Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

andziulka 19:23, 26 gru 2014

Pomiziaj ode mnie swojego Miśka Masz cudownego wnusia, o ogrodzie już nie wspomnę
Madzenka 20:42, 26 gru 2014

Cukierki zMuminkiem bym podjadala

Ciekawe co zmieniłaś na telwizyjnej bo przecież ona piekna o każdej porze. Głosuję jednak za październikiem
monteverde 21:27, 26 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

I to teraz mi to mówisz?????
Na kolejne święta wysyłam ci zaproszenie wraz z biletem na autobus

Z powodu psa nigdzie nie możemy się ruszyć z domu... ale nie rozpaczam, cieszę się, że kolejne święta pies jeszcze jest z nami, wygląda to na cud. 2 tygodnie temu nie dałabym nawet 0,5 procenta szansy na to.... Na Forum ktoś mi podpowiedział jakie tabletki są dobre.. i faktycznie stał się cud. Nie uleczą one ale pozwalają jeszcze funkcjonować bez bólu... chłopak nawet sam już pokonuje drogę na taras (czasem wymaga to kolejnego podejścia) i po ogrodzie spacery zalicza.. trzeba tylko podnosić z płytek i parkietu.. na dywanach sam już daje radę.. Proszę jakie pycho roześmiane...

A teraz Was pożegnam, bo pasuje jak to Hanusia mówi posprzątać po "poznańsku" .

Oki Aniu a Everest pyszczek ma bardzo śmiejący, super, że wydobrzał i dłużej będzie z Wami Muminek przesłodki, faktycznie chyba ma niucha genowego na cukiereczki ja wczoraj miałam też u siebie 2 muminki, radości było co nie miara buziolki zostawiam, a przepis na tatara sobie przepisz
Anita1978 22:24, 26 gru 2014

Muminek wymiata! Dobrze że nie robi tak jak ja - jak byłam mała to zjadałam z choinki....bombki....i to tylko czerwone
eda 22:58, 26 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dziękuję za życzenia u mnie i na wątku ogólnym....
Choinka... a na niej cukierki..chociaż jeszcze Muminek nigdy nie jadł czekoladek i cukierków.. to od razu wiedział co jest najlepsze na choince ... hmmmm ... gdzieś w genach musi to być zapisane.. bo nikt nie mówił mu co to jest.... Zrywał z choinki tylko cukierki.. reszta już nie interesowała go...

Słodziaki zawsze słodko wyglądają przy choince a i cukierki zerwane z niej w święta szczęście przynoszą wie maluszek co robi Macham serdecznie
Mala_Mi 23:01, 26 gru 2014

Ciut uaktualniłam lato.... za duży ogród by się zmieścić na kilku fotach.... przeliczyłam.. mam grubo ponad 1000 różnego dobra.. tysiące fotek... a trzeba zdecydować się na kilka... masakra
37 różnych jeżówek (to minimum ustalone)
80 lilii
co najmniej 40 host
kilkadziesiąt floksów
ileś piwonii
co najmniej 25 odmian róż
Liliowców nie liczę..
azalie, różaneczniki, tuipany

Boziu prawdziwa kokoszka.. mnie to nikt nie przebije

Mala_Mi 23:11, 26 gru 2014

Eda - na szczęście tylko wszystkie w zasięgu pozrywał i bawił sie nimi.. tak, że jak ktoś chce cukiernik z mojej choinki to na dale są mymamlane papierki (powiesiłam ponownie), proponuję podkradać z góry

Anita - ja też coś głupiego jadłam, ale już nie pamiętam.. za to pamiętam zakład, że zjem świeczkę. Zakład wygrałam, ale uraz do tej pory pozostał I już nie byłam taka młoda

Aniu MOnte - Muminki widziałam na FB A przepis w odmętach już przepadł.. mus jeszcze raz podać..

Marzena - długo pisać dlaczego.. ale miałam byliny w innych miejscach które mi nie pasowały gdzie są, na telewizyjnej niektóre rosły nie tak jak trzeba (pokrój, wysokość, pora kwitnienia, warunki), w dodatku krwawnik jak mi przekwitł, a było jego dużo to zrobiły się łyse placki, brunera miała za mokro i za dużo słoneczka, piwonie były zagłuszane przez liliowce itd itd itd... Na szczęście zima przyszła dopiero teraz wiec jest szansa, że mi moich listopadowo - grudnowych mieszanek na rabatach nie trafi

Andziulka - misiek nie będzie miziany bo po nocach spać nie daje.. coś go już męczy i to mocno... gorzej niż małe dziecko... teraz śpi wiec nie dotykam go.. tyle naszego spokoju.
Mala_Mi 23:12, 26 gru 2014

Reszcie odpowiem jutro, bo aktualizacja wizytówki mnie wymęczyła na maksa.. zaktualizoawałąm ,ale z efektu nie jestem zadowolona, fotek za dużo, a i tak nie wszystko co fajne pokazałam.. będę jeszcze zmieniać.
Mala_Mi 23:12, 26 gru 2014

Reszcie odpowiem jutro, bo aktualizacja wizytówki mnie wymęczyła na maksa.. zaktualizoawałąm ,ale z efektu nie jestem zadowolona, fotek za dużo, a i tak nie wszystko co fajne pokazałam.. będę jeszcze zmieniać.
Kacha123 00:13, 27 gru 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aniu w Twoim ogrodzie jest tyle rzeczy do pokazania, że wybór zdjęć do łatwych nie należy. Czekam na efekt końcowy.