Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 15:29, 16 wrz 2013

asc napisał(a)

Mi się nie spieszy, tylko innym się spieszy... teraz mam wytłumaczenie pogodą..

Nooo ładnie ... Na pogodę zwala ,... Ty siem tu Koffana nie wymiguj
gierczusia 15:30, 16 wrz 2013

Mam też evergolda... Pierwszy rok będzie zimował.. Ciekawe jak będzie ..... Tym bardziej ,że to na froncie...
Borbetka 16:01, 16 wrz 2013

Piękna ta Evergold u Ciebie. Dam mojej szansę i przesadzę. Zobaczymy, może jej będzie bardziej pasowało. Z 10 szt. mam tylko 4. Obaczym.
Syla 16:31, 16 wrz 2013

asc napisał(a)
Ogłaszam UPADŁOŚĆ nawet programu naprawczego ... nie nadążam nawet u siebie na wątku.. a gdzie jeszcze zajrzeć do Was...
Proszę o wybaczenie ..z pracy zwolnić sie nie mogę by odnieść się do tylu wpisów.... tylko na konkrety i też moge coś przegapić..więc upominać sie o odpowiedzi.

Na przeprosiny, że świnka jestem i do Was nie zajrzę.. nie odpowiem łądnie każdemu, ale sie postaram w miarę wolniejszego czasu.. zostawiam wczorajsze fotki... trochę pokropiło....... dziś już nie kropi.

Skarbek , gotuj ...choć dzisiaj to już pewnie poukładane w słoikach ...... pracuj , gdzie chcesz .... do mnie nie musisz zaglądać , wystarczy , że ja do Ciebie często lukam starczy za nas dwie .... trzymaj się kobieto w mocy .....
Margarete 16:45, 16 wrz 2013

Anka, jezu ile stron natrzaskane... a ja w pracy do kompa i do ciebie zagladam...myślałam że nie nadrobie, ale udało sie !
Ufofiutki, wizyta Ogrodowiskowa, Kondzio bez "dzióbka" nad czołem, pomidory z...tym i bez...tego... wszystko widziałam, zachwycam sie nową wrzosową rabatką, tak zmyślnie na górce zrobioną.
Ja tez za twoim przykładem kupiłam jakiś czas temu te białe kulkowane wrzosy, są super !

Nie miałam czasu pogrzebac u ciebie i poszukac "ludzkich cen" na kulki bo weekend ze wzgledu na pogode miałam ogródkowy - kiedys trzeba cos w tym ogrodzie wreszcie zrobic... ... a nie tylko pisac albo czytać co inni robia

Pozdrawiam
Madziarzeszow 17:05, 16 wrz 2013

Ania PIORUNIE jeden zwolnij , bo zadyszki dostałam
Welka 18:08, 16 wrz 2013

Dobrze, że u Kondzia najpierw byłam, bo u Ciebie nie dokopałabym się aż tak daleko do zdjęć ze spotkanka. Trawy masz cudne, zresztą cały Twój ogród różnorodny mi się podoba
Pozdrawiam
wiunia 18:57, 16 wrz 2013

Aniu wrzosy masz rzeczywiście cudniaste, ale co u Ciebie takie nie jest?
Mariusz 19:55, 16 wrz 2013

Czytam u Kondzia, martwisz się liliami wodnymi, teraz już po ptakach, prawie jesień, ale wiosną zmniejsz im głębokość, przesadź do żyznej ziemi, jeśli kłącza będą z miejscami gnijącymi i słodkawo śmierdzące, to wyrzuć je bez zastanowienia. Reszta na pw ...

U mnie burzowo . ale jak zwykle chmura szybko przechodzi.
aga_k 20:03, 16 wrz 2013

Aniu, przyszłam z podziękowaniami za odwiedzinki i jak zwykle miłe słowo ale przede wszystkim za to, że pokazujesz nam Swój piękny ogród, opisujesz wszystko co w nim rośnie, radzisz co warto a co nie koniecznie. Gdyby nie Ty pewnie nigdy nie kupiłabym żadnej byliny a dzięki Tobie w moim ogrodzie jest ich coraz więcej. Tak więc zmiany u mnie są w dużej części Twoją zasługą Buziaki
p.s. pomidor jest (był) czadowy