Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

Gosiniak 16:10, 02 sty 2013

Sama radość płynie z tych fotek, poproszę o więcej
dorkow0 18:06, 02 sty 2013

Witaj Jgoda, cieszę się z Twoich odwiedzin i życzę Ci w Nowym Roku, spełnienia marzeń i pogody ducha i uśmiechu na twarzy...
Fotki pełne nadziei i optymizmu, że to lada moment będzie w realu...
Evchen 23:44, 02 sty 2013

Jagodo-Jadwisiu
dziękuję serdecznie za życzenia i odwiedziny Jak pewnie zauważyłaś w moim wątku kwitnie ... słowotwórstwo zamiast kwiatów, ale co tam... kfiaty też kiedyś bedom
Przyjmij ode mnie zyczenia Noworoczne
malgocha1960 16:12, 03 sty 2013

Dziękuję Jagódko za zyczenia noworoczne,tobie również samych radosnych dni w naszych ukochanych ogrodach.
wiunia 18:47, 03 sty 2013

Jagódko wpadam z rewizytą. Po wnikliwej obserwacji Twojego wątku stwierdzam i pewnie nie będę oryginalna, że masz dobrą rekę do roślin! Tyle barw, kolorów, a lilie w donicach dech mi zaparły Będę tu częstym gościem! Niesamowicie wszystko pięknie rośnie, z każdej strony gąszcz zieleni
jak znajdziesz chwilkę to zajrzyj do mnie , odpisałam też u siebie. Pozdrawiam serdecznie kochana i trzymaj się zdrowo na tej bostońskie ziemii, jesteś przecież nasza ogrodowiskowa dziewczyna
jagoda99 19:44, 03 sty 2013

Dziekuje Gosiu.DorkowO,Evchen,Malgosiu i Wuniu ze sie odezwalyscie.
Jak tak spaceruje po tych Waszych ogrodach to sobie mysle co by tu zrobic aby powiekszyc moj ogrodeczek ale tylko rozebrac dom pozostanie nic wiecej a wiec wiekszego ogrodka nie bedzie.
Zazdroszcze Wam tych duzych ogrodow i sa one takie piekne a zarazem jestem z Was bardzo dumna czesto pokazuje moim znajomym Amerykanom jakie sa piekne domy i ogrody w Polsce.
No ale ich odpowiedz jest jedna -- too much work-- a ja im odpowiadam my jestesmy pracowici to dla nas nie jest duzo pracy bo my kochamy nasze ogrody.
Tak ze mam sie czym pochwalic i dziekuje Wam za to a zazdroszcze tych ogrodow ale tak zyczliwie niech Wam wszystko pieknie rosnie i zawsze swieci sloneczko.
pozdrawiam
majkel0326 12:11, 04 sty 2013

Witaj Jagódko Dziękuję Tobie za życzenia noworoczne! Dopiero dzisiaj znalazłam więcej czasu i poczytałam Twój wątek od początku.Dowiedziałam się,że piszesz do nas zza oceanu,ale jesteś z pochodzenia "poznańską pyrą" tak jak ja Bardzo kolorowo u Ciebie.Ja również lubię ustawiać sporo doniczek,kwiaty potem cieszą oko Podobają mi się szczególnie Twoje lilie w doniczkach,które pokazałaś na początku,są piękne! Będę zaglądać Pozdrawiam Cię
dorkow0 13:12, 04 sty 2013

Witaj Jagódko, cieszę się, że czasem ucierasz nosa Drogim Amerykanom, bo przecież oni mają wszystko, "najlepsze, największe..."A tu proszę i Polak potrafi... Cieszę się bardzo, że Cię poznałam, choć tak wirtualnie...
Janina 20:23, 04 sty 2013

Dziękuję za życzenia i pozdrawiam serdecznie.
jagoda99 23:45, 05 sty 2013

majkel0326 napisał(a)
Witaj Jagódko Dziękuję Tobie za życzenia noworoczne! Dopiero dzisiaj znalazłam więcej czasu i poczytałam Twój wątek od początku.Dowiedziałam się,że piszesz do nas zza oceanu,ale jesteś z pochodzenia "poznańską pyrą" tak jak ja Bardzo kolorowo u Ciebie.Ja również lubię ustawiać sporo doniczek,kwiaty potem cieszą oko Podobają mi się szczególnie Twoje lilie w doniczkach,które pokazałaś na początku,są piękne! Będę zaglądać Pozdrawiam Cię

Ja rowniez pozdrawiam bardzo serdecznie