Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Gabrysia_ 21:49, 25 sty 2013

Oj...chyba wszyscy już czekamy na zmianę pogody
U mnie widok podobny,a jeszcze do tego od wczoraj prószy śnieg i wszystko zasypane i bardzo ciężkie...
ka1sia 22:03, 25 sty 2013

Gabrysiu, zaklinamy tą wiosnę, zaklinamy i .... nic chyba jeszcze na nią za wcześnie a tu na Ogrodowisku tyle planów u wszystkich i jaki zapał do pracy oj, będzie się wiosną działo
gierczusia 22:03, 25 sty 2013

iza_1611 napisał(a)

- ja nawet nie chce myśleć ile roślinek w tym roku stracę...

Nasza Szefowa tak się do tej kwestii odnosi : ... Nie płacz , jak Ci jakaś roślina się " wysypie " ... Masz miejsce na coś .. Ladniejszego

I tego się trzymajmy
Gabrysia_ 22:05, 25 sty 2013

Tylko niech nas ta zima, za długo tak w napięciu nie trzyma.. (oo..nawet zrymowało mi się)
Bo ten zapał osłabnie
ka1sia 22:11, 25 sty 2013

gierczusia napisał(a)

- ja nawet nie chce myśleć ile roślinek w tym roku stracę...

Nasza Szefowa tak się do tej kwestii odnosi : ... Nie płacz , jak Ci jakaś roślina się " wysypie " ... Masz miejsce na coś .. Ladniejszego

I tego się trzymajmy

bo nasza Szefowa ma zawsze rację
ka1sia 22:14, 25 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Tylko niech nas ta zima, za długo tak w napięciu nie trzyma.. (oo..nawet zrymowało mi się)
Bo ten zapał osłabnie

Gabrysiu, w marcu to już podziękujemy tej bialej pani do osłabienia naszego zapału dopuścić nie można!
Madzenka 22:25, 25 sty 2013

ka1sia napisał(a)

Bo ten zapał osłabnie

Gabrysiu, w marcu to już podziękujemy tej bialej pani do osłabienia naszego zapału dopuścić nie można!

A dlaczego ma zima odpuścić? Czy nie jest pięknie gdy jest biało i lekki mróz? Ja kocham taką białą zimę, bez błota i szarości.
EPODLAS 22:47, 25 sty 2013

No to rzeczywiście u ciebie Kraina Śniegu, fajne zdjęcia. Może tak źle nie będzie, dobrze że śnieg jest bo idą siarczyste mrozy. Jak lód jest na gałązkach to właściwie nie można go zwalić, bo można większych szkód narobić.
ka1sia 22:51, 25 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bo ten zapał osłabnie

A dlaczego ma zima odpuścić? Czy nie jest pięknie gdy jest biało i lekki mróz? Ja kocham taką białą zimę, bez błota i szarości.

Marzenko, ma odpuścić w marcu Teraz niech sobie jeszcze będzie, tylko już bez lodowych niespodzianek
an_tre 22:57, 25 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Jeszcze trochę kolorków jesieni, bo mowią, że idzie zima...

.
podoba mi się to zestawienie jak nazywa się ta żurawka?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies