aga_k/ Agnieszko dzięki
Mirka dzięki i przepadłam z rodzinką i w ogrodzie; cięłam hortensje i trawy i amorek zmienił miejsce postojowe
Kindzia Kasiu, dzięki irysy cudne
Bociek Kasiu, jakoś leci

byleby do wiosny

...wiem, ze plastik, ale dzięki temu lekkie i nie urwie rynny, a jak posadzić rośliny zwisające, donic jako takich nie widać, dzięki
GosiuJoanno serdeczne dzięki
Gabisia, póki co myślę

tyle jest do zrobienia, że nie wiem od czego zacząć.!
an_tre Aniu, chyba moje też okryję, dziś kaszka śnieżna i minus 3; doszłam do wniosku, ze zmienię im miejsce
Jula dzięki, wszystko to wina kiermaszu
Pola muszę przemyśleć, bo mam 20 donic z prawdziwej terakoty, więc nie wiem czy jest sens?
Mira dzięki za kwiatucha
Krysiu dobrze, że było zimno, pewnie dłużej byśmy tam zakotwiczyły; na razie i tak wszystko stoi, pogoda nie sprzyja
Basiu gratuluje nowego avatarka, taki optymistyczny

dzięki i fakt prawdziwy, 10 dni do kalendarzowej wiosny i dalej zimno! ale twoje krokusy temu zaprzeczają, piękne
Ula cieszę się, że zakupy zyskały aplauz

za piękną horti dziękuję
Agata, mieli i to bardzo piękne, nie wszystkie sobie sfociłam, ale były też wielkie
Jolu pewnie impulsywnie coś posadzę i pokażę, ale jak na razie, to tylko śnieg
ana_art Aniu, te spękane są niewielkie, ale na parapety domku letniego będą idealne
Bogdziu dziękuję, piękny słoneczny kolor
agata19762 i ty też w nowym radosnym avatarku, za gratki dzięki
AniaDS Aniu, dziękuję i cieszę się, że się podobają

teraz albo zyskają, jak sensownie posadzę, albo stracą
Danusiu poidełko z Poznania, poprosiłam Anię o zakupienie
Marzenko, niestety nie; ale wycięłam trawy, obcięłam hortensje i wygrabiłam część igliwia

jak wróciłam do domu, wszystko mnie bolało!
Jula, chętnie bym trzymała, ale stwierdził, że za zimno!
Zuza dzięki za bukiet tulipanów; co do korków i pomysłów kierowców, masz rację, masakra! od Marzenki wracałam obwodnicą, było super, pusto na drodze!
Kondzio no właśnie odpisuję i widzę, ze na nowo wątki ulubione mus ustawiać!
Ewa