Iza Nesbo tyko Pentagram słuchałam, a to kolejna jego powieść. Nastepnej już nie strawiłam...
Krys - zima jest piekna , nie wiem dlaczego tej pory roku nie lubimy. Uważam, że nasza zmienność kliematu a co za tym idzie jest niesamowita. Wczoraj dokończyłam moją wiyztówkę o zimę i stwierdziłam, ż eto co najbardziej mi się w ogrodzie podoba to jego zmienność wraz z porami roku
Zaczarowana - zrobi fotkę choinki z bombasiami

Irenko - dziękuje za wizytę, trudno mi było u Ciebie nadrobić zaległości

pędzisz

Enya - kłaniam się Tobie i męzowi. W przyszłym roku pozwiązuję tylko miskanty. Zgodnie z trendami pozostale zostana poczochrane.
Małgosiu - mi zawsze szczęka opada gdy ogladam Kubusiowo

Przestrzeń którą okiełznałaś jest zachwycająca. Ja mam tylko 900 m, które łatwo zagospodarować

Gusiarz - cytrynówka jest nawet dla mnie prosta w wykonaniu

, składniki proste - litr spirytusu, litr wody, litr miodu, 1 kg cytryn, zagotować i voila

Cytryny wyciskam i pilnuję aby nie było białych skorek (gorzkie)
Syla - cieszę się źe zawitała zima, bo lubię widoki ze śniegiem, jasność nastała

Ania Asc - nie poznalam Cię

Czerowne bomby będą w domu aby były mocno widoczne na choince. Liczę na relację z uruchomienia lampek !
Evchen - choinka stoi w donicy elho pure

Przesyłam energię

Ja mam tylko w weekendy bo w tygodniu praca zawodowa ze mnei całą energię wysysa
Reni - kule w trawach z lenistwa leżą, bo ciągle zapominam je do domu zabrać

Domi. - mnie teź te kolory hipnotyzują , chyba bym się z Córcią dogadala

Wygóglałam wczoraj producneta bombek ze Złotoryji i jeszcze jedną firme. Pytam, zobaczymy może kupię i kolor pink

Na razie najważniejszy jest dla mnei rozmiar 12-15 cm

Joasia - dopiero spadł śnieg? To skandaliczny skandal! Toruń ośnieżony to jest to !!! A wiankowania z Madzią sięnie boję

Ma przygotowane zdjęcia wzorów wianków , będziemy kopiować