Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 17:43, 20 sty 2013

Zetka, nic się nie znasz te szyszunie, to leszczyna Tego bialego mam troszkę dość, a Ty?

Aniu, witaj, taki spacerek po lesie, to samo zdrowko! Zawsze zapraszam
eliza3 17:44, 20 sty 2013

an_tre napisał(a)
Bez biegówek, bom ja nie narciarka, ale spacerek zaliczyłam pozdrawiam Kasiu

To ja z Anią, po lesie, na pieszo, bez nartek... aż się policzki zaróżowią od mrozu...
ka1sia 17:46, 20 sty 2013

eliza3 napisał(a)

Bez biegówek, bom ja nie narciarka, ale spacerek zaliczyłam pozdrawiam Kasiu

To ja z Anią, po lesie, na pieszo, bez nartek... aż się policzki zaróżowią od mrozu...

Ela, zapraszam i bez nart! My tak codziennie, bo piesy są, ale póki co choróbska nam obce
an_tre 17:55, 20 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Zetka, nic się nie znasz te szyszunie, to leszczyna Tego bialego mam troszkę dość, a Ty?

Aniu, witaj, taki spacerek po lesie, to samo zdrowko! Zawsze zapraszam
Kasiu masz rację taki spacerek powinno się zaliczać codziennie, a nie przed kompem siedzieć dziękuję za zaproszenie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joaska 09:33, 21 sty 2013

Piękny las,
Ja mam taki "spacer-samochodem" leśną drogą codziennie do pracy.chociaż wolałabym biegówkami w ramach odpoczynku
Obiecuję sobie, że się zatrzymam i zrobię zdęcie ale zawsze mi się spieszy bo zawsze co do minuty wyliczone, żeby zdążyć do pracy, a wieczorem juz za ciemno.
Piękny las
ka1sia 20:10, 21 sty 2013

Joaska napisał(a)
Piękny las,
Ja mam taki "spacer-samochodem" leśną drogą codziennie do pracy.chociaż wolałabym biegówkami w ramach odpoczynku
Obiecuję sobie, że się zatrzymam i zrobię zdęcie ale zawsze mi się spieszy bo zawsze co do minuty wyliczone, żeby zdążyć do pracy, a wieczorem juz za ciemno.
Piękny las

Piękny, piękny, mamy go tuż za płotem.

Joaska 10:22, 22 sty 2013

Oj dzisiejszy las trasa Zagnańsk - Kielce - cudo!!!! Czapy na drzewach śnieżne obłędne
Konstancja30 10:33, 22 sty 2013

jest jednak dziewczyny coś fajnego w tej zimie ... przynajmniej chwilami ))) ... zaraz biorę piesa i wyciągam się na spacerek ... uczciwie przyznam nie chce się ale jak już wyjdę to będzie bajka ... tylko słoneczko siem leni ...

Kasia ... Joasia bo widzę, że tu siem gościmy buźka

Kasiu dorzucam bajkowy krajobraz Świętego Krzyża ... zamiast ciasteczka do kawki

Madzenka 20:37, 22 sty 2013

Kasiu ślicznego tygodnia Ci życzę w zimowej scenerii
ka1sia 22:53, 22 sty 2013

Joasiu, Izo, Marzenko, witajcie, ale się cieszę z Waszych odwiedzin
Ja dopiero do domciu wróciłam, jakiś zwariowany ten dzień był dzisiaj...
Ale buziak od Izy, życzonka od Marzenki i juz mi lepiej! Dziękuję i też Wam buziaki przesyłam!