Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Janiny

Ogródek Janiny

bdan 09:57, 23 paź 2014

Janino miło mi, ze zajrzałaś .

Pozachwycałam się Twoim ogrodem, jestem pełna podziwu jak fanie Wam rabytki wyszły. Zdjęcia super, ale zdjęcia Nataszki nic nie przebije.

A ogród córki gdzieś na forum jest?

dorkow0 10:01, 23 paź 2014

Janino, tak, czy inaczej, mnie podoba Twój ogród i jak go pokazujesz... Pamiętam Twoje początki i kiedy nie mogłaś się doczekać zmian...
Mnie też fotki raz wychodzą, raz nie...
Serdeczności...
Janina 10:12, 23 paź 2014

bdan napisał(a)
Janino miło mi, ze zajrzałaś .

Pozachwycałam się Twoim ogrodem, jestem pełna podziwu jak fanie Wam rabytki wyszły. Zdjęcia super, ale zdjęcia Nataszki nic nie przebije.

A ogród córki gdzieś na forum jest?

Witam Cię u mnie i dziękuję.Córka robi ciekawe zdjęcia i wymyśla przeróżne ujęcia ale niestety nie ma jej na ogrodowisku ani jej ogrodu.
Janina 10:14, 23 paź 2014

dorkow0 napisał(a)
Janino, tak, czy inaczej, mnie podoba Twój ogród i jak go pokazujesz... Pamiętam Twoje początki i kiedy nie mogłaś się doczekać zmian...
Mnie też fotki raz wychodzą, raz nie...
Serdeczności...
Moje dzieci mają dobre aparaty i już trochę więcej doświadczenia to zdjęcia wychodzą ładnie.
dorkow0 10:17, 23 paź 2014

Ja też się zachwycam fotkami innych, ale ja całkowity laik jestem i aparat też mam kiepski...
Może kiedyś nauczę się robić takie cudne zdjęcia z refleksami świtała... Tak pięknie jest czasem w ogrodzie, a człowiek nie umie tego przekazać...
anabuko1 10:18, 23 paź 2014

Masz piękny, wypielęgnowany ogród, rabaty.W jesiennych barwach wygląda uroczo.
Śliczne i pomysłowe zdjątko tego aniołeczka w szufladzie
Janina 10:20, 23 paź 2014

To tak jak ja. Cżsaem można nawet z niezbyt ciekawych miejsc wydobyć piękno jak się umie robić zdjęcia.
Janina 10:22, 23 paź 2014

anabuko1 napisał(a)
Masz piękny, wypielęgnowany ogród, rabaty.W jesiennych barwach wygląda uroczo.
Śliczne i pomysłowe zdjątko tego aniołeczka w szufladzie
Dziękuję ale to dopiero część ogrodu jest że tak powiem w lepszym stanie. resztę robię na wiosnę. Pozdrawiam i zapraszam częściej.
alinak 20:03, 23 paź 2014

Jasiu utonęłam w twoim wątku . nadrobiłam od lata . jestem pod wrażeniem . pięknie skomponowane . projekt rewelacyjny ...nie doczytałam ..ale czuję tu rękę szefowej ...czy tak ? super wyszło
Iwk4 00:05, 24 paź 2014

Hej Janino, skąd jest inspiracja twojego przedogródka? Czy to projekt szefowej, czymoże zainspirowałaś się czyimś ogrodem?