Anka szklanka

fajnie Pszczółka wymyśliła

Cofnęłam się 20 stron, żeby to spokojnie obejrzeć i poczytać, co chcesz ty, co radzi Danusia i co sugeruje forum; wszystkie projekty Danusi super, ale mnie najbardziej przypadł do gustu nr 2; dużo o tej szklarni, dobrze udokumentowane fotkami i moim zdaniem, przeniesienie jest zasadne, zyskają obie strony ogrodu; przedłuży się ta cudowna alejka, a koło wsiowego świetnie skomponujesz otoczenie szklarni i warzywniak w stylu angielskim
twój nowy klonik jest zachwycający, ma niesamowity kolor liści i niezły okaz z niego już!
dynia mnie ubawiła, idealnie wkomponowana

co do tej szopy, nie wygląda aż tak strasznie, ale jak zrobisz zasłaniające nasadzenia, rzeczywiście nie będzie widoczna; mam też taki problem z sąsiedztwem, ale po stokroć gorszy i moje rośliny jeszcze mi tych brzydkich widoków nie osłoniły; czekam kiedy urosną, albo zrealizuję mój plan, odkupię tez część od sąsiadów, większość zburzę i powstanie łądny widok;
wniosek taki, ze zima znowu pracowita, pełno planowania i wiosną do dzieła, a od razu przychodzą wspomnienia jak planowałyśmy i wymyślałyśmy w styczniu i lutym tego roku, miało być koniec, a trwa dalej
moje zdanie znasz, ale musisz wybrać opcję, która współgra z tobą, bo to twój ogród