Ula, te na rynnie donice tylko raz widziałam, wiem, że plastik, ale rosliny zasłonią, też mi ich pomysłowość się podobała

miałam wieczorkiem odpisać, ale po dniu z wnusiami padłam, na nic już nie miałam siły

tulipany żółte zmieniają się, dochodzi kolor limonkowy w nich

też życzę udanej majówki

u nas będą goście i montujemy dla wnuków podwójną huśtawkę ze zjeżdżalnia i torem przeszkód, w sezonie będzie to dla nich frajda

cieszę się, ze się podoba, na jesień zaszaleję z hiacyntami

wypoczywaj
Aniu asc, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że dostrzegasz zmiany na plus, tylko tu na forum można o tym pogadać i znaleźć zrozumienie do swoich szalonych poczynań

poszukam przy okazji, bo majówka u mnie pełna gości i pracy, mniej na forum będę

..oboje podlewamy, no nie wiem, jak można tak zgłupieć i tyle pracy sobie dołożyć!
ewa004, dziękuję
ana_art, Aniu będę pokazywać, bo sama czekam jak się one otworzą i jak to wygląda

a taborecik dla mnie Waligóra zrobił, bo ja ciągle na kolanach...bez jego pomocy ani rusz w ogrodzie i nie tylko
Bogda, żyje, żadnej pleśni, teraz pytanie czy włożony do ziemi ruszy; nazwę hosty zapomniałam, ale odnajdę i powiem

odpisałam na pw
Jula, to jest jednak fajne, jak się ozdobi jednorocznymi, poszłam w liściaste

odpadnie skubanie przekwitłych kwiatków, kupuj, to idealna pora
Justynko, gdzie nam przepadłaś! fajnie, ze tez ci się podoba

dzięki
Anita1978, Anitko, takie donice kupiłam w sklepie, pojechałam dokupić i nie było, wiem dlaczego, łatwy i wygodny montaż i cena, 4 zł chyba sztuka; kupowałam w Selgrosie w styczniu,
pozdrawiam
Bogdziu, cieszę się, że praca nie poszła na marne, jakiś efekt jest

dzięki
Marzenko, szafirków mam pełno, bo miałam kiedyś na nie fazę

tulipany dosadzam i hiacynty, a najbardziej pójdę w pachnące żonkile w połączeniu z hiacyntami; ale do klubu cebulowych dołączam
kupię ci i czekam na ciebie

i dzięki za uznanie, zwłaszcza, że u ciebie tak perfekcyjnie, a wiesz, u mnie chaos zawsze gdzieś jest

..miłej majówki

...boś w raju tulipanowym
Sebuś, to mnie też ciut wkurza w szafirkach, a bratki są piękne i kwitną aż do jesieni
MarekW, no dzięki Marku

wiesz, że my jesteśmy szalenie, ale w taki pozytywny sposób, mówię to o nas wszystkich kochających ogrody i pracę w nich

pozdrawiam
Zbysiu, trochę tego jest

dzięki

....one dopiero teraz dadzą czadu, bo akuratna pogoda, nie za gorąco, bo całe słońce i ciepło wy do siebie zabraliście
AgnieszkaW, jak to miło usłyszeć, że praca została dostrzeżona, bardzo dziękuję, wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne
Evchen, w tym roku tulipanowe Miłkowo

..niektóre tulipany pachną

buziam
Kindziu/KAsiu, dzięki...odszukam i dam , ale chyba Sum Substance, czy coś koło tego, stara odmiana, na bazie której powstały nowe krzyżówki
agniecha973/ Agnieszka, tak samo widzę zmiany w twoim

tez nie wiem jak sobie poradzę, chyba w beczkach będę zbierać deszczówkę i kto się nawinie pod rękę, będzie pomagał w podlewaniu
Wiunia,pozdrawiam, ja dziś tez z trudem wstałam, wszystko mnie boli, pora się rozruszać
Przetacznik/Weroniko, jak ty byś u mnie zrobiła zdjęcia, to byłoby dopiero co oglądać

bardzo się cieszę, że zmiany oceniane są pozytywnie
Kasiek Bawarka, nie będę cię wynosić z ogrodu, zasiadaj gdzie chcesz, zaraz jeszcze łóżka wyciągnę, to można i poleżeć

