Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

justi 19:59, 07 gru 2012

Byłam, ale zaległości nie nadrobiłam
Później poczytam. Teraz poskaczę z kwiatka na kwiatek
Ja już się nawiankowałam, że ho ho. Jeden wieszam w oknie + girlanda i białe światełka....a co
bociek 20:02, 07 gru 2012

Hej Marzenka. Gratulacje na okolicznosc nowej czesci!!!!

Krokusiki z pszczolka, zeby zima szybciej zleciala

Jak tam samopoczucie po jodze??? Ja uwielbiam pasjami te wygibasy Teraz sie przerzucilam na ciezszy kaliber, musze sie skatowac deczko, coby tkanka ozdobna zbytnio nie przyrosla

Mikolaj sie pyta czy masz jeszcze czym sie mydlic, bo nowa edycja wyszla i bylby zachwycony mogac Ci przeslac
Madzenka 20:15, 07 gru 2012

Haniu - dziękuje że jesteś, obiecuję obfocić wiankowanie, Madzia już się przygotowuje do koncepcji a ja będę zGAPiać
Ewa - Mikołaj cmoka
Betysiu - bylebyś przed Wielkanocą zdążyla
Bożenko - dziękuje, dzień bardzo mily bo weekend się zaczął!
Grupo - przecież masz ogród przyjedź wiosną jakiegoś carexa rozsadzę
Irenko - jutro się obkupię tylko jak szaleć gdy kartą płacić nie można!!!
Justynko - jak nadrobić zaległości? nie ma na to sposobu

Boćku - cieszę się, że wróciłaś! Zrobiłam sobie przerwę w pon i srodę w jodze, bo do poniedzialku czułam się jakby mnie walec przejechał!!! Dosłownie każdy mięsień! Wolę tenisa ale w przyszlym tygodniu znów joga. Mam masakrycznie zapracowany czas w robocie, nie mam werwy życiowej. Oby do Świąt - kilka dni urlopu to odetchne a potem kazdy weekend imprezowy nieźle się styczeń zapowiada
Madzenka 20:16, 07 gru 2012

Melduję, że śniegiem sypnęlo, zmroziło rzeczywistość. Jutro ogród obfocę
bociek 20:22, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Boćku - cieszę się, że wróciłaś! Zrobiłam sobie przerwę w pon i srodę w jodze, bo do poniedzialku czułam się jakby mnie walec przejechał!!! Dosłownie każdy mięsień! Wolę tenisa ale w przyszlym tygodniu znów joga. Mam masakrycznie zapracowany czas w robocie, nie mam werwy życiowej. Oby do Świąt - kilka dni urlopu to odetchne a potem kazdy weekend imprezowy nieźle się styczeń zapowiada

Dzieki, ja tez sie ciesze

Joga jest super!!!! Wierze, ze masz co robic, przed Swietami zawsze jest gonitwa.
Gardenarium 22:18, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Jakoś logiki w tym wszystkim nie znajduję... Mieszkańcy są, handel jest tylko infrastruktura nie nadąża...

A ja wiem dlaczego. Wy jesteście niedawno pobudowani, a większe prawa mają Ci, co długo płacą podatki. Gmina tak podchodzi do tego.

Dlatego u nas nie pozwolili zabudować tych pól, bo musieliby dla tysiąca domów robić infrastrukturę.
A tak jest nadzieja że będę miała wreszcie śliczną drogę z kostki i rabatki przy chodniku Jupiiii

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 22:34, 07 gru 2012

A ja informuję, że u nas pierwsze wyciągi jutro ruszają... ja niestety się nie udam na takie ekscesy...... ale synuś się wybiera Ja wylądowałam na rowerach zamiast na stepie...... jutro chyba będę się czołgać ....
Gardenarium 22:36, 07 gru 2012

Założyłam dla Was wątek na relację z wiankowania.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2601-wiankowanie-wroclawskie-2012

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 22:44, 07 gru 2012

czekam na fotki dorzcisz do wizytówki, co?
a joga jest super, fakt ~!
Enya73 22:56, 07 gru 2012

Pozdrawiam Zdolnoślązaczki do wiankowania gotowe i czekam na relację Buziaki pomikołajkowe