Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Wieloszka 09:23, 06 lis 2012

Aniu, i jam spóźniona okrutnie na świętowanie pierwszej setki w nowym wątku - GRATULACJE! ALe czuję się usprawiedliwiona - wystarczy parę dni i będzie kolejna setka Więc juz na zapas gratuluję!
Nadrobiłam zaległości i wiem, dlaczego ich miałam aż tyle do nadrobienia - Szefowa namieszała Żeby aż cztery wersje jednego przedogródka??? I wszystkie cudne! Toż to osiwieć można z nadmiaru szczęścia Zatem dylematu nie zazdraszczam, ale jeśli będzie głosowanie ja swój oddaję na nr 1, a potem na nr 3. Wprawdzie wersja z bonzajem podoba mi się najbardziej, ale znam koszt takowego "okazu"... Lepiej od razu zrezygnować, niż ciułać na niego najbliższe 10 lat Dobrze kochana, że zima przed Tobą na te przedogródkowe rozważania
Mala_Mi 09:32, 06 lis 2012

Wieloszka napisał(a)
Aniu, i jam spóźniona okrutnie na świętowanie pierwszej setki w nowym wątku - GRATULACJE! ALe czuję się usprawiedliwiona - wystarczy parę dni i będzie kolejna setka Więc juz na zapas gratuluję!
Nadrobiłam zaległości i wiem, dlaczego ich miałam aż tyle do nadrobienia - Szefowa namieszała Żeby aż cztery wersje jednego przedogródka??? I wszystkie cudne! Toż to osiwieć można z nadmiaru szczęścia Zatem dylematu nie zazdraszczam, ale jeśli będzie głosowanie ja swój oddaję na nr 1, a potem na nr 3. Wprawdzie wersja z bonzajem podoba mi się najbardziej, ale znam koszt takowego "okazu"... Lepiej od razu zrezygnować, niż ciułać na niego najbliższe 10 lat Dobrze kochana, że zima przed Tobą na te przedogródkowe rozważania

No właśnie ... to typy wybrałyśmy podobnie..... a bonzai ... troszkę stracił z powodu ceny Ale może coś się gdzieś da upolować

Dziękuję.... za gratulacje z okazji 100 stronki i z okazji 200 stronki.... obiecuję dociągnąć do 200, o ile mnie zawał wcześniej w pracy nie dopadnie... .... a za oknem słonko się próbuje przebić przez chmury
popcorn 09:50, 06 lis 2012

Zawał w pracy? No cośty, trzymam kciuki, będzie dobrze!

Bonsai cudny, ale taki z cisa... to kilkanaście tys może kosztować I nie ma jak polować na okazje, chyba że za granicą? U nas w okolicy wcale nie do dostania, nawet za grubą kasę... do stolicy trzeba jechać...
pozdrawiam!
Evchen 10:42, 06 lis 2012

Anuś, to już 100tka?.. Spóźniona jak zwykle, ale nie nadążam z tempem Gratulacje Aniu i życzenia kolejnych setek pięknych myśli i pomysłów
jotka 10:56, 06 lis 2012

Mimo woli, od niechcenia,
Ania nigdy nie ma lenia
Czasem w kapciach lub koszuli
leci przyjrzeć się barbuli.
Z aparatem tak jak z bratem
robi zdjęcia swoim kwiatom.
Potem je na wątku wstawia
wiemy wtedy co wyrabia
Nic przed nami nie ukrywa
choć "pod kreską" czasem bywa.
Aniu - mimo woli , bez przymusu
przesyłam Ci STO CAŁUSÓW
Mala_Mi 11:13, 06 lis 2012

Karolinka, ale może będę bogata..... W końcu pracuję....... ha, ha, ha..... dobry dowcip... z uczciwej pracy to chyba eis człek takiego bonzaja nie dorobi.... oprócz odcisków i nerwicy Samemu trzeba takiego wyprodukować I z jałowca, bo to szybko rośnie ..... jaki biznesmen - taki bonazai Jednego już wyprodukowałam.....
Galimatiasku....... dzięki wielkie..... ja też nie wyrabiam u innych.. bo za dużo zajmuje mi moje
Mala_Mi 11:15, 06 lis 2012

jotka napisał(a)
Mimo woli, od niechcenia,
Ania nigdy nie ma lenia
Czasem w kapciach lub koszuli
leci przyjrzeć się barbuli.
Z aparatem tak jak z bratem
robi zdjęcia swoim kwiatom.
Potem je na wątku wstawia
wiemy wtedy co wyrabia
Nic przed nami nie ukrywa
choć "pod kreską" czasem bywa.
Aniu - mimo woli , bez przymusu
przesyłam Ci STO CAŁUSÓW

Jola.... Tobie też 100 całusów......

i kto by pomyślał, że mi wiersze będą pisać.. taki fenomen tylko na OGRODOWISKU
Urszulla 11:16, 06 lis 2012

No właśnie dobrze myślisz, kup większego cisa i niech rośnie, lata szybko lecą podglądaj u Bogusława
agniecha973 11:19, 06 lis 2012

asc napisał(a)
Samemu trzeba takiego wyprodukować I z jałowca, bo to szybko rośnie ..... jaki biznesmen - taki bonazai Jednego już wyprodukowałam.....

Jeju Ania... no nie mogę z Ciebie nie mogę się przestać śmiać, ale sama prawda, ja też tylko z jałowca chyba będę miała. Taki też ze mnie biznesmen
Milka 11:31, 06 lis 2012

Aniu, męczennica w biznesie, to też hitowe określenie
buziam, jak tam lepiej już po ofercie 4 przedgródków?