dzięki
Basiu, z nasion na razie nic nie widzę, ale 2 miłki od Bogdzi są

może jeden nawet zakwitnie, pokażę

...i chyba ta goryczka w pąkach, tez nią się u Bogdzi zachwycałam, kolor rewelacyjny
Haniu, bardzo się cieszę i dziękuję za pochwały, obojgu nam bardzo miło na sercu

majówka pod katem imienin u nas

, bo Zygmunta jest tylko raz w roku
Martek, ja też czekam jak to wszystko bujnie, bo na razie wszystko głównie pączkuje, pozdrawiam i trzymaj się

dzięki
Jola, dzięki

ja nie wiedziałam, że liście czosnków będą tak olbrzymie, potem pewnie nieciekawie będzie, chyba że hakone i buki je zakryją
Maria667, Marysiu jaka cudna magnolia, dzięki

wszystkie wasze pochwały są bardzo cenne, bo u was też pięknie i wiecie ile pracy trzeba aby coś było
Madzioskoczek, jak miło cię widzieć, wróciłaś z wiosną

dzięki Madziu
Joaska, bardzo dziękuję

jak surfinie nie dadzą rady, zmienię na rojniki

pozdrawiam
ka1sia, Kasiu cieszę się, że mogę wiosnę pokazać i że nic nie zjadło mi cebul, różnie to mogło być, zwłaszcza kretów się bałam, bo do góry nogami wszystko wywalają

ale walka z nimi wygrana

buziam
Betka, cieszę się ze dzięki obecności tutaj, zmiany u mnie zachodzą

pierwszy raz poszłam w koleusy do skrzynek, zawsze albo dalie, albo pelargonie

pozdrawiam
Zawitka, bardzo dziękuję, zerknę u ciebie w czym mogę być pomocna, może coś doradzę

zimna Bruksela, wracaj szybciutko na swoje podwórko, ogród i domek na ciebie czeka

wiosenny!
Aniu monte, u nas tak pół na pół, wilgotno, cit pada ale i słońce momentami, nawet nie jest źle, dla tulipanów dobrze, pozdrawiam
kwiatholandii. Moniko, u ciebie muszą też być, czyli dołączysz do klubu

pozdrawiam
Mira, latam z konewkami, albo szlaufem

...ciekawa jestem ilu doliczysz się u siebie

pracowite, ale tak pod wieczór lubię sobie spacerować i temu wszystkiemu się przyglądać, albo rano

mam zamiar podziwiać tulipany, jeszcze wiele w pąkach

i z góry dziękuję za roślinki
Danusiu, wielkie dzięki, ale tu chyba takich królowych więcej, obie Anie, asc an_art i Marzenka chyba jeszcze więcej posadziły

ale miło mieć jakiś tytuł ogrodowy

buziam
Gosiniak, właśnie ta świeża zieleń i tulipany, to tylko wiosną, pozdrawiam i dzięki
Marzenko, buziam i baw się dobrze wśród hiacyntów i innych piękności
agata19762, Agatko, fajnie że wpadłaś i oczywiście bardzo dziękuję

..jej, tyle pochwał nigdy nie miałam, zaczynam się czerwienić...
danuta_szwajcer/ Danusiu, tak mi się ta wersja podoba, że chyba na jesień powalczę cebularką, dzięki
agata_chrosc, no taka pochwała Agatko! teraz po gościnie u ciebie i tych widokach, zapragnęłam więcej cebulowych

buziam serdecznie
Ewelinko, ogrodniczki muszą mieć gadżety, jak najbardziej zrób sobie prezent na dzień dziecka

w sumie nią się fajnie podlewa

oczywiście dziękuje za słowa uznania
Lena, ojej, a gdzie ty nam przepadłaś! fajnie, że jesteś i będziemy mogli podziwiać twoje cuda, oczywiście cieszę się, że się podoba

..pozdrawiam
Ula, u nas imieninowo i pracowicie będzie, ale w ogrodzie tez coś zrobię chyba, będzie fajnie, życzę tez udanej majówki
Jula, bardzo ci dziękuje, zostawiam widoczki i uciekam do pracy

mam nadzieję, ze też fajnie majówkę wykorzystasz

nadrobię was pewnie, ale z trudnością, ale koniecznie muszę was poodwiedzać
wyspa berberysowa juz w kolorze bordo i kilka widoczków z tulipanami, ale powiem, ze mam dużo więcej fot, a tulipany w tej chwili są obłędne...