Madżen - wczoraj i dziś gotowanie... sprzątać będę jutro. Muminek z choinki najbardziej lubi..... opakowania po bombkach.... zajefajna zabawa... przed chwilą wrzucałam pranie do pralki, a tam jeszcze jedno pudełeczko po bombce. W zasadzie prezent też może dla niego składać się z samego opakowania
Ana - z dekoracjami jak z ogrodem.. trzeba się zdecydować na jedno.... bo nie da się kokosić i mieć eligancko....
Kasya - dziękuję i nawzajem
Mira - u nas też choinka była ubierana w Wigilię... u mnie też, ale w tym roku pomieszałam trochę czas, bo w Wigilię nigdy nie mam na nic czasu, ozór na brodzie i 5-ty bieg..Koszmar a nie święta.
Niestety mój M nie jest pomocnikiem ani w kuchni, ani w porządkach ani w ubieraniu choinki.. wszystko pozostałe pomoże, ale tu niestety nie... Po zakupy z kartka mogę wysłać... ale porządki??? gary??? Zapomnij.... Postanowiłam chociaż choinkę ubrać wcześniej, szczególnie, że i tak siedziałam z Muminkiem... za dużo przy nim nie zrobię, bo lezie do psa... a pies chory i obolały, nie rozumie pieszczot takiego dziecka. Choinka to było dobre zajęcie... pilnował sie mnie, choinki i pudełek
Pszczółka - u nas też szybka zmiana planów.. z powodu przeziębień jakie się panoszą..... ale jakoś to będzie... lecę do kuchni. Która jest fajna jak są w niej takie fajne kucharki jak Ty czy Bogdzia

Bo klimat w kuchni zależy od kucharek.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.