Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Rench 01:07, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Tess już się nie denerwujsia. Pamiętałam

Pięknie zimowo ! Kule w trawie niesamowicie wyglądają,artystyczna kompozycja wyszła
U mnie tylko szadz na drzewach,ale jak pięknie się zrobiło.
Kiedy wyszłam z pracy po 22 było tak pięknie,aą żałowałam że nie mam aparatu przy sobie.
Ludzie pewno pomyśleliby ,że czub jakiś foci w nocy haha
Domi 01:09, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
A jak mi nie wyjdzie wiankowanie to mam gotowca z TK MAX

W takich kolorach miała być choinka. Ale w takich kolorach nie ma bombek więc będzie czerwono-pomarańczowa. Chyba że uda się jeszcze zdobyć pink

Tez kupiłam ten wianek,ale mój jest jakiś inny: większy i ma niektóre brokatowe bombki. Moją Corkę hipnotyzują te kolory. W Tychach na giełdzie były różowe- producent z Czechowic-Dziedzic koło Bielska. Widziano dla Tytusa super! Podobnie jak zimowe ogrodowe widoczki.
Joanka 07:16, 09 gru 2012

Ależ pięknie u Ciebie

Choinka cudna, serduszka świetnie się wkomponowały no i Tytus w tej czerwieni prezentuje się niczym Święty Mikołaj

Dzisiaj spadł u nas śnieg! Nareszcie
Joanka 07:17, 09 gru 2012

Och...... zapomniałam dodać, że nie mogę doczekać się waszego wiankowania.
Ciekawe jakie cudeńka potworzycie
Madzenka 08:20, 09 gru 2012

Iza Nesbo tyko Pentagram słuchałam, a to kolejna jego powieść. Nastepnej już nie strawiłam...
Krys - zima jest piekna , nie wiem dlaczego tej pory roku nie lubimy. Uważam, że nasza zmienność kliematu a co za tym idzie jest niesamowita. Wczoraj dokończyłam moją wiyztówkę o zimę i stwierdziłam, ż eto co najbardziej mi się w ogrodzie podoba to jego zmienność wraz z porami roku
Zaczarowana - zrobi fotkę choinki z bombasiami
Irenko - dziękuje za wizytę, trudno mi było u Ciebie nadrobić zaległości pędzisz
Enya - kłaniam się Tobie i męzowi. W przyszłym roku pozwiązuję tylko miskanty. Zgodnie z trendami pozostale zostana poczochrane.
Małgosiu - mi zawsze szczęka opada gdy ogladam Kubusiowo Przestrzeń którą okiełznałaś jest zachwycająca. Ja mam tylko 900 m, które łatwo zagospodarować
Gusiarz - cytrynówka jest nawet dla mnie prosta w wykonaniu , składniki proste - litr spirytusu, litr wody, litr miodu, 1 kg cytryn, zagotować i voila Cytryny wyciskam i pilnuję aby nie było białych skorek (gorzkie)
Syla - cieszę się źe zawitała zima, bo lubię widoki ze śniegiem, jasność nastała
Ania Asc - nie poznalam Cię Czerowne bomby będą w domu aby były mocno widoczne na choince. Liczę na relację z uruchomienia lampek !
Evchen - choinka stoi w donicy elho pure Przesyłam energię Ja mam tylko w weekendy bo w tygodniu praca zawodowa ze mnei całą energię wysysa
Reni - kule w trawach z lenistwa leżą, bo ciągle zapominam je do domu zabrać
Domi. - mnie teź te kolory hipnotyzują , chyba bym się z Córcią dogadala Wygóglałam wczoraj producneta bombek ze Złotoryji i jeszcze jedną firme. Pytam, zobaczymy może kupię i kolor pink Na razie najważniejszy jest dla mnei rozmiar 12-15 cm
Joasia - dopiero spadł śnieg? To skandaliczny skandal! Toruń ośnieżony to jest to !!! A wiankowania z Madzią sięnie boję Ma przygotowane zdjęcia wzorów wianków , będziemy kopiować

Enya73 09:12, 09 gru 2012

Marzena, cofnęłam, bo z tego wynika, że przegapiłam Tytusa. Piękny kubraczek, jak święty Mikołaj. Kupiłaś w TK Max?
Lena 09:50, 09 gru 2012

Madżenko zima u Ciebie całkiem do mojej podobna

Wiesz co?Tak sobie luknełam na datę drugiego wątku i podsumowanie sie mi nasunęło - Ty kochana "pędziwiatr"jestes - w dwa tygodnie 60 stron??? hihihi

Ale wcale mnie to nie dziwi jako że ogród masz cudny,osobowość przyciągającą i wszyscy wpadają po ogrodowe nowinki
Miłej niedzieli
Welka 09:57, 09 gru 2012

Witam!
Jak miło się chodzi po wątkach i ogląda wszelkie ozdoby świąteczne, choineczka bardzo ładna. Jak juz ta zima musi być, to dobrze, że ze sniegiem a nie sam mróz, bo przynajmniej ogród ładnie wygląda, zwłaszcza Twój
Pozdrawiam
Juzia 10:24, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

No piknie! Cudnie nawet!
A Tytusowi czerwony bardzo pasuje. Elegancik teraz.

Tytusek pozdrawia Tosię. Kupiłaś Tosi kubraczek?

Kupiłam jej już w tamtym roku, ale trochę za duży i tyłek jej zakrywa A wiadomo że nie powinien...hehe
Jakoś przez rok nie miałam okazji jej skrócić Chyba w tygodniu zaniosę do krawcowej, bo sama zamka nie wszyję. No...jak nie zapomnę znowu

Tosia Tytusa pozdrowi później, bo teraz się opala przed kominkiem
zawitka 10:27, 09 gru 2012

Madżenko! Piękne zdjęcia wspaniały ogród zimą Tytus ubrany jak na gospodarza przystało . Urzekły mnie Twoje doniczki białe a w nich bukszpany, czy one nie zmarzną ?? Czy są jakoś zabezpieczone .Kupiłam dużą glinianą donice i chciałabym wsadzić do takiej dużej donicy,ale boję się że zmarzną.Będą stały w zacisznym miejscu ale ----nie wiem.Pozadrwiam. ;D