Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mirka 12:29, 10 mar 2013

Zakupy udane donice fajne poidełko mi się podobało i różaczekam na możliwość podziwiania twoich nasadzeń w tych donicach Gratki na kolejną setkę
Kindzia 12:35, 10 mar 2013

Na tą 7 seteczkę najlepszego (czyli ciepełka i słoneczka)

bociek 13:15, 10 mar 2013

Irenko, Ty sie chyba Boga nie boisz, juz 700 stronek

Nie morduj Waligory, zdazycie powiesic co trzeba Pogrzejcie sie w ciepelku, bo potem to juz tylko dzika orka bedzie

bociek 13:21, 10 mar 2013

irena_milek napisał(a)

te uważam za bardzo pomysłowe i wygodne, można zawiesić na rynnie, drzewie lub innych nieciekawych miejscach; są po 8 zł, kupiłam w innym miejscu po kiermaszu; wiem, ze te dokupię

Ta koncepcja jest super, gdyby byly takie w kolorze ciemny braz to bym sie skusila, chociaz organicznie nie znosze plastiku
GosiaJoanna 13:28, 10 mar 2013

Irenko gratuluję

Gabisia 13:36, 10 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

W iście włoskim stylu. Świetnie będą na Twoich murkach wyglądać. Fajnie będa w nich kurdybanki i bluszcze wyglądać , rojniki też

Ja bym do domku letniego kupiła albo te wielkie terakotowe czworokątne - w stylu toskańskim lub te zakręcone w kolorze greckich wysp.
Ale ja wolę terakotę i pasowałyba ta donica do ziół, sama dumam jak ją przemalować.

Mi się też baaardzo te ogromne terakotowe podobały!
Dwie takie po bokach drzwi z drzewkami - miodzio
Oczywiście do ogrodów trochę takich śródziemnomorskich.

Ale pomysł Irenki na te ogromne morskie donice plus pomalowanie okiennic na greckie kolory, uważam za coś bardzo oryginalnego i fajnego.
Byłoby inaczej i bardzo wakacyjnie!
an_tre 13:40, 10 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, dzięki, jaka wspaniała hortensja, o takich marzę, a one ciągle wymarzają i nie kwitną
Irenko to kwiatek z przed 4lat, od tego czasu też mi co roku wymarza >( zobaczymy czy w tym roku pąki kwiatowe przetrwają, a mają pod górkę jest -4, wieje lodowaty wiatr i są przelotne opady śniegu a hortensja okryta chochołem z maty słomianej, mam nadzieję, ze to jej wystarczy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
JulkAd 15:07, 10 mar 2013

Ale się rozpędziłaś Ireno! rano byłam i nic, a teraz już 700 stuknęło (stronek oczywiście ), buziam z tej okazji i gartki wysyłam z kfiatuchem

Pola 16:22, 10 mar 2013

irena_milek napisał(a)
nad tymi donicami się jeszcze zastanawiam..są lekkie i wyglądaja, jak z terakoty

Irenko, one naprwadę wyglądają jak tarakota, kupuj...... U mnie też zakupki doniczkowe zaliczone....
mira 16:31, 10 mar 2013

jejku tu tez impreza ? co jest gdzie nie zaglądnę to rocznica

więc zaglądam, usmiecham się i zostawiam rocznicowego kwiatulka