Kasik pisz u mnie..... dzięki temu będę na bieżąco..bo już nigdzie nie wyrabiam..... ;( Przygody poszukam już jutro.........o ile znajdę bo niektóre wątki lecą szybciutko
A te to chyba posadziłam...... no właśnie poszłam szukać... kiedy posadziłam.. po fotach..... i hura, znalazłam nawet nazwę Odpowiedź będzie full profesjonalna..... posadzony w 2010, nazywa się PRETTY ELLEN WHITE
To jego pierwsze kwitnienie w 2011
Latem mi chorował i zdychał, ale dosypałam mu skorupek jajek coś na grzyba ..... i rok później...
A w tym siedzi pod śniegiem..
Dokupiłam sobie ciemierników, bo nie dość ,że wcześnie kwitną to baaaardzo długo ) Mam inne ale głupio posadzone , nie mam jak wykopać wiec dogorywają... ale wiosną będę mieć kolejne
Rewelacyjne te twoje ciemierniki! nU mnie na razie w butach stoją, reszta wymarzła, chyba znowu nie to miejsce
posypało ciut śniegiem, ale jest tak -1 i w granicach 0...jak świeci słońce, czuć już wiosnę
Nie chciałaś śniegu i zimy...to Ci mało napadało..... nie narzekaj........ ... i u siebie też napiszę ..foch z przytupem....... byłaś, byłaś, na kawusię można było skoczyć........ w między czasie...
Szkoda, że do tego śniegu nie ma odrobiny mrozu.. zaraz popłynie, jest w okolicy zera z tendencją na +.
Kawusię na wiosne szykuj wybieram się do Trzebowniska czy jak to siem zwie wtedy będę sama ...czytaj bez męża hahah to napewno cię odwiedzę ...obiecuję na tą ostróżke w moim ulubionym kolorze co ją od Ciebie dostałam....