Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

Bea 23:48, 05 sty 2013

Pozdrówka
jagoda99 00:03, 06 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Jagódko, cieszę się, że czasem ucierasz nosa Drogim Amerykanom, bo przecież oni mają wszystko, "najlepsze, największe..."A tu proszę i Polak potrafi... Cieszę się bardzo, że Cię poznałam, choć tak wirtualnie...

Witam Cie bardzo serdecznie.
Tak nawet czesto ucieram im nosa ale oni wiedza ze Polacy to bardzo pracowity narod.
Ja rowniez sie ciesze ze Cie poznalam
pozdrawiam

jagoda99 00:05, 06 sty 2013

Janina napisał(a)
Dziękuję za życzenia i pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam i dziekuje ze sie odzywasz wszyscy czekamy do wiosny
jagoda99 00:38, 06 sty 2013

Bea napisał(a)

Pozdrówka

Dziekuje Bea
odwiedzilam wlasnie Twoj ogrodek super a te roze no sliczne
pa
Kasiek 00:43, 06 sty 2013

I ja ogladalam i podziwialam Cieplutko pozdrawiam
malgocha1960 02:36, 06 sty 2013

Jagódko,i u nas ludzie chcieliby miec piekne ogrody,ale żeby nie pracować w nich.Każdy musi miec tą pasje i miłośc do roslin,żeby ogarnąć to wszystko.Mam kilku znajomych co nie może się nadziwić,ze siedzę ciągle w ogrodzie.oni wolą noga na nogę i siedziec w syfie.My tylko zrozumiemy siebie nawzajem.
gierczusia 11:40, 06 sty 2013

Jagódko - Jadwigo witaj ... Dostałam od Ciebie życzenia świąteczne , byłam nawet wtedy cichaczem w Twoim ogrodze... A potem w tym całym natłoku świątecznym jakoś mi umknęło .. Więc sorry mogliśmy dzięki Tobie pooglądać realne zdjęcia amerykańskiego przedmieścia... Inny świat mo sum jest zakochany w Stanach bo jest skatem a u nas to mało znany sport ... Fajne roślinki masz i taaaaaki gąszcz pozdrawiam
gierczusia 11:41, 06 sty 2013

Mój syn - miało być
Moniika 16:07, 06 sty 2013

Witaj! Wpadłam z rewizytą jak u Ciebie ślicznie! Piękne kolory! Ja tez mam mnóstwo donic " w sezonie" bo potem muszę je wciągać do garażu ... Wiadomo klimat nie ten co u Ciebie byłam kiedyś w USA przez 3 miesiące w Twoich mniej wiecej okolicach - moja rodzina " wróciła" w większości do Polski tzn rodzice i siostra. Teraz wszyscy mieszkamy niedaleko podzielam Twoje zdanie co do ludzi w Stanach. Chociaż są różni , jak wszędzie cieszę sie ze jesteś na Ogrodowisku pozdrawiam m
jagoda99 20:24, 07 sty 2013

Moniika napisał(a)
Witaj! Wpadłam z rewizytą jak u Ciebie ślicznie! Piękne kolory! Ja tez mam mnóstwo donic " w sezonie" bo potem muszę je wciągać do garażu ... Wiadomo klimat nie ten co u Ciebie byłam kiedyś w USA przez 3 miesiące w Twoich mniej wiecej okolicach - moja rodzina " wróciła" w większości do Polski tzn rodzice i siostra. Teraz wszyscy mieszkamy niedaleko podzielam Twoje zdanie co do ludzi w Stanach. Chociaż są różni , jak wszędzie cieszę sie ze jesteś na Ogrodowisku pozdrawiam m

Witam Cie !!!
Duzo teraz ludzi decyduje sie na powrot do polski i duzo tez znowu wraca spowrotem bo juz nie umieja sie tam znalesc tak ze roznie to wyglada.Napewno to nie jest latwa decyzja ja zycze Twojej rodzine wszystkiego najlepszego.