Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Rench 11:28, 28 gru 2012

Pozdrawiam Madżenko poświątecznie
Milka 11:57, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko miejsce w samochodzie już masz zaklepane!!!

yupiii!!! super, dzięki
Konstancja30 12:12, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania a co to jest Julka????
Aby uciąć dyskusję o kurtce za 6500 zł, gdyby miała tyle kasy i gdybym ją kupiła to uznałabym, że powinnam się leczyć

Co do otaczania się rzeczami, ja to lubię, lubię gdy moje otoczenie jest ładne i dobrze się w nim czuję. Ale nie kupuję drogich rzeczy bo mi żal pieniedzy np na fotel za 14 tys!!! Wolę takie pieniądze wydać na zwiedzanie i poznawanie nowych miejsc.
Jest teraz slogan reklamowy, że pracujemy aby żyć!! Skoro muszę pracować do 67 roku życia, bo nie jestem dziedziczką fortuny, to z zapracowanycn pieniędzy chcę się cieszyć życiem zarówno otoczeniem wokół mnie jak i czerpaniem z każdego dnia kiedy żyję. I tym optymistycznym akcentem witam wszystkich zaglądających.
I wyznaję zasadę, ze jeśli mam coś kupić to ma to mnie cieszyć, jeśli budować to ma to być dom moich marzeń, gdy jechać na wakacje to w podróż życia Lubię czerpać życie garściami Tylko dlaczego mi teraz noga w tym przeszkadza????

poetycko rzecz ujmując "jak kraść to miliony ... jak kochać to księcia" ... ))) ... ciągle słyszę stenkę jak to wykrzykuje w jakims sadzie ... w absolutnie niepoprawnie romantycznym "Nigdy w życiu" ... dziń dybry ...
Konstancja30 12:14, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Uff...nie było łatwo...ale wszystko wyczytałam!
tez lubię czerpać z życia garściami!..ale równowaga musi być, a więc ciut w dom, ciut w ogród, ciut w siebie i wojaże, a najważniejsi są jednak dla mnie ludzie..jakoś nigdy nie przywiązywałam wagi do pieniędzy..ich posiadanie oznaczało dla mnie pełną lodówkę i zrobione opłaty, a reszta jak się uda

plany masz ambitne i jak cię znam uda się!...ale nie wiem co z kolanem, mimo dokładnej lektury?

pobuszuję na forum i idę czytać DANUSI ARTYKUŁY!

Irenko co do pieniędzy mam taką samą zasadę: kredyt, opłaty a reszta na rozrywki
Kolano do naprawy... Artroskopia.. Sezon narciarski zakończyłam 15 grudnia... Ale na spotkaniu ogrodowiska będę, pochodzę sobie po oślej łączce i będę polewać wieczorem cytrynówkę

oooo ... to ja Ciem popilnuję ... i potowarzyszę )))) ...
Konstancja30 12:16, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

właśnie byłam ciekawa czy pojedziesz .... na pewno będzie super nawet bez "błazerii"
Marzenka, współczuję, kolano to niefajna sprawa.... ale twarda Jesteś, dasz radę !
buziam

Z błazerią czy bez towarzystwo się liczy a skoro Ania Asc z Izą pół Polski przejadą ta ja nawet o kulach bym dojechała

nio ... a jak Ania da mi mapę to może być, że i przez całą Polskę ... przy moim zmyśle orientacji )))
Rench 12:26, 28 gru 2012

Marzenko, a pochwalisz się kreacją sylwestrową ?
Madzenka 14:05, 28 gru 2012

Iza kofam Ale Ty się kochana nie możesz obijać tylko uczyć się jeździć a ja Cię przypilnuję. Co najwyżej na rozgrzewkę podam cytrynówkę

Ps i coby mój książe w mnie kiedyś żaby nie zobaczył

Madzenka 14:06, 28 gru 2012

Reni ja generalnie nie lubię balów Sylwestrowych i będzie domówka u znajomych jak co roku

Mała czarna z bombką na dole tylko muszę sobie ją jeszcze zwęzić w tali
Jupijaj przez święta schudłam 1,5 kg
Madzenka 14:09, 28 gru 2012

I abyśmy o ciuchach nie gadali.... kilka świątecznych klimatów

Czy kojarzycie świeczniki z Ikea? Koponują mi się z donicą Deromy przemalowaną na czerwono
Madzenka 14:10, 28 gru 2012

I wianek, który wisi na drzwiach wjesciowych. Dla niego gwoździa wbiłam w drzwi...