Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

agata_chrosc... 22:33, 30 kwi 2013

Irenka, Ty to powinnaś u siebie wycieczki przyjmowac a nie tam do Keukenhof jeździć! Takie zagony tulipanowe, że hej! pozdarwiam
Welka 23:08, 30 kwi 2013

irena_milek napisał(a)

Donice przecudne, a nad taką konewką się ostatnio zastanawiałam i chyba podaruję sobie to jako prezent na dzień dziecka (mama woli żebym wybrała sobie coś z czego będę najbardziej zadowolona, a roślin nigdzie już nie upchnę, więc czas na takie gadżety )
Pozdrawiam
Lena 08:06, 01 maj 2013

Irenko też się zachwycam donicami...magiczny masz ogród - piękny
Urszulla 08:51, 01 maj 2013

Irenko, życzę wspaniałego weekendu majowego w cudownym ogrodzie tulipanowym
JulkAd 12:13, 01 maj 2013

Klimatyczny ten Twój ogród, już nie raz pisałam, że lubię takie...czas w ogrodzie robi swoje, ale gdyby nie Gospodarz nie byłoby w nim tak cudnie jak jest teraz. Buziam weekendowo i słońca na majówkę życzę.
Milka 12:38, 01 maj 2013

Ula, te na rynnie donice tylko raz widziałam, wiem, że plastik, ale rosliny zasłonią, też mi ich pomysłowość się podobała
miałam wieczorkiem odpisać, ale po dniu z wnusiami padłam, na nic już nie miałam siły
tulipany żółte zmieniają się, dochodzi kolor limonkowy w nich też życzę udanej majówki u nas będą goście i montujemy dla wnuków podwójną huśtawkę ze zjeżdżalnia i torem przeszkód, w sezonie będzie to dla nich frajda cieszę się, ze się podoba, na jesień zaszaleję z hiacyntami wypoczywaj

Aniu asc, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że dostrzegasz zmiany na plus, tylko tu na forum można o tym pogadać i znaleźć zrozumienie do swoich szalonych poczynań poszukam przy okazji, bo majówka u mnie pełna gości i pracy, mniej na forum będę..oboje podlewamy, no nie wiem, jak można tak zgłupieć i tyle pracy sobie dołożyć!

ewa004, dziękuję

ana_art, Aniu będę pokazywać, bo sama czekam jak się one otworzą i jak to wygląda a taborecik dla mnie Waligóra zrobił, bo ja ciągle na kolanach...bez jego pomocy ani rusz w ogrodzie i nie tylko

Bogda, żyje, żadnej pleśni, teraz pytanie czy włożony do ziemi ruszy; nazwę hosty zapomniałam, ale odnajdę i powiem odpisałam na pw

Jula, to jest jednak fajne, jak się ozdobi jednorocznymi, poszłam w liściaste odpadnie skubanie przekwitłych kwiatków, kupuj, to idealna pora

Justynko, gdzie nam przepadłaś! fajnie, ze tez ci się podoba dzięki

Anita1978, Anitko, takie donice kupiłam w sklepie, pojechałam dokupić i nie było, wiem dlaczego, łatwy i wygodny montaż i cena, 4 zł chyba sztuka; kupowałam w Selgrosie w styczniu,
pozdrawiam

Bogdziu, cieszę się, że praca nie poszła na marne, jakiś efekt jest dzięki

Marzenko, szafirków mam pełno, bo miałam kiedyś na nie fazę tulipany dosadzam i hiacynty, a najbardziej pójdę w pachnące żonkile w połączeniu z hiacyntami; ale do klubu cebulowych dołączam
kupię ci i czekam na ciebie i dzięki za uznanie, zwłaszcza, że u ciebie tak perfekcyjnie, a wiesz, u mnie chaos zawsze gdzieś jest..miłej majówki...boś w raju tulipanowym

Sebuś, to mnie też ciut wkurza w szafirkach, a bratki są piękne i kwitną aż do jesieni

MarekW, no dzięki Marku wiesz, że my jesteśmy szalenie, ale w taki pozytywny sposób, mówię to o nas wszystkich kochających ogrody i pracę w nich pozdrawiam

Zbysiu, trochę tego jest dzięki....one dopiero teraz dadzą czadu, bo akuratna pogoda, nie za gorąco, bo całe słońce i ciepło wy do siebie zabraliście

AgnieszkaW, jak to miło usłyszeć, że praca została dostrzeżona, bardzo dziękuję, wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne

Evchen, w tym roku tulipanowe Miłkowo..niektóre tulipany pachną buziam

Kindziu/KAsiu, dzięki...odszukam i dam , ale chyba Sum Substance, czy coś koło tego, stara odmiana, na bazie której powstały nowe krzyżówki

agniecha973/ Agnieszka, tak samo widzę zmiany w twoim tez nie wiem jak sobie poradzę, chyba w beczkach będę zbierać deszczówkę i kto się nawinie pod rękę, będzie pomagał w podlewaniu

Wiunia,pozdrawiam, ja dziś tez z trudem wstałam, wszystko mnie boli, pora się rozruszać

Przetacznik/Weroniko, jak ty byś u mnie zrobiła zdjęcia, to byłoby dopiero co oglądać bardzo się cieszę, że zmiany oceniane są pozytywnie

Kasiek Bawarka, nie będę cię wynosić z ogrodu, zasiadaj gdzie chcesz, zaraz jeszcze łóżka wyciągnę, to można i poleżeć dzięki

