnie u mnie...to dobrze, że snieg je jeszcze okrył
dzięki za pochwały chociaz z kobietami człowiek o tych babskich zakupach pogada, jakoś M. na to nie zwraca uwagi