alez plany zmian!!!!!!!
tz plany piekne, pomysly super ale tak jak pisza dziewczyny juz i tak jest slicznie!!!!
ja jestem wielka wielbicielka brzozek....ale nie niszczylaby nic co juz masz, szkoda!!!!
ja wiem wszyscy ciagle chcemy zmian i cos tam zmieniac trzeba...ale co ja zrobie jak mi sie juz i tak u ciebbie podoba!!!!
tak czy inaczej bede dopingowac cokolwiek postanowisz!!!!!
buziakuje i sciskam slodko!!!!
Aguś w pierszej kolejności /tak mi się przynajmniej wydaje/ należałoby skupić się nad liniami rabat .... Następnie, gdy zdecydujesz się na wykopanie roślin to fajnie by było zagospodarować te rośliny w innym miejscu bo bardzo ich szkoda Ogród jest duży i na pewno znajdzie się miejsce na rośliny wykopywane a posadzenie ich w odpowiedni sposób przyniesie Ci zadowolenie
Fajnie, że jesteś masz całkowita rację, na razie tylko kombinuję do wiosny troszkę czasu zostało ale czas szybko leci więc takie sobie przymiarki robię
Oki to się już nie martwię ja na razie jestem uziemiona w domu /wymiana pieca gazowego/ Muszę nad tymi pracami czuwać.....Mam nadzieję , że sprawy zakończą się jeszcze w tym tygodniu .....
Aguś w pierszej kolejności /tak mi się przynajmniej wydaje/ należałoby skupić się nad liniami rabat .... Następnie, gdy zdecydujesz się na wykopanie roślin to fajnie by było zagospodarować te rośliny w innym miejscu bo bardzo ich szkoda Ogród jest duży i na pewno znajdzie się miejsce na rośliny wykopywane a posadzenie ich w odpowiedni sposób przyniesie Ci zadowolenie
Fajnie, że jesteś masz całkowita rację, na razie tylko kombinuję do wiosny troszkę czasu zostało ale czas szybko leci więc takie sobie przymiarki robię
Oki to się już nie martwię ja na razie jestem uziemiona w domu /wymiana pieca gazowego/ Muszę nad tymi pracami czuwać.....Mam nadzieję , że sprawy zakończą się jeszcze w tym tygodniu .....
ja nawet nie mam zamiaru łopaty wbić w ziemię dopóki fachowe oko nie spojrzy i fachowy głos się nie wypowie w sprawie buziaczki
Aguś witam - wracam do żywych po chorobie, a tu takie zmiany się szykują u Ciebie!! Super - stoję druga w kolejce do szanownych Pań projektantek. U mnie też plany na zmiany