Basiu, z nasion na razie nic nie widzę, ale 2 miłki od Bogdzi są może jeden nawet zakwitnie, pokażę...i chyba ta goryczka w pąkach, tez nią się u Bogdzi zachwycałam, kolor rewelacyjny

Haniu, bardzo się cieszę i dziękuję za pochwały, obojgu nam bardzo miło na sercu
majówka pod katem imienin u nas, bo Zygmunta jest tylko raz w roku

Martek, ja też czekam jak to wszystko bujnie, bo na razie wszystko głównie pączkuje, pozdrawiam i trzymaj się dzięki

Jola, dzięki ja nie wiedziałam, że liście czosnków będą tak olbrzymie, potem pewnie nieciekawie będzie, chyba że hakone i buki je zakryją

Maria667, Marysiu jaka cudna magnolia, dzięki wszystkie wasze pochwały są bardzo cenne, bo u was też pięknie i wiecie ile pracy trzeba aby coś było

Madzioskoczek, jak miło cię widzieć, wróciłaś z wiosną dzięki Madziu

Joaska, bardzo dziękuję jak surfinie nie dadzą rady, zmienię na rojniki pozdrawiam

ka1sia, Kasiu cieszę się, że mogę wiosnę pokazać i że nic nie zjadło mi cebul, różnie to mogło być, zwłaszcza kretów się bałam, bo do góry nogami wszystko wywalają ale walka z nimi wygrana buziam

Betka, cieszę się ze dzięki obecności tutaj, zmiany u mnie zachodzą pierwszy raz poszłam w koleusy do skrzynek, zawsze albo dalie, albo pelargonie pozdrawiam

Zawitka, bardzo dziękuję, zerknę u ciebie w czym mogę być pomocna, może coś doradzę zimna Bruksela, wracaj szybciutko na swoje podwórko, ogród i domek na ciebie czeka wiosenny!

Aniu monte, u nas tak pół na pół, wilgotno, cit pada ale i słońce momentami, nawet nie jest źle, dla tulipanów dobrze, pozdrawiam

kwiatholandii. Moniko, u ciebie muszą też być, czyli dołączysz do klubu pozdrawiam

Mira, latam z konewkami, albo szlaufem...ciekawa jestem ilu doliczysz się u siebie pracowite, ale tak pod wieczór lubię sobie spacerować i temu wszystkiemu się przyglądać, albo rano
mam zamiar podziwiać tulipany, jeszcze wiele w pąkach i z góry dziękuję za roślinki

Danusiu, wielkie dzięki, ale tu chyba takich królowych więcej, obie Anie, asc an_art i Marzenka chyba jeszcze więcej posadziły
ale miło mieć jakiś tytuł ogrodowy buziam

Gosiniak, właśnie ta świeża zieleń i tulipany, to tylko wiosną, pozdrawiam i dzięki

Marzenko, buziam i baw się dobrze wśród hiacyntów i innych piękności

agata19762, Agatko, fajnie że wpadłaś i oczywiście bardzo dziękuję..jej, tyle pochwał nigdy nie miałam, zaczynam się czerwienić...

danuta_szwajcer/ Danusiu, tak mi się ta wersja podoba, że chyba na jesień powalczę cebularką, dzięki

agata_chrosc, no taka pochwała Agatko! teraz po gościnie u ciebie i tych widokach, zapragnęłam więcej cebulowych buziam serdecznie

Ewelinko, ogrodniczki muszą mieć gadżety, jak najbardziej zrób sobie prezent na dzień dziecka w sumie nią się fajnie podlewa
oczywiście dziękuje za słowa uznania

Lena, ojej, a gdzie ty nam przepadłaś! fajnie, że jesteś i będziemy mogli podziwiać twoje cuda, oczywiście cieszę się, że się podoba..pozdrawiam

Ula, u nas imieninowo i pracowicie będzie, ale w ogrodzie tez coś zrobię chyba, będzie fajnie, życzę tez udanej majówki

Jula, bardzo ci dziękuje, zostawiam widoczki i uciekam do pracy mam nadzieję, ze też fajnie majówkę wykorzystasz
nadrobię was pewnie, ale z trudnością, ale koniecznie muszę was poodwiedzać

wyspa berberysowa juz w kolorze bordo i kilka widoczków z tulipanami, ale powiem, ze mam dużo więcej fot, a tulipany w tej chwili są obłędne...

hanka_andrus 12:45, 01 maj 2013

Zaczadziliście Irenko,na całą Polskę tymi tulipanami! Zygmuntowi 100 lat w zdrowiu i kwiatuszek ode mnie.
reni 12:48, 01 maj 2013

Irenko, miłej majówki życzę..pozdrawiam
Gosiniak 13:34, 01 maj 2013

Łał...ale masz tych tulipanów i jakie piękne
ewa004 18:48, 01 maj 2013

Irenko podziwiam cie za to ze Twój ogród jest taki ogarnięty

Ja mam malutki i nie wiem jaki bym miała gdyby był taki duży jak Twój
Moja psiapsióła która ma duży ogród ,ale go nie lubi ,ma ciągle taki w nim bajzel że jak przychodzę to muszę się mocno starać żeby go troszku nie uprzątnąć
Kupiła jedna żurawkę na jesień ,a ja ją teraz znalazłam wczoraj na skalniaku jeszcze nie posadzoną możesz uwierzyć !!!
Ale psiapsióła kochana !