Wiunia, jeden wyeksponuj, początkowo usuwaj dolne gałęzie, tak aby docelowo na wysokość 2m nie było, wtedy pod spodem mogą rosnąc horti limki, a drugi możesz wśród świerków i berberysów posadzić, zrób przymiarkę, jak ci to wizualnie zgra; kolorystycznie będzie ok
zatem będę oglądać
Tessi, kupiłam taką pastę i nakładałam ją pędzlem, potem ścierałam drucianą szmatką, jeszcze będę poprawiać, chyba że nie, bo czas i warunki atmosferyczne zrobią to za mnie
te środki mam w domku, więc potem ci wszystko podam
co do tulipanów, jestem zaskoczona, jak długo kwitną
Ewa, wielki i dlatego nie jest idealnie, chwasty rosną szybciej, niż ja obejdę ogród
ale cóż, cieszę się tym co jest i z każdej zrealizowanej pozycji na moim planie; mam wypunktowane, co należy zrobić i tak codziennie coś wykreślam
najgorzej, jak wyjdę na ogród, naraz widzę wszystkie niedoskonałości i rzucam się, to tu, to tam i w końcu nici z postępu
mam szlaufy w całym ogrodzie i w zależności od miejsca uruchamiam potrzebne
te najmniejsze najgorzej żrą!
też się drapałam, jak szalona
no i oczywiście nietoperzy cała masa, a ludzie z miasta nieprzyzwyczajeni do natury, podskakują na każdym kroku, jak coś koło nich lata
mam wrażenie, że całe wieki was nie widziałam, mam nadzieję, ze będę
zatem do zobaczenia
Witaj Irenko Nadrabiam zaległosci ale pospacerowałam po Twojej cudnej alejce jak w parku Bajecznie u Ciebie: Masz piękne tamaryszki a u mnie nie chcą rosnąc, dwa razy probowałam wiec trzeci już nie będe bo w sumie wszystkiego nie można mieć.Pięknie Ci wszystko rosnie i kwitnie no i podziwiam za wkład pracy bo tez mam tego do obrobienia a ciągle coś kupuje i sadze To choroba juz chyba Teraz w ogrodzie najpięniej no i ten zapach Pozdrawiam: