Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Janiny

Ogródek Janiny

leon60 17:25, 31 paź 2014

Janina napisał(a)
Buki posadzone w formie żywopłotu w zdłuż ogrodzenia od wschodniej strony. To czerwona odmiana a przed żywopłotem będą brzozy.

Oj będzie efekt i to pewnie szybciej niż myślisz
Ozz 17:44, 31 paź 2014

Ogródek piękny co już wiesz po poprzednich komentarzach

Ale ta świdośliwa... obłędna... za taką dorodną to bym każde drzewo u mnie oddała Najśmieszniejsze, że nigdzie nie mogłam w okolicy Krk zakupić jej przyzwoitej sadzonki, a jak już posadziłam wszystkie drzewa (a nawet trochę za dużo to znalazłam
Anabell 19:53, 31 paź 2014

Janko! wyszło przejrzyście, całość majstersztyk. Za rok będzie jeszcze większy efekt i czas na nostalgię jak pięknie wykonane.
Wiem ile to pracy przy samym przygotowaniu, przesadzanie dużych krzewów, przeszłam to w ubiegłym i tym roku.
bartek_luberda 21:03, 31 paź 2014

Pięknie jest Pozdrowienia zostawiam
Janina 13:41, 03 lis 2014

leon60 napisał(a)

Oj będzie efekt i to pewnie szybciej niż myślisz
Nie przemawia to jakoś do mnie, niecierpliwa jestem.
Janina 13:49, 03 lis 2014

Ozz napisał(a)
Ogródek piękny co już wiesz po poprzednich komentarzach

Ale ta świdośliwa... obłędna... za taką dorodną to bym każde drzewo u mnie oddała Najśmieszniejsze, że nigdzie nie mogłam w okolicy Krk zakupić jej przyzwoitej sadzonki, a jak już posadziłam wszystkie drzewa (a nawet trochę za dużo to znalazłam
Ja też tak mam jak czegoś szukam to akurat nigdzie nie ma. Jak już zastąpimy roślinę jakąś inną to wtedy się znajduje. Ja swoją świdośliwę kupiłam z 5 lat temu na allegro jako 60 cm sadzonkę. Nie mieliśmy jeszcze ogrodzenia i zające mi ją ogryzły ale się zregenerowała i nawet szybko urosła. Nie mam jej w projekcie ale ją lubie i zostawiłam ją.
Janina 13:54, 03 lis 2014

Anabell napisał(a)
Janko! wyszło przejrzyście, całość majstersztyk. Za rok będzie jeszcze większy efekt i czas na nostalgię jak pięknie wykonane.
Wiem ile to pracy przy samym przygotowaniu, przesadzanie dużych krzewów, przeszłam to w ubiegłym i tym roku.
Haniu bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Karczowanie, przesadzanie strasznie męcząe i jeszcze dużo takiej roboty przede mną ale już w przyszłym sezonie.
Janina 13:55, 03 lis 2014

bartek_luberda napisał(a)
Pięknie jest Pozdrowienia zostawiam
Dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam.
katarzynkak 22:13, 05 lis 2014

Janino czy mogłabyś napisać, co masz posadzone za dereniami na tej nowej rabacie?
Janina 08:07, 06 lis 2014

Kasiu to miskant Variegatus a za nim świerki i tulipanowiec. Nie wiem czy o to ci chodzi