Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

majkel0326 13:06, 11 mar 2013

Irenko, widzę, że zakupy udane Czosnków u mnie jeszcze nie widać, z resztą w ogóle dziś nic nie widać, bo śniegiem sypnęło. Spóźnione gratulacje na 700 stron
grazyna 13:16, 11 mar 2013

irena_milek napisał(a)

wyspa nabiera kształtu, jeszcze trochę i będzie super

]

Fantastycznie ! Pięknie !
Milka 13:32, 11 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Witam Irenko w ten "lodowy" dzień. Widoczne fajne zmiany u Ciebie, sosny podkasane, krzewy jalowca też pewnie będziesz jakoś "ogarniać". Już robi się przestronniej i bardziej elegancko, a co to dopiero będzie później! Pozdrawiam ciepło, pomimo tego zlodowacenia wokoło.

U nas też Agnieszko dziś zimno! drzewa podcinamy od dawna, nie chcę aby wszystko zacieniły i jest nowe miejsce na inne nasadzenia a zmiany ogrodnicy maja we krwi
pozdrawiam, byłam u ciebie, ochy i achy zostawiłam
Milka 13:33, 11 mar 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Irenko, nie da się na pw. Nie chce kopiować zdjęć. Może zrobię ksero i wyślę Ci, co?

to wklej tutaj link, zrób aby ci było łatwiej, potem usunę, jeśli nie może być
Milka 13:35, 11 mar 2013

majkel0326 napisał(a)
Irenko, widzę, że zakupy udane Czosnków u mnie jeszcze nie widać, z resztą w ogóle dziś nic nie widać, bo śniegiem sypnęło. Spóźnione gratulacje na 700 stron

Maju dziękuję
U mnie widać, ale śnieg znowu, dziś może okryję hortensje ogrodowe, bo szkoda, aby znowu nie kwitły...a przy okazji porządków, doczytałam że moja Anabel, to hortensja drzewiasta, muszę o niej poczytać..zaraz biegnę do was
Milka 13:36, 11 mar 2013

grazyna napisał(a)

Fantastycznie ! Pięknie !

Grażynko, dzięki, jak to miło jak ktoś taki trud doceni, bo mimo zabezpieczeń, ręce płoną czerwienią
gierczusia 13:59, 11 mar 2013

Irenko ... Wybacz opóźnienie .., ależ te stronki u Ciebie lecą ...
Zakupy Fantastiko , tylko pozazdrościć

No i gratuluje tych wspaniałych 700 stronek i życzę kolejnych równieź fascynujących , kwiatuszka zostawiam , mam nadzieję ,że jeszcze nie jest zbyt póżno

mira 13:59, 11 mar 2013

Irenko teraz dooglądałam zakupy doniczkowe - szok jakie cuda pokupiłaś i przypuszczam że w dobrej cenie - najbardziej Ci "zazdroszczę" tych do wiszania na murze rewelacja - ja nigdy nie miałam bluszczyka kurdybanka ale to może by dobre do nich było - gdzie ten kiermasz? stale czy tylko był okazyjnie - pytam bo może będę frunąć na zachód to w przelocie może by co łapnąć było -

pozdrawiam w ten zimny i już teraz u mnie deszczowy śpiący mocno dzień
mira 14:01, 11 mar 2013

no nie napisałam że te zdjęcia to można porównać z ub rokiem a ie czekać latka, bo różnice to chyba już widać co? czy mi się tak wydaje - po prostu profesjonalne ogarnianie ogrodu widać no i systematyczne
grazyna 14:02, 11 mar 2013

irena_milek napisał(a)
... bo mimo zabezpieczeń, ręce płoną czerwienią

Wyobrażam sobie !