Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kacha123 16:47, 27 gru 2014

Aniu wizytówka piękna. Podkreśla mnogość i różnorodność roślin. Te wszystkie Twoje chciejstwa pięknie się komponują i jakoś nie wyobrażam sobię u Ciebie innego ogrodu. Pozdrawiam
Iwk4 17:24, 27 gru 2014

Aniu, oglądając twoja wizytówkę zastanawiałam się, jak można tyle dobra ogarnąć ? Piękny ogród, ja bym nie dala rady, tym bardziej podziwiam
Monic 17:40, 27 gru 2014

Fotka z sierpnia robi niesamowite wrażenie! Widać jak wszystko pieczołowicie dopracowane w tej kompozycji!
Urszulla 18:15, 27 gru 2014

Aniu, z przyjemnością obejrzałam Twoją wizytówkę, zresztą nie pierwszy raz ciekawie i bogato od wiosny do jesieni i pięknie zimą
Bogdzia 19:48, 27 gru 2014

Wizytówkę zrobiłas piękną, mnóstwo zdjęc, mnostwo kwiatów, pięknie o czym prawdę mówiąc i tak wszyscy wiedzieli. Buziaki.
19:51, 27 gru 2014
Mala_Mi napisał(a)
Ciut uaktualniłam lato.... za duży ogród by się zmieścić na kilku fotach.... przeliczyłam.. mam grubo ponad 1000 różnego dobra.. tysiące fotek... a trzeba zdecydować się na kilka... masakra
37 różnych jeżówek (to minimum ustalone)
80 lilii
co najmniej 40 host
kilkadziesiąt floksów
ileś piwonii
co najmniej 25 odmian róż
Liliowców nie liczę..
azalie, różaneczniki, tuipany

Boziu prawdziwa kokoszka.. mnie to nikt nie przebije

To jest aż tyle floksów?
Idę do wizytówki.
agata19762 20:26, 27 gru 2014

Aniu pospacerowałam wirtualnie po Twoim ogrodzie
wizytówka po liftingu super !!!!!!!!

Twój ogród jest CUDOWNY !!!!!!!!!!!!!!! niepowtarzalny i niesamowity jak TY

buziaki
Ewkakonewka 20:39, 27 gru 2014

Jak wizytówka taka wypasiona to na żywo musi być dopiero meeega pięknie pozdrowienia zostawiam
Mala_Mi 21:27, 27 gru 2014

Monika by Chaosnica - floksów chyba nie ma w wizytówce wyszczególnionych, tylko szydlaste, nie da się mojego ogrodu pokazać w kilku fotkach. I tak pasuje troche fotek wyrzucić bo za dużo.

Bogdzia - na razie poprawiona wiosna i lato (ale jeszcze do korekty). Twoją wizytówkę oglądałam jeszcze raz z Tercią, bo właśnie przyjechała.

Ula - przerwa na gościa i komedię w telewizji, leci reklama wiec znów zaglądam na forum Wizytówka do poprawy... troszkę żal mi było rozwalać starą wizytówkę, bo to też jakaś historia ogrodu Ale zmiany są na plus, warto to też pokazać.

Moniko - miło Cię widzieć u mnie Lubię Twój ogród... czasami zaglądam, bo warto....

Iwonko - czy ogarniam???? chyba nie do końca, ale dzięki temu są ciągłe niespodzianki. Rozwalając ostatnio rabatę niestety znów przez nieogarnięcie trochę zniszczyłam... żal był, ale trudno.... ruch na rabatach musi być

Kasiu - dziękuję za komplementa.. twój ogród jak trochępodrośnei też będzie fajny.. tych górek to ci zazdroszczę
Bogdzia 22:15, 27 gru 2014

Pozdrów Terenie ode mnie.